Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, saat 12'de çıktım.agrilarim var ama dayanılmayacak gibi değil zaten hareket de etmiyorum henüz.Buzlar konuyor ara ara...blomma ile tanıştık su an ameliyatta 3 saat sürecek onun da...sonra daha da detaya inerim gorusurz...
BLOMMA da çıktı az önce.o da iyiymiş doktorla konuştum.odalarımız yakın ama yürüyemiyoruz :))) anneler sayesinde haberleşiyoruz.
hepinize iyi dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim...bu arada varis çorabı yerine destekleyici çorap istedi doktor...
canım,geçmiş olsun.inan her şey daha güzel olcak ve eminim bu kez içine sinecek bacakların.o buz torbasını istersen eczaneden eve de al,evde de koy çok iyi geliyor,dr.söylemişti bana.
Su an odada doktorun gelmesini bekliyorum.Dua edin kızlar...
TEKBENMİYİM gündüz giremedim nete. Nasıl geçti ameliyat? Nasılsın şu an? Geçmiş olsun canım...
tekbenmiyim, blomma ve samimi
hepinize çok geçmiş olsun
en zor süreci atlattınız
şimdi keyif zamanı :)
darısı bizim başımızaa
ameliyat güzel geçmiş.3 saat sürmüş.şu an ağrım var ama dayanıyorum.özellikle ayağa kalkmam gerektiğinde baya ağrıyor ama şikayetçi değilim geçecek elbet.lavaboya giderken tekerlekli döner sandalyeler olur ya ona oturuyorum :)) yeni aracım bu...3-4 gün kadar basmakta zorlanabileceğimi söyledi zaten doktor.sen yağ enjk. na mı karar verdin.o daha kolay atlatılıyor merak etme...
Operasyon geçiren arkadaşların hepsine birden geçmişolsun diyorum...
Hayırlısıyla bu işi atlattınız....geriye inşallah güzel bacaklarınızın keyfini sürmek kaldı.. :))
Ben artık buradaki hareketliliği takip edemez oldum..kim neye karar vermiş...kim muayeneye gidecek yada gitmiş...kim hangi doktoru seçmiş...ne çeşit operasyonu
tercih etmiş...kafamda hepsini karıştırdım gitti...isimler..rumuzlar..uçuşup duruyor ama geriye dönüp araştırma yapmadan işin içinden çıkamaz oldum inanın...
Allahım herkesi sağsalim mutluluğa ulaştırsın.
.