arkadaslar çok enterasan birşey oldu..beni hatırlayanlar bilir eğrilikle ilgili sıkıntım yüzümden ağrı çekiyordum. bu agrılar yuzunden bir prof e gıttım.prof a bacak egriliginden kaynaklandıgını düsündügüm bir agrı oldugunu söyledim. o da "bacak egriligin oldugunu nerden biliyorsun ?"dedi. Bende görünümünü kastettigimi röntgen cektirmediğimi söyledim. Neyse beni muayene etti ve çok ilginç bir şey söyledi. Bacaklarımda egrilik olmadıgını, baglarımdan kaynaklanan bir durum oldugunu ve kilolu olsaydım bunun olmayacagını söyledi. Benim agrılarım sol ayagımdaki tabanımın durumundan kaynaklanıyormus.cunku duz tabanın tam tersi durum varmıs sadece sol ayagımda.ısrarla "rontgene gerek var mı" dıye sordum" hayır" dedı.Bacak egriligi oldugunu düşünüp canımı sıkacak bir durum olmadıgını söyleyip önerdiği tabanlığı kullanmamı söyledi.Bende hayretler içinde doktorun odasından çıktım. Aynı durumu forumdan bir arkadasda yasadıgını soylemıstı. Benim size tavsiyem önce bir ortopediste tedavi olmanız.Çünkü bacagınızda önce ne var sorun olarak onu tam olarak ögrenmeniz. Estetik düsünmeyen ben kemiklerimden kaynaklanmayan bir durum oldugunu ögrenince orayı doldursam sorun bitecek demeye başladım:)ama silikon ve yag istemiyorum.Vücudun tanıdıgı maddelerden yapılan dolgular varmıs onlardan dusunmeye basladım.Ama kime yaptırmalı ve nasıl bir işlem bilmiyorum..Bilgisi olan var mı?Dolgu da anestezi uygulanmıyordur diye düşünüyorum ama