Tekbenmiyim maşaallah çok güzel olmuş bacakların.Allah bizede aynısından nasip etsin inşaallah :)
innnnşallah canım benim...dileyen herkese...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekbenmiyim maşaallah çok güzel olmuş bacakların.Allah bizede aynısından nasip etsin inşaallah :)
gafebesi resmini koydun kaldırdınmı. merak ediyorum son hal nasıl.
GAFEBESİ iyi misin ağrıların ne durumda?
canim foto koymadim ben hic. yok fotom. eski hallerini dr den alabilirsem koymaya calisirim. bi ara denemistim becerememistim
zaten suan sis cok fazla. hatta varis corabinin ayaga denk gelen yeri cok rahatsiz ediyo beni. 2 gecedir uyuyamiyorumsisler de insin biraz..incelmesinden korkuyorum inerse de
en guzel bacaklar silikonlu olanlarmis ama cesaret iste ben edemedim
kızlar, eski arkadaşlar sizde arada iki kelime edin ne alemdesiniz tektash missence diyor deka memnunmusunuz etekleri giydinizmi.
daha eskiler nasılsınız. kızlar webde yok resimler baktım kimdi internete düşüyomuş diyip bizi korkuttu. aylardır resmi duran var. webde yok, sallayıpda bu dayanışmanın mahremiyetine yardımlaşma ruhuna zarar vermesin. bende dahil bura yaptıranları görüp cesaret alıp yaptırdım. ve son yaptıran arkadaşların resimlerini merak ediyorum sağolun koydunuz. ki tekrar cesaret toplayıp yaptırmaya.
canim foto koymadim ben hic. yok fotom. eski hallerini dr den alabilirsem koymaya calisirim. bi ara denemistim becerememistim
zaten suan sis cok fazla. hatta varis corabinin ayaga denk gelen yeri cok rahatsiz ediyo beni. 2 gecedir uyuyamiyorumsisler de insin biraz..incelmesinden korkuyorum inerse de
en guzel bacaklar silikonlu olanlarmis ama cesaret iste ben edemedim
TEKBENMİYİM; tek kelime ile süper görünüyorsun. Sağlıcakla kullanırsın inşallah. Sen daha önce ilk halinide eklemişmiydin? İşe başlayabilecekmisin? Uzun süre ayakta durabiliyormusun? Ağrıların ne durumda?
SAMİMİ ; sen nasılsın? Uzun süre ayakta kalınca seninde ağrıların yada şişlik oluyormu?
bilege yag koyulmadi. ama bacaklarim, ayaklarim cok sisti. yag alinan yerler mi fazlaydi anlamadim. karnimdan, bel yanlarindan, hafif sirttan, dizicinden alindi..tesekkur ederim tekrar..GAFEBESİ ağrıların çabuk geçer inşallah. Sen anlattıkça ben tekrar yaşadım ameliyat sonrası günlerimi. Ayak bileklerine de yağ koyulmuş sanırım demi? Çoraptan acıdığını söylemişsin. Sen mi söyledin doktora bileklerine de yağ istediğini, yoksa doktorun mu uygun görüp koymuş? Tekrar geçmiş olsun... En kısa zamanda iyileş inşallah...
geçmiş olsun üzüldüm valla niye ağrı kesici almıyosun ne vermişti sağlam bi ağrı kesici ferrum fortmuydu gayet ii geçirmiştim boşa ağrı çekme. bide varis çorabının bi büyük numarasını giy az daha rahatlatıyo yani ben öyle yapmıştım ama tabi dr un daha iyi bilir.
bilege yag koyulmadi. ama bacaklarim, ayaklarim cok sisti. yag alinan yerler mi fazlaydi anlamadim. karnimdan, bel yanlarindan, hafif sirttan, dizicinden alindi..tesekkur ederim tekrar..
canim agri kesici verdi. 1 agri kesici 1 de antibiyotik iciyorum sabah-aksam. ama odem cok oldu sanirim bende. hamileyken de boyleydim. her yanim sisti..varis corabinin buyuk numarasini sorayim dr ye ne dicek. baska yerlerinde sikinti yok. sadece ayak bilegine yakin yerde. yani ayakla bilegin birlestigi ust kisim. kesiyo resmen corap![]()
kızlar bende amilyat omayı düşünüroum.fakat resimleri göremiyorum.benıde arkadaş listenıze ekleyebilirmisiniz
internete düştüğünü ben söyledim arama motoruna silikon takılmış bacak resimleri deyince burdan 2-3 tane resim gördüm fakat onlar ablüm olmadığı için görünüyormuş özel albüm yaparsan o internete düşmezmiş