Bacak dolgusu yaptıran var mı?

slm canım neye karar verdin daha önce sana özelden mesaj atmıştım.benim dr u araştırdın mı eğer aklına yattıysa 10 ocak ta benim randevum var büyük ihtimalde 14 ocak ameliyat olcam.eğer birlikte hareket etmek istersen görüşelim.
samımı heyecanlı mısın canım? ınsallah ıstedıgımız sonuclara ulasırız . bende sekızınde benım doktorumla gorusucem. muayene ucretı 150 lıraymıs 12 sıde amelıyat olucak kısmetse artık. amelıyat olayı korkutuyor bıraz. agrılar falan bakalım artık...

samımı heyecanlı mısın canım? ınsallah ıstedıgımız sonuclara ulasırız . bende sekızınde benım doktorumla gorusucem. muayene ucretı 150 lıraymıs 12 sıde amelıyat olucak kısmetse artık. amelıyat olayı korkutuyor bıraz. agrılar falan bakalım artık...

ZEYNEPROJEN ; sizin silikon mu yağmı olacağına doktor muayenede karar verecekti öyle değil mi?

hem nasıl heycanlıyım anlatamam.bir an önce olsun bitsin istiyorum.İnş.Allah isteyen herkese nasip eder.senin içinde hayırlısı olsun bu ara.benim dr muayene ücreti almıyor.

arkadaşlar sizlerde bacak şeklinden ziyade bacak ağrılarından şikayetçi olan kimse yokmu?benim mesela yürürken biraz fazla yürümüşsem dizlerden aşağı kısım sanki kopacak çok ağrı oluyor..sonra ilerde kireçlenme riski çok yüksek...ama en önemlisi görünüş tabii en azından bundan kurtulmak istiyoruz...

arkadaşlar daha önceden siz ebahsetmiştim, istanbulda 3 doktorla görüşecektim birisi yine yurtdışında diye görüşemedim, 2 doktorla görüştüm ve fiyat aldım ikisinden de hem yağ enjeksiyonu hem de silikon için,eğer ayrıntıları bilme isteyen arkadaşlar olursa ve ameliyatı düşünürseniz mesaj atın lütfen , bu arada birkaç kişiyle anlaşarak gurup indirimi yapabileceğini söyledi. malesef benim konuştuğum 2 doktor da silikon ve yağ enjeksiyonunu birlikte önerdi bana , benim yağım yetmezmiş, oysa aylardır göbek yapmaya çalışıyordum ben :( . benimle birlikte ameliyat olmak isteyen ve indirimden yarlanmak isteyen arkadaşlar mesajlarınızı bekliyorum

Arkadaşlar özel mesaj atamıyorum, Ankara da olmayı çok istiyordum ama yeterli araştırma sonucuna ulaşamadım, ben de İstanbul daki doktordan aldım, daha önce adı sık geçen doktordan, gideceğim artık..

Back
X