Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Canim sagol cevabin icin ayrica bacaklarini gördüm gercekten cok güzel olmus daha önceki mesajinda yazdigin gibi bileklere biraz daha yag verilirse cok daha güzel olur ama böylede cok güzel olmus mükemmeli aramaya gerek yok, merak ettim senin önceki halinde dizler birlesiyormuydu yada öncesinin resmi varsa eklermisin?
Bügün araba kullanmanda iyi oldugunu gösteir eger ben ameliyat olursam 5. günümde dönecegim yasadigim yere ucakla 3 saat 15 dakika falan sürüyor sence yolculuk yapabilirmiyim???

bileklerime tekrar eklenecek canım bi kaç ay sonra, diz içlerimden yağ alındı, çünkü parantez görüntüsünü daha fazla öne çıkarıyordu. eski halinin fotosunu bulup yollicam

5.gündde rahat uçabilirsin ben de 5. gün uçtum

MEEKO27 ; sen bu durumda diğer arkadaşlara göre daha uygun fiyatla olmuşsun. Sana özel indirim mi yaptı? Hastanede kaç gün kaldın ? Cevaplar için şimdiden teşekkürler...

GUZELDERYA bu sana yazdigim ucuncu mesaj lutfen cevapla tekrar edeyim sorumu bildigim kadariyla senin bacaginda silikon var ve sen seklinden memnun degilsin, silikon taktirali ne kadar oldu bir saglik sorunu yapiyormu tekrar ameliyat olacaksin silikonlarimi degistireceksin yoksa onlari cikartip yag enjeksiyonumu yaptiracaksin? Ameliyat icin surem azaliyor lutfen cevap yazarmisin?

MEEKO27,canım sen bu resimde varis çorabımı giydin,ben 10 gün korse,10 günden sonra varis çorabı giymiştim.bi de senin dış baldırdan yağ alındı mı?
bu arada araba falan sürmen için erken,dr sana da söylemiştir ama 15 gün ayaklarını yukarda dinlendireceksin olabildiğince,bence kendini çok zorlama,ilk günler ayaklarını çok sarkıtırsan şişme ve morarma artıyor.buz kompresi yap bol bol,morarmaya şişlere iyi gelir.aklıma gelen bunlar :) inşallah biran önce iyileşir,istediğin her kıyafeti giyersin ;))

MEEKO27,canım sen bu resimde varis çorabımı giydin,ben 10 gün korse,10 günden sonra varis çorabı giymiştim.bi de senin dış baldırdan yağ alındı mı?
bu arada araba falan sürmen için erken,dr sana da söylemiştir ama 15 gün ayaklarını yukarda dinlendireceksin olabildiğince,bence kendini çok zorlama,ilk günler ayaklarını çok sarkıtırsan şişme ve morarma artıyor.buz kompresi yap bol bol,morarmaya şişlere iyi gelir.aklıma gelen bunlar :) inşallah biran önce iyileşir,istediğin her kıyafeti giyersin ;))

canım tavsiyelerin yerinde ve haklı çok teşekkür ederim.

ilk 4 gün korse giydim , 4. gün doktor kendisi çıkarttırdı korseyi, varis çorabı giydirdi, 15 gün kadar giy dedi. dış baldırdan yağ alınmadı, dizlerimin iç kısımlarından alındı yağ. ayakta çok durmadan günlük hayatıma dönebileceğimi söyledi. şişme ve morarma hiç olmadı bende. buz kompresini ara ara yapıyorum yine de. ama işe güce gitmem gerek evde yatamam ki:(

albümüme foto ekledim kızlar. bakabilirsiniz yorumlarınızı bekliyorum

eski halini bilmiyoruz ama çok çok çok güzel olmuşlar..güle güle kullan inşlh..bacaklarını kullanamadığın zamanların tadını çıkar :)))...en kısa zamanda bize de nasip etsin Allah ım inşlh...benimkilerde o kadar olsa başka hiç bişey istemem :(((..hayırlısı bakalım...

Arkadaşlar,grup indirimi istiyoruz ama ilk önce tek tek gidip fiyat belirlemek lazım.nerden bilicez bacak şeklimiz ne kadardı?sonra ne kadara düşürdü doktor?ya hepimize uyduruk fiyatlar verip indirim yaptım derse.

Evet canim bu son sansim, cok istedim ailemi ayaga kaldirdim vazgecersem birdaha sansim yok ama anlatamam icinde bulundugum duygulari simdi sanki hersey bos oldu, bir sucluluk duyuyorum ve pisman olmaktan cok korkuyorum sanki artik bunu kabul etmem gerekiyormus gibi hissediyorum ama vazgecersem neden neden diye kendimi yiyecegimide biliyorum, duygularimi buraya dökmekten baska carem yok esime anlatsam dünden hazir vazgec der ama benim tarafsiz bakis acisina ihtiyacim var, anneme anlattim biraz oda bana kendini korkutma ilk olan sen degilsin dedi Allahin izniyle birsey olmaz dedi bunu kafaya takmissin dedi (hakikaten öyle sizdede oluyormu bilmiyorum bazen ufak seyleri bunla birlestirip esimle tartisabiliyorum ama o sebebin bu oldugunu bilmiyor tabi)oooofffff zor bir durum...
Tekbenmiyim sen nasilsin neler hissediyorsun?

BLOMMA ben de senin gibi hissediyorum açıkçası ama nedenini bilmiyorum.Yani hem çok isteyip hem de nedense fazlasını istemekten dolayı suçluluk hissediyorum ve sanki "olsun" diye direttiğim için başıma kötü bir şeyler mi gelecek diye saçma sapan düşüncelerle kendimi huzursuz ediyorum.Ama her sabah her akşam aynaya bakıyorum ve diyorum ki bu benim istediğim,rahatça havuz-deniz başına inebileceğim bir bacak şekli değil, ee niye ilkini yaptırdım o zaman diyorum.Kredi bile çektim,istiyorum ama senin gibi içimi rahatlatacak birilerine ihtiyacım var. hangi gün geliyorsun İstanbul'a?

tekbenmiyim...senin yağ ameliyatın muayene dahil toplam kaç paraya çıktı? muayen operasyon hastane çoraplar vs.yani kaç param olması lazım bu ameliyat için..artık başlangıç şart benim pek zamanım kalmadı...

6000 tl tutmuştu toplam. (5000+1000 hastane ücreti) çorabı 50 tl ye almıştım.Canım hangi yöntemin uygulanacağına karar vereceksiniz,kime ameliyat olacaksın bunlar belli olmadan fiyat belirlemen çok zor bence.

6000 tl tutmuştu toplam. (5000+1000 hastane ücreti) çorabı 50 tl ye almıştım.canım hangi yöntemin uygulanacağına karar vereceksiniz,kime ameliyat olacaksın bunlar belli olmadan fiyat belirlemen çok zor bence.

pekisenin fikrine ihtiyacım var tekbenmiyim...şimdi bacaklarıma yağ enjektesi yaptırsam mayıs ayına kadar erir mi ne kdarı kalır kalan miktar az da olsa bana yeter mi beni tatmin eder mi? Seninkilerin ne kadarı kaldı tahminen..ne olur akıl ver bana..

Back
X