Bacak dolgusu yaptıran var mı?

TEKBENMİYİM ; nasılsın? İş hayatın nasıl gidiyor? Uzun süre ayakta kalabiliyormusun?
BLOMMA ; sen nasılsın? Umarım daha yolundadır herşey ve gözüne daha güzel geliyordur. Senin ağrıların tamamen geçti mi? İyimisin artık?
FİKİRDELİSİ; yaşadıklarına üzüldüm.İnşallah herşey yoluna girer. Doktora, sorun yaşadığın konunun sebebini sordun mu ? Neden olmuş? Daha ne kadar sürecekmiş?

ARZUXX yurt dışından geldin o zaman. Hoşgeldin.. Canım inşallah başarılı, kolay bir ameliyat geçirirsin. Kısa zamanda da iyileşirsin. Dualarımız seninle olacak.. Ameliyattan sonra internete girebildiğin an, haber ver bize.. Güzel haberlerini bekliyoruz :)

TEKBENMİYİM ; nasılsın? İş hayatın nasıl gidiyor? Uzun süre ayakta kalabiliyormusun?
BLOMMA ; sen nasılsın? Umarım daha yolundadır herşey ve gözüne daha güzel geliyordur. Senin ağrıların tamamen geçti mi? İyimisin artık?
FİKİRDELİSİ; yaşadıklarına üzüldüm.İnşallah herşey yoluna girer. Doktora, sorun yaşadığın konunun sebebini sordun mu ? Neden olmuş? Daha ne kadar sürecekmiş?

teşekkür ederim DİOR.İyiyim. İş hayatım gayet yoğun bir şekilde devam ediyor.Her ne kadar ayakta kalmamam ile ilgili olarak rapor almış olsam da,işim gereği ne yaparsam yapayım ayakta oluyorum.Ders oturarak anlatılmıyor.Ama ayaklarımda ya da bacağımda hiç şişlik olmuyor sadece biraz daha fazla yoruluyorum o kadar.zaten emboli çorabını giymeye devam ediyorum işteyken.Düz ayakkabıya geçebildiğim için artık çok sorun yaşamıyorum.Sonuç olarak her şey yolunda...

BLOMMA ve SERPİL_1983' ün memnun olmaması, FİKİRDELİSİ nin rahatsızlığı beni gerçekten üzüyor,çünkü onlarında bir an önce mutlu olmalarını çok istiyorum ama ben her şeyin yoluna gireceğini de düşünüyorum. Biraz gecikmeli de olsa olacak eminim.

PURPLECİTY; fotoğraflarınıza baktım. Şanslısınız sorun çok az. Sadece diz kapaklarınız yağlı. Diz kapağınızdaki yağları aldırın ,başka birşey yaptırmasanızda olur.
TEKBENMİYİM; herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Sürekli ayakta duran birisi olarak ağrı, şişlik olmaması harika bence. İnşallah böyle devam eder...

:((( canım çok üzüldüm,şişlerin inmemesine,acı çekmene...daha basınçlısı umarım doğru bir karardır ve hızlıca toparlarsın inşallah.Ama anlamadığım neden sıkıca bağlıyor ve bir de daha basınçlı çorap giy diyor.Sendeki sorun neymiş de böyle olmuş açıklamadı mı? Yaraların neden o duruma geldi? ya gerçekten çok üzüldüm...bir de işe gidiyorsun üstelik bu halde yaa :(( innnnşallah hemen geçer tüm rahatsızlıkların.

bacagimdaki odemler gitmemis. sanirim bunun icin daha basinclisini giy dedi ve bantladi.. sorun yok korkmana gerek de yok dedi ama yakinimin iyilesme surecini de bildigim icin ben de pek yolunda gitmiyo.. corabin ag kismini iyice kestim. pantolon giyebilirim. insallah canim iyi temennilerin icin tesekkur ederim

canım arkadaşım masaj aleti ne biraz açarmısın masaj aleti nasıl bişey. çok üzüldüm durumunada biraz geniş varis çorabı al 4 numara falan nasıl olsa iyileşeceksin bu dar çorap kip tutuyo tamama bu kadara lüzum yok bence.
evde bi tane yuvarlak üstü tırtırlı alet var tv de satılıyodu ondan var aynı vazieyi görürmü acaba. çukurkuklara zannediyorum yay konması gerek.

masaj aletini ben de bilmiyorum. ctesi giricem. dalgalanmalar ve odem icin dedi. kendisi de dun bastirara masaj yapti ama canim inanilmaz yandi. bu yuzden onumuzdeki hafta agri kesici alayim mi dedim alirsan iyi olur dedi :25: cukurluk derken sag bacak arkasinda hafif bi cokuntu var bende. ya diyorum ya tamamen sans :50: yakinim benden 10 yas buyuk. bana sen cabuk toparlarsin benden gencsin dedi. tam tersi oldu :27:

sebep olarak odem. sislerim inmedi. serum birikmesi gibi bisiler de dedi ama anlamadim.hatta sag bacagimdan enjektorle bisiler aldi ama ben bakamadim bile .tesekkur ederim

ARZUXX yurt dışından geldin o zaman. Hoşgeldin.. Canım inşallah başarılı, kolay bir ameliyat geçirirsin. Kısa zamanda da iyileşirsin. Dualarımız seninle olacak.. Ameliyattan sonra internete girebildiğin an, haber ver bize.. Güzel haberlerini bekliyoruz :)[

keşke , purplecity iyi dilekleriniz için teşekür ederim , keşke canım daha gelmedim ben , yarın sabah
7 uçağıyla geliyorum bir aksilik çıkmazsa ve 16,00 da ameliyat olacağım, 4 gün otelde kalacağım ,oteldeki bilgisayardan girebilirsem size yazarım gelişmeleri canım .İnşallah başarılı geçer

ARZUXX+ ayyy çok heyecanlı :)) senin yerine ben heyecan patlaması yaşadım resmen :) hadi bakalım inşallah bir defa da istediğin bacaklara saip olursun bu arada albümün var mı acaba? arkadaşlık davetimi kabul edersen sevinirim :)

ARZUXX+ ayyy çok heyecanlı :)) senin yerine ben heyecan patlaması yaşadım resmen :) hadi bakalım inşallah bir defa da istediğin bacaklara saip olursun bu arada albümün var mı acaba? arkadaşlık davetimi kabul edersen sevinirim :)

çok sağol canım ama albümümdeki resimleri sildim , bayağı çarpık ve dizlerim birleşmeyen bir bacak yapım var üst tarafı da birleşmiyor malesef,ama ameliyattan sonra , önce ve sonrasını görebilmeniz için resim yüklemeyi düşünüyorum , inşallah çok güzel olur, yağım biraz az ama bakalım artık , herşeyin hayırlısı olsun

çok sağol canım ama albümümdeki resimleri sildim , bayağı çarpık ve dizlerim birleşmeyen bir bacak yapım var üst tarafı da birleşmiyor malesef,ama ameliyattan sonra , önce ve sonrasını görebilmeniz için resim yüklemeyi düşünüyorum , inşallah çok güzel olur, yağım biraz az ama bakalım artık , herşeyin hayırlısı olsun

arzuxx şimdiden geçmiş olsun, güzel haberlerini bekliyoruz

ARZUXX yurt dışından geldin o zaman. Hoşgeldin.. Canım inşallah başarılı, kolay bir ameliyat geçirirsin. Kısa zamanda da iyileşirsin. Dualarımız seninle olacak.. Ameliyattan sonra internete girebildiğin an, haber ver bize.. Güzel haberlerini bekliyoruz :)[

keşke , purplecity iyi dilekleriniz için teşekür ederim , keşke canım daha gelmedim ben , yarın sabah
7 uçağıyla geliyorum bir aksilik çıkmazsa ve 16,00 da ameliyat olacağım, 4 gün otelde kalacağım ,oteldeki bilgisayardan girebilirsem size yazarım gelişmeleri canım .İnşallah başarılı geçer

arzucum işallah çok başarılı bir ameliyat geçireceksin. sıra bana da geliyor diyo içimdeki bir ses :))) bende kısa bir süre içerisinde ameliyat olmayı düşünüyorum işallah hayırlısıyla iyi haberlerini bekliyoruz.

Canim benim ilk gün dahil nerdeyse hic agrim olmadi ve hatta aldigim agri kesiciyi hic almak zorunda kalmadim, tabiki ilk bir hafta yürümek zordu kesi yerleri aciyordu sonraki iki hafta daha rahatti ama simdi nerdeyse hic ameliyat olmamis gibiyim yag enjeksiyonu yaptirdigimda bile iki ay dizlerimin üstüne oturmakta zorlanmistim ama bu silikon ve kirk gün oldu ameliyat olali, dizlerimin üstüne oturabiliyorum cömelebiliyorum kosabiliyorum kisaca rahatim her türlü hareket yönünden ama bildiginiz gibi sekil tam istedigim gibi degil yani birde o tam olsaydi cifte kavrulmus olacakti ama artik cok üzülmüyorum gözüm biraz alisti etek giymeye cesaret edemiyorum ama strec kot giyiyorum ve hep hayal ettigim topuklu botlar ile önceden hic giyemezdim cünkü topuklular carpikligi daha cok belli ediyordu. Acele karar vermek istemiyorum ama doktorumlada konustum silikonun tam olarak oturmasini bekliyecegim en az alti ay gecsin hala kalin bulursam bir kücük boy silikonla degistirecegim önceleri silikonu cikarttirip yag enjeksiyonu yaptiririm diyordum ama artik silikona alistim ve bir daha erime riskini göze almak istemiyorum nasil olsa silikon icin bacagimda bir cep acildi silikonu degistirmek koymaktan daha kolaymis lokal anestezi altinda yarim saatlik bir islemmis tabiki gönlüm silikonun tam oturdugunda istedigim gibi olmasi ama mantigim bana otursada sekil cok degismeyecek diyor cünkü mesela KATREE nin bacaklari ilk resimlerdede sonraki resimlerdede cok bir degisiklik göstermemisti bakalim benimki nasil olacak albümümdeki resimleri kaldirip üc ay dolunca yenilerini ekleyecegim ve alti ay doluncada yine eklerim yeni resim, birlikte bakariz ne kadarlik bir degisme olacak sonra kararimi verip ona göre önümüzdeki kisa Allah izin verise bu isi hallederim....

Bu arada gafebesinin niki fikirdelisimi olmus canim arkadasim sen ne kadar aci cektin umarim en kisa zamanda iyilesirsin...

Arzuxx umarim ameliyatin iyi gecer ki ben öyle gececegini düsünüyorum Allah yardimcin olsun....

dun 2. haftam bitti. ben de sanirim isler pek yolunda degil :50: bacaklarimda fazlasiyla odem var. diz icimin sisi inmedi. bugun dr bastirarak masaj yapti. resmen acidan kivrandim :43: yakinimla gittim. onun 1. ayi doldu. her sey yolunda onda. varis corabini da cikardi. dr masajdan sonra bacaklarimi sikica bantladi. daha basincli varis corabi giy dedi. eski corabima dondum ama ayak kismini kestim. bu arada yara olan yerlerim berbat durumda resmen acik yara oldu :50: onumuzdeki hafta masaj aletine giricekmisim. bacagimda dalgalanmalar oldu alet onlari duzeltecekmis sozum ona. bu biraz da sans isi gordugum. yakinim da her sey yolunda giderken ben de gitmiyo maalesef :43: 2. haftam bitmesine ragmen 1 ay daha giyeceksin corabi dedi. bu illet coraptan kactikca basima bela oldu. ag kismi cok asagida. ise nasil gidicem. yaralarimdan topallayarak yuruyorum.. neyse umarim cektigim acilara deger..

gulerer sende de dalgalanma cukurluk olmus. sen o masaj aletine girmedin mi? sadece yag enjeksiyonumuydu seninki de

canım çok geçmiş olsun, nickin değişmiş
tanıyamadım seni
umarım bir an önce tamamen iyileşirsin

sen yağ enjeksiyonu olmuştun, yara neden oluştu sende?

evet ben gafebesi :1: esimden dolayi deistirdim nickimi :9:
ya sormayin bi sanssizlik gidiyo bende. sadece yag enjeksiyonu oldum evet. yaralar ayak bilegime yakin yerde. fotolarini koymustum. simdi ondan daha kotu durumda. acik yara gibi oldu. sabah-aksam bepanten suruyorum, corabin oraya gelen kismini da kestim.
gecmis olsun dilekleri icin herkese tesekkur ederim. aman kimsenin gozu korkmasin. bende oldu diye herkeste olacak diye bisi yok sonucta. soyluyorum yakinimda olmadi boyle sorunlar. bu tamamen benim sanssizligim. hergun bakiorum ama sislik ayni cok sert tas gibi inmedi bi turlu. ayaklarimdaki yaralardan dolayi da topalliyorum hala. babama bel agrisi var demistim. adam bugun gordu beni. ne gecmez agriymis 2 haftadan fazla oldu seni iyi bi dr ye gotureyim dedi :37: ben gittim diorum bu kez desiyo ne dedi, ne ilac verdi vs..
arzux canim simdiden gecmis olsun. umarim yasadigim sikintilarin hic birini yasamazsin. hemen toparlarsin kendini de istedigin sonuca ulasirsin

Son düzenleme:
Sevgili blomma
Özel mesaj yollayamıyorum. Bekleme kararına çok sevindim..Ama inan yazdıklarımda çok samimi idim. Bacakların sanki sanan aitmiş gibi duruyor. Rahatlıkla herşeyi giyebileceğin bacakların var maşallah...Ben yağ enjeksiyonu düşünüyorum çarpıklıkdan çok incelik ve yağ fazlalıklarım var onlar alınıp altlarada dolgu yapılırsa güzel olacağına inanıyorum ama henüz kime ameliyat olacağıma karar veremedim...

şimdiden bol şans inşallah rahat ve sorunsuz gider herşey:))

eeee ARZUXX ta ameliyat olmuştır artık saat 4 te girecekti ameliyata. darısı başımıza kızlar :))

Back
X