Bacak dolgusu yaptıran var mı?

bloome,tekbenmiyim....siz daha önce bu cesareti göstermiştiniz ve neler yaşadınız çok iyi biliyorsunuz..bu işlemin de onlardan farkı olduğunu sanmıyorum.sanırım sadece iyileşme süreci biraz uzun..çok güzel olacağına eminim zaten bu halleri bile çok iyiydi şimdi muhteşem olacaklar bacaklarınız eminim..biz hiç yaşamadık sizin yaşadıklarınızı biz ne yapalım.kimle karşılaşıcaz onu bile bilmiyoruz.size destek olan aileniz var,eşleriniz var..inanın bu destek bende olsa bir saniye düşünmezdim..hayal kurmaktan kafayı yiycem.olanları nasıl beğeniyorum anlatamam.meeko iileşti bile ne güzel maaşallah.bu yaz şortların tadını çıkaracak hayırlısıyla.darısı bize arkadaşlar HAYDİİİİ.

bloome,tekbenmiyim....siz daha önce bu cesareti göstermiştiniz ve neler yaşadınız çok iyi biliyorsunuz..bu işlemin de onlardan farkı olduğunu sanmıyorum.sanırım sadece iyileşme süreci biraz uzun..çok güzel olacağına eminim zaten bu halleri bile çok iyiydi şimdi muhteşem olacaklar bacaklarınız eminim..biz hiç yaşamadık sizin yaşadıklarınızı biz ne yapalım.kimle karşılaşıcaz onu bile bilmiyoruz.size destek olan aileniz var,eşleriniz var..inanın bu destek bende olsa bir saniye düşünmezdim..hayal kurmaktan kafayı yiycem.olanları nasıl beğeniyorum anlatamam.meeko iileşti bile ne güzel maaşallah.bu yaz şortların tadını çıkaracak hayırlısıyla.darısı bize arkadaşlar HAYDİİİİ.

palmadoro çok doğru diyorsun aynen hayal kurmaktan bende yoruldum artık yani altı üstü karar verip kredi çekip ameliyat olmak kadar yakın ama dediğin gibi destek olacak kimse yok...tek başıma düşünyüroum iyiyide kötüyüde..ama yine de birinden biri olacak başka yolu yok...hayırlısı olsun..mutlu olmak istiyorum..bütün hayatımı alt üst ediyor benm ya...nişanlımla hiç bi yere gitmek istemiyorum..beni yanına yakıştırmıyo sanıyorum...bana yürüyüşün tuhaf diyor...canım öle acıyor ki..halbu ki yürüyüşümü ben tuhaflaştıroym ki bacakalrım belli olmasın öle yürüyorumsansın die. ama sıkıldım artık...bitsin istiyorum..küçük önemsiz bi durum deil ki bu..

bütün bunlar yine kafamı allak bullak etti :((( ya hangisine karar verceğiz...ama ben kararımı verdim yağ enjektesi olacağım..nasıl olsa en kötü 2, 3, gerekiyormuşş...2, ve 3, operasyonlardan sonra kalıcılık sağlandığının garantisi varsa hiç düşünmeyeceğim...silikon? Vücuda giren yabancı bi madde netice itibariyle...peki sizce arkadaşlar..ameliyat olan olmayan ama özellikle de yağ enjektesi operasyonu geciren arkadaşlar ne olur fikir beyan edin...yağ enjektesi olsam mayıs ayında düğünüm var balayında rahat rahat dolaşabilri miyim bacaklarımla...beni 4 ay götürsün düğünden sonra el öpmelere fln da istediğim herşeyi giyerek gideyim sonra yine yaptırırım...ama beni kaç ay idare eder?

sevcann,ben geçen gün araştırırken sadece yağ enjektesi yapan ve bunu kendi keşfedip adınıda bu operasyona veren bir dr.okumuştum.senin vücudunda yağın varsa eğer yağı alıp vücuttan hiç çıkarmadan tekrar enfeksiyon riski sıfır olacak şekilde gereken yerlere veriyormuş.bu operasyon diğer yağ enjeksiyonundan daha fazla vücutta tutunabiliyormuş yani erime riski yok gibiymiş.bence araştır.ismini biliyorum eğer ilgilenirsen özeline atarım canım.

sevcann,ben geçen gün araştırırken sadece yağ enjektesi yapan ve bunu kendi keşfedip adınıda bu operasyona veren bir dr.okumuştum.senin vücudunda yağın varsa eğer yağı alıp vücuttan hiç çıkarmadan tekrar enfeksiyon riski sıfır olacak şekilde gereken yerlere veriyormuş.bu operasyon diğer yağ enjeksiyonundan daha fazla vücutta tutunabiliyormuş yani erime riski yok gibiymiş.bence araştır.ismini biliyorum eğer ilgilenirsen özeline atarım canım.

Canim o doktor GÜLERER in doktoru gülererin yorumlarini okursaniz size bir fikir verir. Benim bacaklarim ilk ameliyat oldugum hafta yani birazda sisken güzeldi tam istedigim gibi olmustu sonra sisler indi neyse dedim bu da yeter ama simdi iki bucuk ay oldu nerdeyse yaglarin cogu eridi ama bunu doktora yükleyemem yagin garantisi yok ama ameliyat sonrasini sorunsuz atlatmam ve diger ameliyat olan arkadaslardada bir sorun olmamasi ve güvendigim icin yine ayni doktoru seciyorum benim ayrica diz iclerindeki fazlalik alininca ve altlari dolunca ilk günlerde iyi olmustu ama zaman gecip diz atlari eriyince diz iclerinin alinmasi sanki arayi daha cok acti bu yüzden bana silikon sart ya da ikinci kez yag enjeksiyonu ama diyorumya bu son sansim yine erirse tamam kaldim öyle o zaman, eger vakit bulursam simdiki halini eklerim ama bulamazsam yinede cekip ameliyattan sonra ilk sonra yag enjeksiyonu sonra yaptirrsam silikon halini yanyana koyarim bakarsiniz fikir olur sizede...

palmadoro çok doğru diyorsun aynen hayal kurmaktan bende yoruldum artık yani altı üstü karar verip kredi çekip ameliyat olmak kadar yakın ama dediğin gibi destek olacak kimse yok...tek başıma düşünyüroum iyiyide kötüyüde..ama yine de birinden biri olacak başka yolu yok...hayırlısı olsun..mutlu olmak istiyorum..bütün hayatımı alt üst ediyor benm ya...nişanlımla hiç bi yere gitmek istemiyorum..beni yanına yakıştırmıyo sanıyorum...bana yürüyüşün tuhaf diyor...canım öle acıyor ki..halbu ki yürüyüşümü ben tuhaflaştıroym ki bacakalrım belli olmasın öle yürüyorumsansın die. ama sıkıldım artık...bitsin istiyorum..küçük önemsiz bi durum deil ki bu..

Kıyamam sana sevcann,keşke sihirli bir değneyim olsaydı seni,kızlarımı ve hepimizi mutlu edebilseydim..kızım gibi gördüm seni onada çok üzülüyorum hatta iki kızım da bu dertten müzdarip.düşünmediğim günüm yok inan.Allahım başka dert vermesin ama bu da çok dert bize.Olalım ameliyat kurtulalım bu dertten dimi.büyük kızım da evlenmeyi düşünüyor ,herşeyi uzun olacak onunda,el öpmelere pantolonla gidecek,balayında parayoyla gezecek,utanacak eşinin yanında dolaşmaya biliyorum .hep yaşadım bunları hala da yaşıyorum..ben dünürlerimi pantalonla ağırlıycam hep,küçük kızım pantalonla gezecek ablasının düğününde,nişanında.siz çok gençsiniz sağlıklı olduğuna emin olduğunuz ilk şeyi yaptırın bacaklarınıza.millet poposuna bile silikon taktırıyor ya.ne gerek varsa..doktorunuza yalvarın doğruyu söylesinler ,eminmisiniz bu yöntemin güvenli olduğundan diye sorun hepiniz.harcamayın gençliğimizi para için deyin.ne güvenliyse onu önersinler..

pekisenin fikrine ihtiyacım var tekbenmiyim...şimdi bacaklarıma yağ enjektesi yaptırsam mayıs ayına kadar erir mi ne kdarı kalır kalan miktar az da olsa bana yeter mi beni tatmin eder mi? Seninkilerin ne kadarı kaldı tahminen..ne olur akıl ver bana..

sevcannn sana kesin bir şey söyleyebilmeyi ne kadar çok isterdim ama doktorlar bile kesin konuşamıyorken benim bir şey demem o kadar yanlış olur ki.Benim ilk yazılarımı okuduysan eğer o zaman anlatmıştım.2007 deydi sanırım ben ilk yağ enjeksiyonu yaptırdığımda ama hiç kalmadı çok da çabuk eridi diyebilirim. sonra uzun zaman hayallerim yıkıldığı için araştırmadım bile.tam bir hayal kırıklığıydı. temmuzda tekrar depreşti bu konu.o zaman burayı ve doktoru keşfettim.yine erime ihtimali olsa da bir kez daha deneyeceğim dedim.Şimdi şöyle bir baktığımda kesinlikle ameliyattan önceki halinden farklı yani hepsi erimedi bence.sadece bileklerimdekiler çok kalmadı diyorum. Şimdi bilemiyorum ki doktorumdan mı,onun yönteminden mi benim şansımdan mı çok erime olmadı. ama burada erime üzüntüsünü yaşayan çok arkadaşımız oldu.gerçekten garantisi yok bence.sana yetip yetmeyeceğine yine ancak sen karar verirsin.Bak bana yeterli diyen arkadaşlar var ama ben yetinemiyorum ve silikon ameliyatını göze alıyorum.Sana git ameliyat ol, erimeyen kısmı sana kesin yeter demem mümkün değil ne yazık.Ama iyi düşün yağım yeterli para bulabilirim ve eskisinden daha iyi olacaktır diyebiliyorsan zaten geriye ameliyat gününü seçmek kalır.ama soru işaretlerin çoksa bir doktora danışarak her sorunu cevaplamasını iste.

bende okumuştum ama emin olamadım aynı doktordan mı bahsediyoruz..sen mesaj at bana o doktorun ismini belki başka bir doktordur..kendine özel bi teknikle koyuyomuş kalıcılık oranı çok yüksekmiş fln fln lfn işte..ama çok şikayetci olan arkadaşlar vardı tabi eğer benm dediğim doktordan bahsediyorsan sende..

SILASI canim sen izler icin kapatici bir spreyden bahsetmistin adi neydi onun, birde bacak fondateni var diyorlardi arkadaslar nerde bulurum bunlari istanbul da parfymerilerdemi? Ya ben cok beyaz tenliyim vucudumda ne olsa belli olur ne kadar özeniyorum esmerlere tenleri dogal kapatici gibi:)

slm kızlar ben bugün doktorla görüştüm.çok heycanlıydım ama doktorla konuşurken çok rahatladım.şimdi gelelim meseleye:))bacak çıkıntılarımın çok olduğunu söleydi eğer onları inceltmezsek protezle birlikte kalın bir görüntü olur dedi bende kabul ettim çünkü mantıklı geldi.bileklerime hafif yağ enjekte edilcek,dizdeki ve dizimden 1 karış yukarısına kadar olan yağlar alıncak.ameliyat cumartesi günü olacak.topuklu ayakkabı getirmem gerektiğini söledi.ilk iki hafta dikkat etmem gerekiyormuş.spor yapabilirmiyim dedim 2 ay sonra yapabilirsin dedi.2 aya kadar sadece yürüyüş yapabilirsin ama zorlamadan dedi.bacak şeklin 2 ay sonra belli olcak dedi ameliyattan sonra şekline bakıp olmamış deme şişlikleri görüp panikleme dedi 2 ay sonra oturcak şekil dedi.ameliyattan 3 saat sonra hafif hafif yürüceksin dedi. birde bütün bu işlemlerin maliyeti 6000 tl aslında 6.500 dedi 500 ü iindirttim.aklıma gelenler bunlar

ben artık dayanamıcam sanırım, bu cumartesi için randevu alıcam :(
çok bunaldım , istediğim hiçbir şeyi giyemiyorum
herkes elbise , etek giyerken ben pantolonların, uzun çizmelerin arkasına saklanıyorum
babanne gibi giyiniyorum :(

klzlar persembe ameliyat olucam cok canım sıkıldı bacaklarım cok ınce oldugu ıcın 120cc lık slkon takabilirim dedi ameliat ola
nnlar sıze hangı buyuklukte takıldı sa.mimi sana hangi boyutta takılak kızlar lutfen cvp

ben artık dayanamıcam sanırım, bu cumartesi için randevu alıcam :(
çok bunaldım , istediğim hiçbir şeyi giyemiyorum
herkes elbise , etek giyerken ben pantolonların, uzun çizmelerin arkasına saklanıyorum
babanne gibi giyiniyorum :(

eğer imkanın varsa hiç erteleme bence.çok haklısın bende cumartesi günü ameliyat oluyorum.c tesiden sonra Allah'ın izniyle birdaha bol pantalon giymicem hep aynı giyinmektan bıktımmmmm

Merhaba arkadaslar uzun zaman oldu buraya ugramayali .Ameliyatimin uzerinden 9 ay gecti takip edenler bilir cok sikintili bir surec gecirdim.Su an iyiyim cok sukur. pismanmiyim diye bakiyorum asla degilim hatta gecen gun doktora muayene icin yolladigim fotolara baktim iyikide yaptirmisim dedim.Etek giyiniyormuyum derseniz hayir yillardir yasanan yerlesmis bir kompleks var bununla basetmem kolay degil cunku carpiklik cok az duzeldi ama esas olan bileklerimdeki asiri incelik, bilekteki kemiklerin disari firlamis haliydi ki onlarda % 50 doldu bu bile yetiyor bana su anda cizme giydigim icin sislik olmuyor ama normal ayakkabida biraz sislik oluyor onada memnun oluyorum kalin durdugu icin bileklerim cunku pantolon pacasindan bileklerim incecik kemikli gorununce utanir saklamaya calisirdim bu bile yetiyor su an. Hersey herkesin gonlunce olsun insaallah hoscakalin.
Patella,özel mesajımdaki çağrımı ciddiye alıp siteye uğradığın için çok teşekkür ederim.Buradaki herkesin sizin gibilere ihtiyacı var.Ben ve kızımın bikaç şey var beklediğimiz ama yaza bırakmayı düşünmüyorum karar verirsem.sağol harika şeyler yazmışsın.
bloome Allaha emanet ol canım.Ameliyat için hiçbirşey diyemem sana çünkü aynı hisleri paylaşıyorum seninle haklısın.Ama olanların yerine koyuyorum kendimi bu güveni hissetmek eminim muhteşem olsa gerek.heralde değer.

klzlar persembe ameliyat olucam cok canım sıkıldı bacaklarım cok ınce oldugu ıcın 120cc lık slkon takabilirim dedi ameliat ola
nnlar sıze hangı buyuklukte takıldı sa.mimi sana hangi boyutta takılak kızlar lutfen cvp

bana 120 cc büyük gelirmiş.küçüğü takılcak söledi ama unuttum:))

şimdiden geçmiş olsun,ama canını sıkma bana da küçük boy silikon takıldı,bacağın inceyse zaten kalın silikon iyi durmaz,üst bacakla aynı olur ki,bu da hoş bir görüntü olmaz.dr.un kim bilmiyorum ama dr.120 lik dediyse vardır bir bildiği.ben de başta kalın olanı taksa falan diye geçirmiştim içimden ama şimdi diyorum ki ,dr.un varmış bir bildiği,iyi ki dinlemişim.o yüzden sıkma canını,her şey gönlünce olssun inşallah ;)))

slm kızlar :) mesajımı 100 e tamamlamaya çalışıyordum ve oldu :)samimicim çok az kalmış ameliyatına hayırlısı olur umarım senin için inşallah çok güzel olur

Back
X