Bacak dolgusu yaptıran var mı?

darısı başıma inşallah...

canm bu ölçüler amelyattan sonraki ölçüler mi? bende kendi bacağımı ölçtüm senle aynı çıktı...ve bana çok ince geliyo bu ölçülerim...kalınlaşmasını çok istiyorum.

canım sende kompleksmi var giy kalın çorapları çek üzerine uzun çizme al sana kalın bacak.düzgünmü sen ona bak.keşke düz olsada kalın yada ince olsa hiç problem değil.sıkma canını etek giymenin tadını çıkar. aç bak fasıon tv yi hiç kalın bacak varmı orada hepsi dal gibi ama manken olabilmişler.sakın oynama düzgünse doğallığıyla.her operasyon risktir.ben rengi kötü diye dümdüz dişlerimin hepsini kestirdim zirkonyum yaptırdım hayatımın en büyük hatasıydı,Allahın yarattığı gibi hiçbirşey olmuyor.Neler çekiyorum dişlerimden anlatamam.ahhhh kendi dişlerim, diye inliyorum o kadar zor yani yapay olanı.ama burnun eğri,dişin eğri,bacağın eğri o zaman olabilir belki.

canım sende kompleksmi var giy kalın çorapları çek üzerine uzun çizme al sana kalın bacak.düzgünmü sen ona bak.keşke düz olsada kalın yada ince olsa hiç problem değil.sıkma canını etek giymenin tadını çıkar. aç bak fasıon tv yi hiç kalın bacak varmı orada hepsi dal gibi ama manken olabilmişler.sakın oynama düzgünse doğallığıyla.her operasyon risktir.ben rengi kötü diye dümdüz dişlerimin hepsini kestirdim zirkonyum yaptırdım hayatımın en büyük hatasıydı,Allahın yarattığı gibi hiçbirşey olmuyor.Neler çekiyorum dişlerimden anlatamam.ahhhh kendi dişlerim, diye inliyorum o kadar zor yani yapay olanı.ama burnun eğri,dişin eğri,bacağın eğri o zaman olabilir belki.

canım yaa evet mankenler ince bacaklı ama onların üst bölümleride çok ince olduğu için kötü durmuyo.benim kolum kalın belimde kalın bacaklar ipince...şu gövdeme kalın etli bacak giderdi valla...
eşimde kızıyo millet inceltmeye çalışır sen kalınlaştırmaya diye kızıyo.

blomma geçmiş olsun ilk haline göre ciddi değişiklik var.
tekbenmiyim gidebildin mi kontrole? ikinci ameliyatı birlikte olalım istersen? havalar biraz düzelince

canım henüz gidemedim ya.Üstelik randevu bile almadım.Çünkü biliyorum tekrar bir muayene ücreti ödemem gerekecek,doğal olarak 3 ay geçmiş.Ama şu an madden müsait değilim.Çok geciktirmeden gideceğim ve 2.yi olacağım,tabi yağ tutabilirsem tekrar.Üstelik bir cesaret silikon hakkında da bilgi alıcam.Senle gitmeyi ameliyat olmayı tabii ki çok isterim.Ameliyat hakkında en ufak bir korkum tereddütüm yok benim.Tüm şartları yerine getirdiğim gibi "verin narkozu,hadi eyvallah" diyebilecek cesaretim var da işte yağ yok bi de çalışıyorum.ama sömestr tatilinde ameliyat olmak isterdim.Hep irtibatta olalım.Gideceğim vakit mutlaka haberdar edeceğim burdan...

canım yaa evet mankenler ince bacaklı ama onların üst bölümleride çok ince olduğu için kötü durmuyo.benim kolum kalın belimde kalın bacaklar ipince...şu gövdeme kalın etli bacak giderdi valla...
eşimde kızıyo millet inceltmeye çalışır sen kalınlaştırmaya diye kızıyo.

hoşgeldin aramıza bacım. bence belini ve kollarını kavitasyon falan gibi incelt çünki nasıl olsa hayal ettigin gibi olamıyo denge bozuluyo. bunu düşün. zarif bi görüntü olur. illa bişey istemediğin şekilde oluyo.

Kızlar bide bişey sorcam bu bacak dolgusu ne? Yağmi enjekte ediliyor? Daha sonrasına yine erirmi bu yağlar? Bu takıldı kafama...

hoşgeldin aramıza bacım. bence belini ve kollarını kavitasyon falan gibi incelt çünki nasıl olsa hayal ettigin gibi olamıyo denge bozuluyo. bunu düşün. zarif bi görüntü olur. illa bişey istemediğin şekilde oluyo.

Sağol tatlım;) hoşbuldum.benim üstümü inceltmem olamaz nekadar kilo versem hep bacak popo dan gidiyor yağlar offf...

işte onun için dedim. sen yiyip içicen ama beyenmediğin kalın yerleri sırf oraların yağlarını erittircen. bölgeselde inceliyosunya. kırk türlü yöntem var bu doktorlarda.

Ayy neguzel olur şu göbek gitse belim hafif incelse ahhhh ah... Yinede kalın bacak isterim

kızlar dosyadan resim seçiyorum upload diyorum ööyle duruyu yüklemiyo niye. bilenler bi adım öne çıksın. çıldır geldi. aaaaaaa:27:

gülerer,karşına 2 bölmeli bi sayfa çıkıyo ya hani,oraya yükleyince üst bölmede ekranda gördüğün res,mleri alta sürükle,hepsini seç yap ve sonrada sağ alttan bitti ye bas.yüklenir o zman canım.

Katree nerelerdesin fotograf bekliyoruz :) canim eger yeni foto cekersen senden ricam yuzun gorunmeyecek sekilde omuzlarina kadar boydan cekermisin cunku sadece bacaklari yakindan cektigimiz zaman tam anlasilmiyor normalden farkli gorunebiliyor..mumkunse tabi ;)

canım,daha erken,bi üç ay falan dolsun son şeklini alsın,kısmetse yükleyecem o zman son halini..

resim ekle dosyadan seç upload ve bekle bekle tık yok benim yükleme yaptığım. masa üstündenmi sürükleniyo anaam. daha öncede yapmıştım ha

Hayır merak ettiğim konu bacaklarımın durumunu sizinde görüp fikirlerinizi merak ediyorum objektif olarak değerlendiremiyorum. Yani bicimsizse etek giymiyim, kafam çok karışık kendim hiç değerlendiremiyorum. Güzel bi bacak gösem tabiki güzel derim ama dışardan benimkiler nasıl bilmiyorum. Ayrıca çok kızgınım o kadar para veripde şu zamana kadar hala bi etek giyemedim benimkindede bişey yoktu. Sadece şu alt taraflardaki kas belli oluyodu. Oraları biraz belirginliğini azaltsın diye altları doldur dedim. Adam üst içleride almış. Ya hatırladıkça deli oluyorum. Herif kendine iş çıkarmak için aldığına kalıbımı basarım. Yaramasın inşallah aldığı para.

Altı ay önce bi diş merkezinde (med diye bitiyo sonu)diş yaptırmıştım. Arkadaşlar sadece diş dolgusu yaptırmıştım. Adamlar altı ay dolmuş muayeneye çağırdılar. Hala iyimi diye. Bu bi dolgu için. Ha mütiş paramı verdim değil. Oratlama normal dolgu fiyatı. Kendilerine işmi çıkarmak için değil. Yani bi diş için bile kontrol vakti gelmiş çağırdılar.
Bi arayın dimi. Bi kontrol edin sormadan çağırmıyolar

blomma canim cok tskr ederim mesaj icin ben sana yazdim ozlden ama gonderilmedi mesaj sayim yetmiyormus.cok yardimci oldun bana sagolasin.

kizlar silikon yaptiran var mi aranizda ?varsa eyer bana bilgi versin lutfen.benim arkadasim yaptirmisti silikon bir bacaginda eyilmis yamuk duruyor .acaba sizlerde oyle sorunlar oldumu hic?

Back
X