Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ERİMESİN7 ; hoşgeldiniz. Uzun zamandır yoktunuz. Sizin ameliyatın üzerinden epey zaman geçti. Şimdi nasılsınız?

Arkadaşlarım inanın tekrar ameliyata hiç ihtiyacınız yok doktorlara bu fırsatı verirseniz herkes ikinciye gelsin diye yarım iş yaparlar.İnanın sizi dışarıda görsem ıyyy bu bacaklara etek giyilirmi demem.çok doğal görünüyor.Ayrıca hala rica ediyorum resim resim resim,artık karar aşamasındayız lütfen katree,tekbenmiyim,gülnihal ve diğerleri neden yüklemiyorsunuz resimlerinizi çok mu kötü durumdasınız o zaman söyleyin doktorları zengin etmeyelim,acı yaşamayalım arkadaşlar lütfen...

arkadaşlar şimdi dışarı çıkıcam ve gene formalarımı giyicem geniş paça pantalon ve tişort offff.düğün bayram hep aynı şey kızlarımda aynı yürürken dışarı dönen bacaklar.ya biz çok mu cahildik çocuklarımızı hiçbirşey bilmeyen cahil kadınlar gibi yamuk bacakları olacağını bile bile büyüttük.utanıp bacaklarımdan, çocuk dr na vitaminimi eksik acaba bana benzeyecek bu kız ne yapsak diyemedim. ama sadeca ortapediste götürdüm ayakların ve bacakların rontgenini çekti ,demir giyse düzelmez bu kemikler yapacak bişey yok dedi ameliyatları raşitizm durumunda uyguluyoruz buna olmaz dedi..çingeneleri küçümsemiyorum,köyde yaşayanları da ama bakıyorum kızları hep kendilerinden uzun ve sütun gibi bacakları var bu nasıl iş anlamadım.besleyemedim mi çocuklarımı acaba,annemde beni :))

arkadaşlar şimdi dışarı çıkıcam ve gene formalarımı giyicem geniş paça pantalon ve tişort offff.düğün bayram hep aynı şey kızlarımda aynı yürürken dışarı dönen bacaklar.ya biz çok mu cahildik çocuklarımızı hiçbirşey bilmeyen cahil kadınlar gibi yamuk bacakları olacağını bile bile büyüttük.utanıp bacaklarımdan, çocuk dr na vitaminimi eksik acaba bana benzeyecek bu kız ne yapsak diyemedim. ama sadeca ortapediste götürdüm ayakların ve bacakların rontgenini çekti ,demir giyse düzelmez bu kemikler yapacak bişey yok dedi ameliyatları raşitizm durumunda uyguluyoruz buna olmaz dedi..çingeneleri küçümsemiyorum,köyde yaşayanları da ama bakıyorum kızları hep kendilerinden uzun ve sütun gibi bacakları var bu nasıl iş anlamadım.besleyemedim mi çocuklarımı acaba,annemde beni :))

kendine haksizlik etme.. sana fashion tv izlemeni tavsiye ederim. dunyaca unlu mankenler bide onlar

ERİMESİN7 ; hoşgeldiniz. Uzun zamandır yoktunuz. Sizin ameliyatın üzerinden epey zaman geçti. Şimdi nasılsınız?

Teşekkür ederim.Temmuzda yağ transferi yaptırmıştım.Ağustos- temmuz aylarında ameliyatlı bacaklarla tatildeydim.Bu arada yazılan mesajları göremedim ve cevap yazamadım. Daha sonra bu deneyim hüsran oldu.Resim yüklemeye çalışırken bilgisayara ve flash belleğime virüs bulaştırdım.Ameliyat öncesi ve hemen sonrası çekilen resimleride açamadım, uzun zamandır yazamasamda sürekli okuyorum. Şimdi 4 aylık hamileyim ve 5 kilo aldım. Kilo almama rağmen bacak kemikleri eğri olduğu için bir düzelme yok. Ameliyatın bir etkisi olmadı, tatilde bile etek giyemedim.Bu bacak meselesi bir takıntı bende eşim razı olmasada ikinciyi ilerleyen yıllarda yaptırmak istiyorum. Yağ eriyor, silikon fikride hem pahalı hemde daha ciddi bir işlem. Silikon yaptıran bayanların resimlerinide göremiyorum. Albümlerine değilde mesaj alanına keşke kopyalasalarda fikir sahibi olabilsek.

burda herkes bir şeyleri merak ediyor,wallahi PATELLA ben de seni merak ediyorum :)
epeydir son durumundan bahsetmedin,aynı şekilde ameliyat olduğumuz için merak ediyorum durumunu.

Su.ay mrb. oralardamısın? uzun zamandır yoksun.sen kayseride ikinci operasyonu düşünüyodun ne yaptın karar verdinmi olmaya?

ERİMESİN7 ; sonucun hüsran olmasına üzüldüm. Umarım ikincisi gönlünüze göre olur. Arkadaşlar bende sizin gibi SU.AY ve PATELLA yı merak ediyorum...

merhaba arkadaşlar. girmeyeli bayağı oldu foruma. işlerden yetişemiyorum herşeye.. kaldığım yerden itibaren okudum yazılanları.
BLOMMA son hali nasıl bacaklarının? bir sorun, problem yoktur inşallah? son halinin fotoğrafını yükler misin bizim için?
KATREE senden de bir fotoğraf rica ediyorum. ama çorapsız, önden ve arkadan çekilmiş fotoğraf istiyorum.

gelir gelmez ne çok şey istiyo bu demeyin. bu ay randevum var doktorla arkadaşlar. panik olmaya başladım. sadece bir randevu ama karar vermem için önemli bir zaman olacak. rica ediyorum kızlar, fotoğraf ekleyin..

ve bu akşam ben de bacağımın fotoğrafını yükleyecem. bi bakıp yorum yazar mısınız?
TEKBENMİYİM, BLOMMA, KATREE, İNNOCENCE25 ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar, yorumlarınızı beklicem foto ekledikten sonra..

slm arkadaslar bende amelıyat olmaya karar verdım doktora fotogragları maıl ıle yolladım cevap verdı hemen sılıkon ve yag bırlıkte ıstıyorum ama bakalım gormeden kesın bısey dıyemem dedı . gelecek ay ınsallah amelıyat olucam. sılıkon sonrası bır ay agrılar olur dıyor . olsun :)) amelıyat sonrası resımlerı paylasıcam sızlerle...

slm arkadaslar bende amelıyat olmaya karar verdım doktora fotogragları maıl ıle yolladım cevap verdı hemen sılıkon ve yag bırlıkte ıstıyorum ama bakalım gormeden kesın bısey dıyemem dedı . gelecek ay ınsallah amelıyat olucam. sılıkon sonrası bır ay agrılar olur dıyor . olsun :)) amelıyat sonrası resımlerı paylasıcam sızlerle...

zeyneprojen hakkında hayırlısı olmasını dilerim...

zaman bulursam yeni foto yüklemeye çalışcam.bu arada hafta içi kontrol randevusuna gideceğim.5 gün sonra 4 ay dolacak benim.Soracaklarımı yazıyorum yine.İkinci operasyonu,silikonu,fiyatları ve başka aklıma şimdi gelmeyen şeyleri soracağım.Görüşmeden sonra tekrar yazarım...

kızlar albüm oluşturdum ve bacağımın bir resmini ekledim. bakıp yorum yazarsanız bana, sevinirim. yağ enjektesi yeterli olur mu, yoksa silikona gerek olur mu,? tabi bunları doktordan da duyacam yakında ama önce sizin fikrinizi almak istedim. bekliyorum yorumunuzu..

kızlar albüm oluşturdum ve bacağımın bir resmini ekledim. bakıp yorum yazarsanız bana, sevinirim. yağ enjektesi yeterli olur mu, yoksa silikona gerek olur mu,? tabi bunları doktordan da duyacam yakında ama önce sizin fikrinizi almak istedim. bekliyorum yorumunuzu..

keske resmine baktım şimdi.Dizlerin kapanabiliyor, arası çok açık olsaydı daha çarpık görünebilirdi.Dediğin gibi doktor sana doğru fikri verecektir.bence rahatlıkla düzelebilecek bir bacak yapın var.

Ben silikonu çok daha fazla düşünüyorum bu aralar.Riskleri nedir ya da var mıdır çok emin olamıyorum ama şu erime ya da 2. operasyona ihtiyaç duyma durumundan daha iyidir diye düşünmeden edemiyorum.Parası da daha çoktu. zaten durumum yoktu ama sabretseydim ve önceden "silikon olanlar" dönüp iki kelam etseydi daha kararlı olabilirdim. :19: Bir daha silikon ameliyatı parasını hayatta bir araya getiremem.Özetle doktoruna güven duyarsan ve maddi durumun elveriyorsa yüreğinin sesini dinle.Yağ ya da silikon hakkında ne hayırlısıysa o olsun.

TEKBENMİYİM teşekkürler yorumun için.. Dizlerim kapanıyor ama ordaki yağlar alınırsa kapanmayacak gibi hissediyorum. Daha da çarpık olur diye korkmuyor değilim. Ben de silikona olumsuz bakmıyorum. Doktor da silikonu uygun görürse, yaptırıcam inşallah. Dediğin gibi burda deneyimleri paylaşmak, bizim gibi olan herkesin, gelecekteki hayatını etkileyecek. Eğer ki operasyonu olursam, adım adım yaşadıklarımı anlatmayı ben de istiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun...

Ve diğer arkadaşlar, sizlerden de yorum bekliyorum.. :97:

Selam keşke... sanırım diz içindeki yağların alınıp kalflarına enjekte edilir ise güzel bir görüntü oluşacaktır. Bence diz altı oyuğuna çok dokundurtma çünkü o güzel bir görüntü oluşturuyor orasını doldurdukları zaman bacak birleşen fakat dümdüz ve estetiksiz bir hale bürünüyor. Birde üst bacaklarında kalın gibi alt bacakların ile orantılı olarak inceltilir ise oldukça iyi olacaktır...

Son düzenleme:
Selam keşke... sanırım diz içindeki yağların alınıp kalflarına enjekte edilir ise güzel bir görüntü oluşacaktır. Bence diz altı oyuğuna çok dokundurtma çünkü o güzel bir görüntü oluşturuyor orasını doldurdukları zaman bacak birleşen fakat dümdüz ve estetiksiz bir hale bürünüyor. Birde üst bacaklarında kalın gibi alt bacakların ile orantılı olarak inceltilir ise oldukça iyi olacaktır...

Teşekkürler loresima yorumun için.. Evet üst bacaklarım kalın. Ondan da ayrı rahatsızım zaten :61: Ama önceliğim şimdi bacağımın çarpıklığının giderilmesi. Dizlerden yağ alınması yeterli olsa da, doktor silikonu uygun görse de, hepsine razıyım aslında. Tek istediğim bacağımın şu halinden biraz daha iyi olabilmesi.. Ve bu işi en kolay, acısız şekliyle atlatabilmem..

Ayrıca bu operasyonu düşündüğümü kimseye söyleyemedim. Ne anneme, ne de bir arkadaşıma.. Mecburen yalnızım. Yalnız başıma nasıl üstesinden geleceğim bilmiyorum. Biraz korkmuyor değilim..:50: Hayırlısı...

Back
X