Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Arkadaşlar peki bu sitedeki arkadaşların hiç izmirde tanıdığı doktor yokmu

canım daha öncede dediğim gibi son zamanlarda izmirden bir ben varım birde zeyneprojen.benim doktorumla görüşmüşsün. zeyneprojende muayene ücretini pahalı bulduğun dra ameliyat oldu ikimizde memnun kaldık

Arkadaşlar peki bu sitedeki arkadaşların hiç izmirde tanıdığı doktor yokmu

samimi izmirde silikon ameliyatı oldu doktorunu da foruma yazdı,çokta memnundu,birde zeyneprojen izmirde aynı hastane oldu ama doktoru farklıydı.zeyneprojenin babasıda doktordu ve silikona sıcak bakan biriydi..bence onların foruma yazdıklarını incele..

arkadaşlar superdry teknikle yada yağ enjeksiyonu yöntemiyle operasyon geçiren arkadaşlardan ameliyat öncesinden sonrasına kadar yaşadıkalrını neler olup bittiğini bizimle payalaşırlarsa sevnirim...hala korkuyorummmm :S aslında doktorun dediği gibi bıcaksız dikşsiz ama insan korkuyor :S....geniş bi özet gececek bi arkadaş olursa çok çok sevinirim...

arkadaşlar superdry teknikle yada yağ enjeksiyonu yöntemiyle operasyon geçiren arkadaşlardan ameliyat öncesinden sonrasına kadar yaşadıkalrını neler olup bittiğini bizimle payalaşırlarsa sevnirim...hala korkuyorummmm :S aslında doktorun dediği gibi bıcaksız dikşsiz ama insan korkuyor :S....geniş bi özet gececek bi arkadaş olursa çok çok sevinirim...

ben de korkuyorum
sürekli aklımda ve rüyalarımda
aklımdan silemiyorum
herkes ameliyatını oldu güzelce, kimse bu kadar korkmamıştı
anormallik bizde var sanırım

hehe benimki de superdry :9: gozunuzu korkutmim ben bahtsiz bedeviyim bu konuda.. gayet rahat gecirenler var.
benim cuma gunu 3. haftam dolacak. hala sag dizici sis. sol bacagim saga gore sanki daha ince. anlayamiyorum ki varis corabindan durumu tam olarak nasil. ayagimin ustundeki yaralar daha iyi durumdalar artik. ctesi gireyim su masaj aletine ne olacak.dizimdeki sis inmicek die cok korkuorum :50:

Son düzenleme:
hehe benimki de superdry :9: gozunuzu korkutmim ben bahtsiz bedeviyim bu konuda.. gayet rahat gecirenler var.
benim cuma gunu 3. haftam dolacak. hala sag dizici sis. sol bacagim saga gore sanki daha ince. anlayamiyorum ki varis corabindan durumu tam olarak nasil. ayagimin ustundeki yaralar daha iyi durumdalar artik. ctesi gireyim su masaj aletine ne olacak.dizimdeki sis inmicek die cok korkuorum :50:

canım inmezse lokalle düzeltir merak etme

bu arada bi yanlış anlaşılma olmasın , yöntemler superdry olsa da doktorlar farklı
sevcan senin doktorunla fikir delisinin doktoru farklı

Son düzenleme:

Canim ismini degistirdigin icin seni once taniyamadim. Seninle doktorlarimiz ayni. Ama bana yag enjeksiyonu yapildi; superdry ile farki nedir? Once den de doktor bey bunu yapiyor muydu yoksa yeni mi basladi bu yonteme? Ben 6 ay once yaptirmistim, ama biraz daha kalin olmasini istiyorum; bana konulan yaglar yetmedi; ikinci operasyon icin acaba ne istiyor bir fikrin var mi? Sana da cok gecmis olsun, biraz daha sabret gecici bir donem bu. Hersey gonlunce olsun!

ben operasyondan ve sonrasından korkmuyorum benm korktuğum kafayıyemişdüşler gibi anestezi kısmı...bide ya bi sorun olursa ameliyat saırasında diye..bunlar beni korkutuyor yoksa millet ne ameliyatlar oluyor....

Canim ismini degistirdigin icin seni once taniyamadim. Seninle doktorlarimiz ayni. Ama bana yag enjeksiyonu yapildi; superdry ile farki nedir? Once den de doktor bey bunu yapiyor muydu yoksa yeni mi basladi bu yonteme? Ben 6 ay once yaptirmistim, ama biraz daha kalin olmasini istiyorum; bana konulan yaglar yetmedi; ikinci operasyon icin acaba ne istiyor bir fikrin var mi? Sana da cok gecmis olsun, biraz daha sabret gecici bir donem bu. Hersey gonlunce olsun!

ayni dr ise seninki de superdry dir. ben dr ile detay konusmustum. bu yontem de aynisi yani kok hucresine ayirma islemi. dr ayrintili anlatmisti bana ve en az %70 kaliyo yaglar demisti. ama ben yine de cok emin olamiyorum. burada ayni yontemle yaptiranlar olmustu farkli dr lere gecmis zamanlarda ama yagi eriyen de cok oldu yani :19: 2. operasyon icin 6 ay beklemek en guzeli dedi dr (sendin sanirim sorulsun diyen ben de sordum gecen hafta) ucret konusunda bisi demedi kim istiosa beni arasin telde goruselim dedi :ssz: kalinlik yonunden sikinti yok bende. dis taraflarda cikiklik var ona sıkılıorum biraz :51: napim su sisler bi inse eskisinden guzel olsa buna da sukredicem :1: bide ben kilo vermek istiorum nasil olacak bu is :26:

SEVCANNN canım sanırım benim doktoruma ameliyatını yaptıracaksın İstanbul'da.Superdry dan sonra yaşadıklarımı geniş geniş yazmıştım ben, istersen bakabilirsin.Kaçıncı sayfa hatırlamıyorum ama ameliyatım 15 ağustos'taydı.o günden sonraki mesajlarıma ya da profilimdeki cevaplarıma bakarsan görebilirsin.Ben korkacak hiçbirşey yok desem de korkular öyle hoop diye yok olmuyor ama anestezi doktorlarının iyi olduğunu bilmeni isterim çünkü her iki ameliyatımdan önce ikisiyle de görüştüm.Çok dikkat ediyorlar emin olabilirsin.

Arkadaşlar ben de istanbuldaki malum dr. ameliyat olmak istiyorum fakat nasıl olacak kafamda oturtamıyorum izmirde hiç bilmediğim bir doktorada gitmek istemiyorum ne yapabilirim orada nerede kalıcam bana biraz fikir verir misiniz.

Arkadaşlar bu cumartesi en az bi 5 - 10 kişi toplanıp gitsek bahsi geçek o odoktora (benim randevum var zaten) hep beraber olunca madem indirim yapıyor. İstanbuldaki arkadaşlar ne dersiniz???? Ayrıca diğer illerdeki arkdaşlarda davetli :)) hiç olmazsa biz şu kadar kişiyiz ve sırasıyla size ameliyat olacağız, gün almak istiyoruz desek, ona göre indirim yapın desek belki güzel bi şeyler olur ? ne dersiniz??? =)

Arkadaşlar bu cumartesi en az bi 5 - 10 kişi toplanıp gitsek bahsi geçek o odoktora (benim randevum var zaten) hep beraber olunca madem indirim yapıyor. İstanbuldaki arkadaşlar ne dersiniz???? Ayrıca diğer illerdeki arkdaşlarda davetli :)) hiç olmazsa biz şu kadar kişiyiz ve sırasıyla size ameliyat olacağız, gün almak istiyoruz desek, ona göre indirim yapın desek belki güzel bi şeyler olur ? ne dersiniz??? =)

Bende gelirim ama öncelikle son fiyatlarını bilmemiz gerekir.Zaten muayene ücreti verilecek.Herşeyi bilerek gitmiş oluruz.Cumartesi saat kaçta gideceksiniz.

OZGURDU saat 2 de randevum var =) geleceksen haberleşelim detaylı olarak bak iki kişi olduk bile :)

kizlar sureci ogrenin ama birinde sorun olmadi ya da operasyon sonucu cok cabuk toparlandi die herkes oyle olacak diye bi kaide yok. yakinimla ayni dr ye ayni operasyonu olduk. o hemen toparladi ve taytlar etekler giyiyo benim durumumu herkes bilio :51: hem sans hem de bunye cok onemli toparlanmada
umarim herkes hemencecik iyilesir tabii ben de :26:

Back
X