Bacak dolgusu yaptıran var mı?

arkadaşlar doktor muayeneyi nasıl yapıyor :)))) iyi muayene ediyor mu ederken bu karalama işlemlerini fln yapıyor mu çizerek gösteriyor mu ve ameliyat olmaya o muayenede karar verdik diyelim o anda bacak şekliyle ilgili karar hemen veriliyor mu?doktor zaten bakınca nasıl yapması gerektiği konusunda bilgi veriyor mu şöyle olmalı böyle olmalı diye..yoksa bizim nasıl bişey istediğimizi sorup ona göre mi hareket etmeye çalışıyor...

resim çekip nerelerden yağ alabnileceğini gösterip çizmişti
ama ben bacak şeklini konuşmaya tekrar gidicem

bu arada kızlar komik bir soru olabilir ama ameliyatta alt iç çamaşırı giyilebiliyor mu?

merhaba arkadaslar beni hatırlıyorsunuzdur umarım:) yağ enjeksiyonu yaptıralı 1.5 yıl oldu hala hiç erime yok ve çok memununm hiçbir sıkıntım yok.forma çok girmıyorum bu yuzden özelden yazan arkadaslra cvp veremedım cok özür diliyorum.bacaklarımın son hali ilk günlerdekiyle aynı hala çok iyi görünüyorlar:)

Erimedi diyen birini bulmak güzel:)) siz kime ve ne kadara olmuştunuz yağ enj. tek seans yeterli değil diyorlar kaç seansta istediğiniz gibi oldu cevaplarsanız sevinirim.

ilk kontrolumu oldum. fazlaca odemim varmis dizde ozellikle. yeni korse verdiler. kulotlu degil. onu giyicem.
kafayiyemisdusler cirilciplak oluyosun. batikonla her yerini boyuyolar. masaya yatinca genital bolgene ve gogulerin uzerine ortu ortuluyo. ama o asamaya kadar dr de hemsire de her yerini goruyo maalesef

ilk kontrolumu oldum. fazlaca odemim varmis dizde ozellikle. yeni korse verdiler. kulotlu degil. onu giyicem.
kafayiyemisdusler cirilciplak oluyosun. batikonla her yerini boyuyolar. masaya yatinca genital bolgene ve gogulerin uzerine ortu ortuluyo. ama o asamaya kadar dr de hemsire de her yerini goruyo maalesef

yaaaa
olur mu öyle şey
bari bayıldıktan sonra yapsınlar ne yapacaklarsa
kaç dr ve hemşire oluyo pekiiii??

ben istemiyorum o şekilde kesinlikle
tamam ben kendimde değilken yapsınlar da diğer türlü çok utanç verici ya

yaaaa
olur mu öyle şey

Canim sen benim doktora ameliyat olacaksin ve merak etme odadan cikmadan hastane elbisesi giyiyorsun yataga yatiyorsun ve cesaret ignesini yapiyorlar sonra uyandiginda hersey bitmis oluyor yani sen görmiyeceksin onlarin seni gördügünü utanmayacaksin yani en azindan:))

Son düzenleme:
yaaaa
olur mu öyle şey

canım korkma benim ameliyatta iç çamaşırım kaldı doktor ve hemşireler çıkarmana gerek yok dediler.hem öyle birşey ki benim önce iğne vurdular serum yerinden daha sonra belden aşağısını uğuşturdular hem o iğneyi yiyince utanma falan aklına gelmiyor gayet rahat kuzu kuzu yatıyosun:)))

arkadaşlar doktor muayeneyi nasıl yapıyor :)))) iyi muayene ediyor mu ederken bu karalama işlemlerini fln yapıyor mu çizerek gösteriyor mu ve ameliyat olmaya o muayenede karar verdik diyelim o anda bacak şekliyle ilgili karar hemen veriliyor mu?doktor zaten bakınca nasıl yapması gerektiği konusunda bilgi veriyor mu şöyle olmalı böyle olmalı diye..yoksa bizim nasıl bişey istediğimizi sorup ona göre mi hareket etmeye çalışıyor...

benim ilk önce fotoğrafımı çekti fotoğrafımı çektikten sonra bana nasıl olması gerektiğini anlattı ve bir kağıda çizim yaptı o çizimde neler yapılması gerektiğini not alarak tekrar anlattı.

demek her dr nin tarzi farkli. ben once ameliyat kiyafeti giydim. sonra dr geldi. cizimini yapti. tabii cirilciplak olunca gobegi cizince falan gorundu her yer. ama dikkat ettigini bile zannetmiorum. o kadar ciddi ciziodu ki :9: sonra dr cikti ameliyathaneden. hemsiresi geldi. onlugu cikardim tamamen. ben ayaktayken tum vucudumu boyadi. enfeksiyon kapmamasi icin dedi.sonra masaya yattim. hemsire de edep yerlerini orttu. sonrasinda narkozu verecek dr geldi. bayilmisim..uyandigimda uzerimde varis corabi vardi (hemsire giydirmis onu da)

Canim sen benim doktora ameliyat olacaksin ve merak etme odadan cikmadan hastane elbisesi giyiyorsun yataga yatiyorsun ve cesaret ignesini yapiyorlar sonra uyandiginda hersey bitmis oluyor yani sen görmiyeceksin onlarin seni gördügünü utanmayacaksin yani en azindan:))

ayy çok teşekkür ederim
içim rahatladı , off

gafebesi bacım pentinin şubelerinde var büyük alışveriş merkezlerinin çoğunda şubeleri var. benim gibi günlükte giyiim diyen varsa alabilir. 30 lira gibi küsürlü.

angelim hoşgeldin sevindirdin bizi son bi resim koy rica ediyorum. bide drymı oldu senin. istbuldamı yaptırdın. benim kalın şekli istediğim gibi olmadı. hala etek özürlü geziyorum.

varis corabim rahat deil dedim bugun kontrolde. hemsire cikardi 1 tane verdi, bu rahattir dedi diz ustunde bitenlerden, tesekkur ettim. cikista sekreter corabiniz 60 tl dedi ben de verdim pasa pasa parayi :9:

kızlar ben meeko yu merak ediyorum,birde yakın da keşke olmuştu sanırım siteye giriyorlarda benmi kaçırdım acaba?haberi olan varmı özelden msj yazan fln.

kızlar doktorumuz aynı ve son zamanlarda siz ameliyat olduğunuz için size soruyorum
şu süreci biraz anlatır mısınız, belki daha önceden anlatmıştınız ama bir kere de benim için anlatır mısınız?
yani mesela gittiniz hastaneye , sonra ne oldu, odaya mı çıktınız, anestezi doktoru odaya mı geldi,
ne zaman tamamen uyudunuz, ameliyathaneye girmeden önce mi, yoksa ameliyat masasına yattıktan sonra mı?
ameliyat günü doktoru tekrar gördünüz mü?
parayı ne zaman ve ne şekilde ödediniz?
ameliyattan sonra kontrol için odanıza hemşireler geldi mi saatte bir?

ben çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum
baya da panik yaptım
bu süreci daha önceden bilirsem biraz daha rahatlarım, yardım edin bana :(

Kusura bakmayın konunuza yazıyorum ama başka çare bulamadım.

Sayın kaas,

Konuya cevap verirken Konuya Cevap Ver butonuna basacaksınız. Siz 2 gündür bizim kötü içerikler için kullandığımız butona basıp kötü içerik bildirimi yapıyorsunuz. Özel mesajlarınız da kapalı olduğu için size ulaşamıyorum. Sizi aşağıda görüyorum. Umarım bu yazımı okursunuz.. Zira siz cevap yazmayı öğrendikten sonra sileceğim.

kızlar doktorumuz aynı ve son zamanlarda siz ameliyat olduğunuz için size soruyorum
şu süreci biraz anlatır mısınız, belki daha önceden anlatmıştınız ama bir kere de benim için anlatır mısınız?
yani mesela gittiniz hastaneye , sonra ne oldu, odaya mı çıktınız, anestezi doktoru odaya mı geldi,
ne zaman tamamen uyudunuz, ameliyathaneye girmeden önce mi, yoksa ameliyat masasına yattıktan sonra mı?
ameliyat günü doktoru tekrar gördünüz mü?
parayı ne zaman ve ne şekilde ödediniz?
ameliyattan sonra kontrol için odanıza hemşireler geldi mi saatte bir?

ben çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum
baya da panik yaptım
bu süreci daha önceden bilirsem biraz daha rahatlarım, yardım edin bana :(
odaya çıkıp yatıyosun üstüne deli önlüğü gibi bişey giydiriyolar, ön kapalı arkadan açılabilen bişey:) anestezi doktoru odana geliyo boyun kilon diyo sigara diyo, içiyorum dersen kaç tane diyo, bir paket dersen uzaydan gelmiş gibi bi bakıyo sana. damar yolu açıyolar, ordan şahane bişey yapıyolar hoop sedyedesin gidiyosun gerisi yok odada uyanıyosun. batikon matikon, yok efendim ameliyat odası, oramı gördüler buramı gördüler, ayağını başına taksalar haberin yok yani.rahat ol.
ameliyat günü ben doktoru gördüm görmesem o mu yaptı başkası mı bilmem o kadar yani:))) para çıkarken. ben kredi kartıyla ödedim. hemşireler süper, bana varis çorabını giydirirken sanki onların da canı yandı.
panik yapma sor anlatırız istediğin kadar.

odaya çıkıp yatıyosun üstüne deli önlüğü gibi bişey giydiriyolar, ön kapalı arkadan açılabilen bişey:) anestezi doktoru odana geliyo boyun kilon diyo sigara diyo, içiyorum dersen kaç tane diyo, bir paket dersen uzaydan gelmiş gibi bi bakıyo sana. damar yolu açıyolar, ordan şahane bişey yapıyolar hoop sedyedesin gidiyosun gerisi yok odada uyanıyosun. batikon matikon, yok efendim ameliyat odası, oramı gördüler buramı gördüler, ayağını başına taksalar haberin yok yani.rahat ol.
ameliyat günü ben doktoru gördüm görmesem o mu yaptı başkası mı bilmem o kadar yani:))) para çıkarken. ben kredi kartıyla ödedim. hemşireler süper, bana varis çorabını giydirirken sanki onların da canı yandı.
panik yapma sor anlatırız istediğin kadar.

çok teşekkür ederim amaaanbe
ben bi de burun ameliyatı olmuştum, burnuma maske takmamalarını ve özenli davranmalarını isticektim, neyse öncesinden doktora söylerim ameliyat öncesinde.
benim panik olma nedenim ameliyat sonrasında tekrar odaya çıkamama korkumdan kaynaklanıyo
allahım herşey güzel gitsin, herkes sorunsuzca olsun ameliyatlarını

peki ameliyattan önce doktor odaya geliyo mu son bi kez?

benim ameliyatımdan önce de sonra da gelmişti. anestezi korkusu bende de var malesef. bir de beni şuursuz olmak fikri bozuyo çok. çok kontrollü bir insanımdır kendimi bilmemek sinir bozucu ama ne yapalım o şekilde yapılması gerekiyosa...

arkadaşlar süperdry yapan doktor ameliyat masraflarında taksit yapıyormuydu yoksa hepsini peşin mi alıyor

ben ankarada ferruh beye oldum canım eski sayfalarda ayrıntılı olarak yazmıştım.son halini fırsat bulup koyamadım ama dediğim gibi önceleri koyduğum fotolardan hiçbir farkı yok,bana tek seans yeterli oldu çünkü yağ oldukca fazlaydı bende :) ve az diil cok enjekte edildi sanrım:) ödemler geçtikten sonra hiç erime olmadı tam istediğim gibi oldu allah daim etsin umarım hep böyle kalır.şimdilik hoşçakalın bir değişklik olursa yazarım sizlere tekrar..

Back
X