evet bende yorumları okudum ve ilgimi cekti. göğüslerimi de yaptırmak istiyorum ilerde durumum olursa :) beni baştan yarat doktorr diyesim geldi :)
hahaha :)ii fikir canım sana şimdi özelden mesaj atıyorum:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bende yorumları okudum ve ilgimi cekti. göğüslerimi de yaptırmak istiyorum ilerde durumum olursa :) beni baştan yarat doktorr diyesim geldi :)
hahaha :)ii fikir canım sana şimdi özelden mesaj atıyorum:))
samımı heyecanlı mısın canım? ınsallah ıstedıgımız sonuclara ulasırız . bende sekızınde benım doktorumla gorusucem. muayene ucretı 150 lıraymıs 12 sıde amelıyat olucak kısmetse artık. amelıyat olayı korkutuyor bıraz. agrılar falan bakalım artık...slm canım neye karar verdin daha önce sana özelden mesaj atmıştım.benim dr u araştırdın mı eğer aklına yattıysa 10 ocak ta benim randevum var büyük ihtimalde 14 ocak ameliyat olcam.eğer birlikte hareket etmek istersen görüşelim.
samımı heyecanlı mısın canım? ınsallah ıstedıgımız sonuclara ulasırız . bende sekızınde benım doktorumla gorusucem. muayene ucretı 150 lıraymıs 12 sıde amelıyat olucak kısmetse artık. amelıyat olayı korkutuyor bıraz. agrılar falan bakalım artık...
samımı heyecanlı mısın canım? ınsallah ıstedıgımız sonuclara ulasırız . bende sekızınde benım doktorumla gorusucem. muayene ucretı 150 lıraymıs 12 sıde amelıyat olucak kısmetse artık. amelıyat olayı korkutuyor bıraz. agrılar falan bakalım artık...
yok mu ankarada yaptiracakk![]()
evet bende yorumları okudum ve ilgimi cekti. göğüslerimi de yaptırmak istiyorum ilerde durumum olursa :) beni baştan yarat doktorr diyesim geldi :)![]()
Çok heyecanlıyım, randevumu aldımm
Merhaba Samimi
Ankara da mı yaptıracaksınız? Doktorunuz kim?
Çok heyecanlıyım, randevumu aldımm
samimi...cevabına teşekkür ederim...
Sen silikon mu yaptırıcaksın...fiyat için ne dedi?
.
rica ederim evet ben silikon düşünüyorum silikon fiyatı.5.500 tl dedi.bakalım hayırlısı:)