Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok geçmiş olsun,zor olanı atlattın artık bundan sonrası keyifle alışveriş yapma,tatile gitme ve mini etekler giyme zamanı :))
her şey gönlünce olsun...
arkadaşlar bu arada,eskilerden kimse kalmadı yaa..silikon taktırıp da,en eski olan bi ben kaldım![]()
eski arkadaşlarda en azından ayda bir kere olsun girip bi durumlarından bahsetseler,bir fikrimiz olurdu..
Keske sanada gecmis olsun canim umarim hersey gönlünce olur ve biran önce iyilesirsin..
Tekben miyim, blomma ve keske gecmis olsun! sizin adiniza cok sevindim insallah cektiginiz her sıkıntıya degecek bı sonuc alırsınız, gule gule giyinin butun giymek istediklerinizi![]()
iyi akşamlar tekbenmiyim , yağ enjeksiyonundan kaç gün sonra tekrar kontrole gidiliyor genelde
21 yaşına iken yaptırmıştım bu ameliyatı ama malum cocuk olduktan sonra çok kilo aldım ve şu an bacaklarım kilo almış olmama rağmen en güzel yerim diyebilirim
Liposuction ile beraber bacaklarıma ve yüzüme dolgu yaptırdım . Daha şimdiden sütun ( 2 hafta oldu )gibi bacaklarım var daha önce yaptırmadığıma çok ama çok pişmanım etek giymek hiç bu kadar zevkli olmamıştı artık pantolonlardan kurtuldummm :::)):):)Ama açıkçası ben dudaklarıma da yanaklarıma da kendimden alınan yağları enjekte ettirdim hem çok doğal oluyor hemde slikonların bu son durumlarından dolayı çok riskli görüyorum .Yağ enjektesi bir süre sonra % 50 ciarında vucut tarafından geri emiliyor. Geri emilimi olduğunda çok küçük bir işlemle yeni enjekteyi yaptıracağım .
palmodoro sende durumlar nasıl kararın gidişatın nereye.
palmodoro sende durumlar nasıl kararın gidişatın nereye.
soruları olanlar özel mesaj atsın buraya tekrar bakmayı unutuyorum özür dilerim