Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ipekçe ameliyatsız hali dimi gördüm şimdi
ipekçe ameliyatsız hali dimi gördüm şimdi
ipekçe eyer silikon konduysa, şimdi şu drlara kızıyorumya kusura bakma kör! mü geri zekalı herf çok afedersin azıcıkda ara diz içindeki üçgen kısımlarıda yağla kapatsaymış. özür diliyerek. valla şimdi mükemmeliyetçi düşürüyorum ama bi seferda niye yapmazlar. bi dahamı olcak.
gulerer ipekcede silikon yok bildigim
ipekce kotu degil. ama keske o bolgeyi de doldursaymis. ama eski haline gore iyi emin olabilirsin. insallah erimez
bende koymaya calisicam. once fotog.mak. sarj etmek gerek ama beceremeyebilirim buraya koyma isini
bak şimdi içime kurt düştü diyene kadar gözüme o kadar çok batmamıştı şimdi daha çok batıyo![]()
batmasin kotu degil bacaklarin. belki de dolacak orasi. bildigi vardir diyorum dr nin. sonucta o bizden cok daha bilgili bu konuda. cok fazla bacakla hasir nesir olmussen keyfini cikar. bak benim daha diz icim cok sis
![]()
bir aya şekillenir demişti beklemekten başka çare yok sanırım kaldı 20 gün artık şemsi tebrizinin dediği gibi "olduğu kadar,olmadığı kader" demekki nasipte düzgün bacak yokmuş der katlanırım napim ..kısmet inş. sneinki benimkinden çok daha güzel olur biran öncede iner şişlerin yastık filan koyuyosun dimi sürekli bacaklarının altına,bana iyi gelmişti o..
blomma bence bacakların süperrrr olmuş : )
onunki silikondu
drla görüşmeye beraber gitmiştik
o kurtuldu,
ben yarın ameliyat olacaktım, farenjit oldum diye erteledim