Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Tekben miyim, blomma ve keske gecmis olsun! sizin adiniza cok sevindim insallah cektiginiz her sıkıntıya degecek bı sonuc alırsınız, gule gule giyinin butun giymek istediklerinizi ;)

çok geçmiş olsun,zor olanı atlattın artık bundan sonrası keyifle alışveriş yapma,tatile gitme ve mini etekler giyme zamanı :))
her şey gönlünce olsun...

arkadaşlar bu arada,eskilerden kimse kalmadı yaa..silikon taktırıp da,en eski olan bi ben kaldım :(
eski arkadaşlarda en azından ayda bir kere olsun girip bi durumlarından bahsetseler,bir fikrimiz olurdu..

Teşekkürler KATREE. Normal yürümeye başlıyım, bir de şu şişliklerim insin, o zaman alışverişi düşünüyorum ben de. Ama bu şişliklerin inmesi zaman alırmış. Bir süre daha eski kıyafetleri giyeceğim sanırım.. :(

Tekben miyim, blomma ve keske gecmis olsun! sizin adiniza cok sevindim insallah cektiginiz her sıkıntıya degecek bı sonuc alırsınız, gule gule giyinin butun giymek istediklerinizi ;)

Teşekkürler İNNOCENCE25 :) O kadar çok şeyi göze alıp geldim ki ameliyata, umarım değer herşeye..

iyi akşamlar tekbenmiyim , yağ enjeksiyonundan kaç gün sonra tekrar kontrole gidiliyor genelde

blomma,en kısa zamanda fotoğraflarını bekliyorum.eşin ne tepki verdi,bacaklarına.herşey gönlünce olsun,arkadaşım,eski bacaklar bir çırpıda gitti...

keske çok geçmiş olsun. bileklerine yağ koyuldu mu? şu an şişliklerden pek belli olmaz ama belirgin bir kalınlaşma var mı, eğer koyulduysa tabii.
tekbenmiyim sağol bilgilendirdiğin için, fotoğraftan yorum yapmak çok sağlıklı olmaz zaten.

iyi akşamlar tekbenmiyim , yağ enjeksiyonundan kaç gün sonra tekrar kontrole gidiliyor genelde

iyi akşamlar...sanırım 4-5 gün sonra gittim ben yağ enjeksiyonundan sonra.yani pazartesi olmuştum cuma ya da cumartesi bi daha gittim.

bu arada yarın kontrolüm var.banyodan sonra cesaret edemedim bantları çıkarmaya.bana sorsanız korsede mi rahat ettin çorapta mı diye kesin çorap derdim.çünkü galiba korse biraz büyük geldi kayıyor ve diz arkasına birikince canımı biraz ağrıtıyor ve iki de bir çekmek de sinirimi bozuyor :)) tabi benim ameliyattan sonra korse gerekliymiş, çorap çok baskı yaparmış ama giymesi çıkarması zor olsa da çorapta kendimi daha rahat hissediyordum.

KESKE sen de doktor gitmeden gelecek misin kontrole?gerçi daha yeni oldun ama salıdan sonra gidiyormuş doktor 1 hafta yokmuş biliyorsundur...

21 yaşına iken yaptırmıştım bu ameliyatı ama malum cocuk olduktan sonra çok kilo aldım ve şu an bacaklarım kilo almış olmama rağmen en güzel yerim diyebilirim

CEMRE34...şimdi kaç yaşındasın silikon mu taktırmıştın sende..senin bacaklarının durumu neydi...silikon taktırdıysan hamile kalınca bi yan etksi oldu mu?

Liposuction ile beraber bacaklarıma ve yüzüme dolgu yaptırdım . Daha şimdiden sütun ( 2 hafta oldu )gibi bacaklarım var daha önce yaptırmadığıma çok ama çok pişmanım etek giymek hiç bu kadar zevkli olmamıştı artık pantolonlardan kurtuldummm :::)):):)Ama açıkçası ben dudaklarıma da yanaklarıma da kendimden alınan yağları enjekte ettirdim hem çok doğal oluyor hemde slikonların bu son durumlarından dolayı çok riskli görüyorum .Yağ enjektesi bir süre sonra % 50 ciarında vucut tarafından geri emiliyor. Geri emilimi olduğunda çok küçük bir işlemle yeni enjekteyi yaptıracağım .

özelden mesaj atabilir misiniz doktorunuz kimdi?

ameliyat olan arkadaşların hepsine çok çok gecmiş olsun...herşey gönlünüze gire olsun...yaptırmak isteyenlerin hepsine cesaret gelsin...ellerine fırsat geçsin...bayan olmanın tadına bizde varalım inşlallh...

palmodoro sende durumlar nasıl kararın gidişatın nereye.

selam arkadaşlar birkaç gündür nete giremedim ve KEŞKE ile ilgilenemedim çünkü bulunduğum yerde net yoktu,o kızcağız buralarda yalnız kaldı çok üzüldüm ama kızım ile haberleşip forumdan haberler aldım.gülerer benim yani bizim durumumuz net değil çünkü kızım henüz bekar ve doğum yapmadı silikon konusunu hala araştırıyorum bişeyleri yaparken diğerlerini bozmak tehlikeli olabilir, bende aynı dediğin gibi doğan görünümlü şahin olmak istiyorum ama yeni jantları taşıyabilirmiyim onuda araştırıyorum
:)) sorduğumuz ve olumlu yanıtlar aldığımız kişiler hep bu işi yapanlar ve bizden iyi paralar kazananlar,bu işi yapmayan genel cerrah bir doktorumuz var onun özel mail adresine ulaşırsam adımı vermeden ona sorucam ve kesin kararımı o zaman vericem.ama hayallerim yıkılır yaptırma derse ne yaparım bilemiyorum..

palmodoro sende durumlar nasıl kararın gidişatın nereye.

selam arkadaşlar birkaç gündür nete giremedim ve KEŞKE ile ilgilenemedim çünkü bulunduğum yerde net yoktu,o kızcağız buralarda yalnız kaldı çok üzüldüm ama kızım ile haberleşip forumdan haberler aldım.gülerer benim yani bizim durumumuz net değil çünkü kızım henüz bekar ve doğum yapmadı silikon konusunu hala araştırıyorum bişeyleri yaparken diğerlerini bozmak tehlikeli olabilir, bende aynı dediğin gibi doğan görünümlü şahin olmak istiyorum ama yeni jantları taşıyabilirmiyim onuda araştırıyorum
:)) sorduğumuz ve olumlu yanıtlar aldığımız kişiler hep bu işi yapanlar ve bizden iyi paralar kazananlar,bu işi yapmayan genel cerrah bir doktorumuz var onun özel mail adresine ulaşırsam adımı vermeden ona sorucam ve kesin kararımı o zaman vericem.ama hayallerim yıkılır yaptırma derse ne yaparım bilemiyorum..

soruları olanlar özel mesaj atsın buraya tekrar bakmayı unutuyorum özür dilerim

çağrıma döndüğün için teşekkürler..burası eğer okursan çok ciddi bir forum arada bazı casuslar çıkabiliyor tabi.bizde yazılan herşeyin doğal olarak devamını merak ediyoruz.sana attığım biraz sitemli mail o yüzdendi..eğer eski yazdıklarıma dönersen sıkıntımızı da anlarsın.diğer arkadaşlarım için sakıncası yoksa buraya yazarmısınız bana yazdıklarınızı.doktor isminide yazabilirsin çünkü senin doktorun reklam yapacak konumda değilmiş.

geçmişi okumaya pek zamanım olmuyor ev işlerinden dokorumun adını yazabilirim tabi ama rahmetli olmasından dolayı size bir yararı olmaz ama soruları olanlara tabki yardımcı olurum ama mesaj atarsalar daha iyi olur konuları pek takip edemiyorum ve açıkcası nereye ne yazdığımı unutabiliyorum bazen

KEŞKE ; çok geçmiş olsun. Hem ameliyat olma cesaretin için hemde ve bence en önemlisi bu işe tek başına kalkışma cesareti gösterdiğin için seni tebrik ediyorum. Bunca sıkıntıdan sonra, geriye senin için ,herşeyin gönlüne göre olmasını dilemek kalıyor bizlere. Umarım çok memnun olursun yaptırdığına...
TEKBENMİYİM ; yanılmıyorsam bugün kontrole gidecektin öyle değilmi?
BLOMMA ; cesaret ve girişim konusunda seni ayrı bir yere koyuyorum :) Yurtdışından iki kere ameliyata gelen bizim bildiğimiz birtek sen varsın:) gerçekten bravo. İnşallah sende iyiki yaptırmışım dersin.

Back
X