Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Doktora bugün foto göndermiştim cevabı şöyle;

Merhaba, nasılsınız :)

Diz estetiği ve parantez bacak estetiğine ihtiyacınız var görünüyor. Parantez bacakta bacak dışından yağ alınması mutlaka gerekli. Dokuyu çimdikleyin 1.5 cm den fazla kalınlık geliyorsa siz de uygunsunuz demektir. Parantez bacağın tipleri var. Sizinkinde iç açıklık daha az, dış kavis fazla olan türünden. Çok daha düzgün bir bacak yapısı elde etmek mümkün. Bekleriz :)

Ozgurdu aynı dakikalarda yazıyormuşuz mesaj:) bak doktor da beğenmiş gördün mü? Bence de birçoğumuzdan iyisin

Samimi Ve Kaas arkadaslarım. İyi geceler. siz İzmirdeymissiniz. Doktor bilgisini özel mesaj atar mısınız bana. Belki de İzmir e gelirim.

ÖZGÜRDÜ ; bencede çok sorunlu değil bacakların. Diz içlerinde fazlalık var. Onlar alınsa güzel olur...

arkadaşlar bu sahte kişi için önceki sayfalarda, o günü resimlere inanmadığıma dair bende bir yazı yazmıştım. artık bu forum da kim sahte kim gerçek anlayabiliyoruz. yazık ki bu insan sağlığı ve yeşeren umutları yok etmek için yapılan reklamlar bizi nerelere götürüyor bilemiyoruz. umutlarımız var hemen inanıyoruz .Fakat hiç araştırmadan burada yazan kişilere hemen inanıp karar vermek çok riskli, ameliyat olmaya kimseye söylemeden gizlice gelmek çok riskli. lütfen bu operasyonlara karar vermeden önce çok iyi araştırın, risklerini öğrenin, doktorunuzu iyi seçin. bu reklam kimin için yapılıyor biliyoruz ve bu çok güven sarsıcı. bir doktorun haberi olmadan kim kimin menfaati için reklam yapar? acaba bu, reklamı yapılan o doktorun menfaati için mi yoksa ona olan güveni sarsıp kendi menfaati olan başka bir doktor için mi? bunu tabiki bilemiyoruz ama yargısız infaz da o kişi için yapmamak gerekiyor heralde..arkadaşlar ben açıkçası meeko denen arkadaştan da şüpeleniyorum umarım yanılıyorumdur. meeko siteye girdin ,ameliyatını oldun ve birdaha dönmedin.sana özelden mesaj attım cevap vermedin.resimlerini koydun sonuca hepimiz şok olduk ama sen artık yoksun. ya çok yoğunsun ya da sahtesin..gel de rahatlat bizi..sahte değilsen şimdiki resimlerinide bekliyoruz ve ben şüphelendiğim için senden özür diliyorum..

sahte profilleri zaten anlıyoruz ve itibar etmiyoruz

hatta bence bu tür mesajlar yazanları es geçelim, cevap bile vermeyelim

bu arada benim bugün hariç 2 günüm kaldı

ve yine içimi bir korku sarmaya başladı :(
olsam da kurtulsam artık

merhaba arkadaşlar bugün tekrar dün yazdıklarımı yazmaya çalışacağım , umarım bu yazım da yok olmaz , ben pazartesi geçen hafta pazartesi günü saat 16 da ameliyat olacaktım , kar soğuk gibi nedenlerden dolayı sabah 7 uçağıyla geldim istanbula ve saat 8,30 da kahvaltı ettim ameliyattan önceki son 7-8 saat içinde birşey yiyip içmememiz gerekiyordu ve daha sonra da hiçbirşey yemedim . saat 10 gibi hastaneye gittim , bana boş oda ayarladılar ve ameliyat yaklaşana kadar orda tv seyrettim. ameliyattan birkaç saat önce hemşire gelip kanımı aldı test için , hangi testler yapıldı bilmiyorum , bir saat kadar sonra da kadın bir narkozcu geldi sorular sordu sigara içiyormusun vs gibi. sonra ameliyat elbisesi getirdiler ben de giydim onu,imzalamam için ameliyatla ilgili bazı evraklar getirdiler imzaladım daha sonra ameliyattan yarım saat önce doktor gelip bacaklarımın resmini çekti ve yağ alacağı yerleri çizdi benim yanlardan dizlerden diz içlerinden ve de göbek ve belden yağ alındı ama yine de yetmedi yağ :( bileklerime hiç yağ koyamamış orası pek güzel görünmüyor hele topuklu giyince iyice arası açılıyor.neyse sonra hemşire koluma bir iğne yaptı ve odadan dışarı daha çıkamadan ben uyumuşum

arzuxxx hadi resimlerrrrr.. ya valla arkası yarın gibisiniz..merakla hep ertesi günü beklemekten çatlıycaz.

canım bir de bilgisayara atabilsem resimleri koyacağım yeni ve eski hallerini ama beceremedim , bir arkadaşımdan yardım istesem bacak resimlerimi görür diye çekiniyorum, biliyorsunuz gizli yaptırdım, ama uğraşıyorum emin olun ,

merhaba arkadaşlar bugün tekrar dün yazdıklarımı yazmaya çalışacağım , umarım bu yazım da yok olmaz , ben pazartesi geçen hafta pazartesi günü saat 16 da ameliyat olacaktım , kar soğuk gibi nedenlerden dolayı sabah 7 uçağıyla geldim istanbula ve saat 8,30 da kahvaltı ettim ameliyattan önceki son 7-8 saat içinde birşey yiyip içmememiz gerekiyordu ve daha sonra da hiçbirşey yemedim . saat 10 gibi hastaneye gittim , bana boş oda ayarladılar ve ameliyat yaklaşana kadar orda tv seyrettim. ameliyattan birkaç saat önce hemşire gelip kanımı aldı test için , hangi testler yapıldı bilmiyorum , bir saat kadar sonra da kadın bir narkozcu geldi sorular sordu sigara içiyormusun vs gibi. sonra ameliyat elbisesi getirdiler ben de giydim onu,imzalamam için ameliyatla ilgili bazı evraklar getirdiler imzaladım daha sonra ameliyattan yarım saat önce doktor gelip bacaklarımın resmini çekti ve yağ alacağı yerleri çizdi benim yanlardan dizlerden diz içlerinden ve de göbek ve belden yağ alındı ama yine de yetmedi yağ :( bileklerime hiç yağ koyamamış orası pek güzel görünmüyor hele topuklu giyince iyice arası açılıyor.neyse sonra hemşire koluma bir iğne yaptı ve odadan dışarı daha çıkamadan ben uyumuşum

uyandığımda başımda hemşire vardı ve bacaklarım bandajlıydı , yastıkn konulmuştu altına , hemşire yardımıyla tişört giydim ve belden aşağısını da ameliyat elbisesiyle kapattım , daha sonra buz torbası konuldu , benim ameliyatım 3 saat sürmüş,yağ az olduğu için daha erken bitti ameliyat.amleiyattan 3-4 saat sonra hemşire çağırma düğmesine bastım wc ye kalkmam gerekiyordu ne olur ne olmaz belki yürüyemem diye korktuğum için , biliyorsunuz ben yalnız gitmiştim yanımda refakatçi yoktu, yavaşça kalktım ilkten çok ağrıdı ama birkaç adım attıktan sonra ağrı bayağı azaldı kendi kaendime ihtiyacımı giderebildim yani, daha sonra da kimseye ihtiyaç duymadım zaten, yatağın 2 metre ötesindeydi wc zaten.3 adet bisküvi ve azıcık bir jelli getirdiler bana yemem için ameliyatan birkaç saat sonra. İçinde kaldığım 8-10 metrekare bir odaydı ve rahattı basamaklarla yukarı çıkan bir kat daha vardı balkon gibi birşey orda da uzun bir koltuk vardı refakatçiler rahatça kalabilir orada. ha bu arada kızlar şort da götürün çünkü uzun bir pijamadan daha kullanışlı çünkü bacağın üstüne buz torbası konuluyor sıvama derdi olmaz şortla :)

ya inanmıyorum yine en son yazdığımı göndermedi bu bilgisayar yine tekrardan yazmam gerekiyor ,sinir oldum yaaaa :47:

Çok Sagol arzu ayrintilar icin. Valla heyecanla bekliyorum hikayenin devamını

uyandığımda başımda hemşire vardı ve bacaklarım bandajlıydı , yastıkn konulmuştu altına , hemşire yardımıyla tişört giydim ve belden aşağısını da ameliyat elbisesiyle kapattım , daha sonra buz torbası konuldu , benim ameliyatım 3 saat sürmüş,yağ az olduğu için daha erken bitti ameliyat.amleiyattan 3-4 saat sonra hemşire çağırma düğmesine bastım wc ye kalkmam gerekiyordu ne olur ne olmaz belki yürüyemem diye korktuğum için , biliyorsunuz ben yalnız gitmiştim yanımda refakatçi yoktu, yavaşça kalktım ilkten çok ağrıdı ama birkaç adım attıktan sonra ağrı bayağı azaldı kendi kaendime ihtiyacımı giderebildim yani, daha sonra da kimseye ihtiyaç duymadım zaten, yatağın 2 metre ötesindeydi wc zaten.3 adet bisküvi ve azıcık bir jelli getirdiler bana yemem için ameliyatan birkaç saat sonra. İçinde kaldığım 8-10 metrekare bir odaydı ve rahattı basamaklarla yukarı çıkan bir kat daha vardı balkon gibi birşey orda da uzun bir koltuk vardı refakatçiler rahatça kalabilir orada. ha bu arada kızlar şort da götürün çünkü uzun bir pijamadan daha kullanışlı çünkü bacağın üstüne buz torbası konuluyor sıvama derdi olmaz şortla :)

ameliyattan hemen sonra doktor geldi birşeyler söyledi ama ben narkozun etkisiyle pek birşey hatırlamıyorum,sabaha kadar tv seyrederek ve uyuyarak geçirdim , ağrım pek yoktu , sabah kahvaltısından sonra ufak bir kolidor turu attım , yürümem gerekiyormuş biraz . öğleye doğru hesabı nakit ödedim ve antibiyotik ve buz torbası aldırdım taksi çağırıp otelime gelldim, bir sonraki gün de rahattım ve buz torbası koydum ara ara ve yine yastık vardı bacaklarımın altında , cuma günü yani beşinci gün saat 10 da kontrole gittim orda bandajları çıkarıp bana varis çorabı giydirdiler, giyerken bayağı zorlandım çünkü çok sıkıydı, sonra da alışverişe gittim akşama kadar gezdim ağrım olmadı, dokunmadıktan sonra bveya biryere çarpmaıktan sonra pek ağrımıyor zaten,

ameliyattan hemen sonra doktor geldi birşeyler söyledi ama ben narkozun etkisiyle pek birşey hatırlamıyorum,sabaha kadar tv seyrederek ve uyuyarak geçirdim , ağrım pek yoktu , sabah kahvaltısından sonra ufak bir kolidor turu attım , yürümem gerekiyormuş biraz . öğleye doğru hesabı nakit ödedim ve antibiyotik ve buz torbası aldırdım taksi çağırıp otelime gelldim, bir sonraki gün de rahattım ve buz torbası koydum ara ara ve yine yastık vardı bacaklarımın altında , cuma günü yani beşinci gün saat 10 da kontrole gittim orda bandajları çıkarıp bana varis çorabı giydirdiler, giyerken bayağı zorlandım çünkü çok sıkıydı, sonra da alışverişe gittim akşama kadar gezdim ağrım olmadı, dokunmadıktan sonra bveya biryere çarpmaıktan sonra pek ağrımıyor zaten,

başka sormak istediğiniz birşey varsa seve seve cevaplarım arkadaşlar inşallah en kısa zamanda resim yüklemeyi becerebilirim , olmazsa artık güven bveren arkadaşlara başka yoldan da ulaşmaya çalışırım

Back
X