Bacak dolgusu yaptıran var mı?

KIZLAR BENİM AMELİYAT 24 MART SABAH 8 E KALDI :s....ÖZEL DURUMDAN DOLAYI ASLINDA YAPABİLİYORUZ AMA SİZİN İÇİN SIKINTILI GEÇİYOSA RİSKE ATMAK İSTEMEYOSANIZ ERTELEYELİM DEDİ BENDE RİSKE ATMAK İSTEMEDİM ERTELEDİK..ZATEN SIKINTILI GEÇİYO EVET :(((( BİDE BÖLE Bİ DURUM OLUNCA ZOR OLCAKTI..AMA BU SEFERDE 24 MARTA KALDIM :s...OFFF DÜĞÜNE ÇOK AZ KALMIŞ OLACAK...YÜRÜMENİZDE SIKINTI OLMAZ AMA MORLUKLAR KALIR ÇOK HAFİF DEDİ...NASIL OLUR KIZLAR YA OLAN ARKADAŞLAR...SİZCE Bİ AYDA NE KADAR TOPARLARIM Kİ DÜĞÜNÜM İÇİN YANİ..NORMAL Bİ ZAMAN İÇİN DEĞİL...

KIZLAR BENİM AMELİYAT 24 MART SABAH 8 E KALDI :s....ÖZEL DURUMDAN DOLAYI ASLINDA YAPABİLİYORUZ AMA SİZİN İÇİN SIKINTILI GEÇİYOSA RİSKE ATMAK İSTEMEYOSANIZ ERTELEYELİM DEDİ BENDE RİSKE ATMAK İSTEMEDİM ERTELEDİK..ZATEN SIKINTILI GEÇİYO EVET :(((( BİDE BÖLE Bİ DURUM OLUNCA ZOR OLCAKTI..AMA BU SEFERDE 24 MARTA KALDIM :s...OFFF DÜĞÜNE ÇOK AZ KALMIŞ OLACAK...YÜRÜMENİZDE SIKINTI OLMAZ AMA MORLUKLAR KALIR ÇOK HAFİF DEDİ...NASIL OLUR KIZLAR YA OLAN ARKADAŞLAR...SİZCE Bİ AYDA NE KADAR TOPARLARIM Kİ DÜĞÜNÜM İÇİN YANİ..NORMAL Bİ ZAMAN İÇİN DEĞİL...

bacim benim cuma gunu 1 ay dolacak. morluk hic kalmadi. yuruyusum de duzeldi (ama benim serum birikmesi oldu ve ayak ustlerimde yara olustu varis corabından kaynaklı) sadece ignenin girdigi yerler belli hala mor sekilde. ona da fondoten sureceksin artik :27:

bacim benim cuma gunu 1 ay dolacak. Morluk hic kalmadi. Yuruyusum de duzeldi (ama benim serum birikmesi oldu ve ayak ustlerimde yara olustu varis corabından kaynaklı) sadece ignenin girdigi yerler belli hala mor sekilde. Ona da fondoten sureceksin artik :27:

:)))) o kadarına razıyım arkadaşım :))...ama bacakarımda morluklarla hiç hoş olmayacak..aman sanki mor olmasa yamuk olacak sanki o çok hoş...en azından bunda bi yere vurmuşum fln derim o zmn ne dicem :))..

:)))) o kadarına razıyım arkadaşım :))...ama bacakarımda morluklarla hiç hoş olmayacak..aman sanki mor olmasa yamuk olacak sanki o çok hoş...en azından bunda bi yere vurmuşum fln derim o zmn ne dicem :))..

Düğün ne zaman?
Yakın olduğuna göre...yazdan önce demektir...yani deniz zamanı değil...morluk olsa ne olacak...epilasyondan oldu dersin.. :))

.

arzuxx merhaba daha resim eklememişsin ama ekleyince arkadaşlık teklifimi de kabul edersen bende bakmak isterim

az önce yine denedim resim yüklemeyi ama yine olmadı malesef :( hata veriyor

Boyut büyükse yükleyemiyor.Küçültüp dene istersen..

boyutla ilgisi yok ayni cep telefonundan daha önce bacak resmi çekip te koymuştum bu siteye ama şimdi olmuyor malesef:(, başka birisinden de yardım isteyemem resimlerim görünür diye korkuyorum :(

ARZUXX resimlerin bilgisayarında yüklü mü ? eğer öyleyse mail adresimi vereyim bana gönder resimlerini ben yükleyeyim resimlerini ne dersin :) sen de kurtul biz de kurtulalım meraktayız ortak sorun ortak doktor malum anlayışla karşılarsın :)

Doktora bugün foto göndermiştim cevabı şöyle;

Merhaba, nasılsınız :)

Diz estetiği ve parantez bacak estetiğine ihtiyacınız var görünüyor. Parantez bacakta bacak dışından yağ alınması mutlaka gerekli. Dokuyu çimdikleyin 1.5 cm den fazla kalınlık geliyorsa siz de uygunsunuz demektir. Parantez bacağın tipleri var. Sizinkinde iç açıklık daha az, dış kavis fazla olan türünden. Çok daha düzgün bir bacak yapısı elde etmek mümkün. Bekleriz :)

yani bende fotoyu çektircek birini bulsam çektirip göndericem demek sonuç bana da aşağı yukarı aynı yazı gelicek:))) çimdikledim ben dizim bükük ken oluyo ama bacağım uzanıkken olmuyo 1,5 cm:))

samimi randevunda benim de geleceğimi senin için bir mahsuru yok ise aynı zamanda içeri girmemizin mümkün olup olmadığını daha öncede muayenesine gittiğimi sorun olup olmayacağını sorup bana da bilgi verirsen çok memnun olurum.

yani bende fotoyu çektircek birini bulsam çektirip göndericem demek sonuç bana da aşağı yukarı aynı yazı gelicek:))) çimdikledim ben dizim bükük ken oluyo ama bacağım uzanıkken olmuyo 1,5 cm:))

kaas karar verdın mı hangı sehırde amelıyat olacaksın . Ben foto yukleyemedım boyut buyuk dıyor. Maıl adresını ver ozelden ordan yolluyayım ıstersen

arzuxx resimlerin bilgisayarında yüklü mü ? Eğer öyleyse mail adresimi vereyim bana gönder resimlerini ben yükleyeyim resimlerini ne dersin :) sen de kurtul biz de kurtulalım meraktayız ortak sorun ortak doktor malum anlayışla karşılarsın :)

ıst damı amelıyat olucaksın bacakların gayet guzel bence . Sadece yag mı yaptırıcan

ZEYNEPROJEN evet istanbulda ameliyat olucam ve sadece yağ olucak. :) hayırlısı bakalım ..

KAFAYIYEMİŞDÜŞLER Allah yardımcın olsun :) ayy gerçekten çok heyecanlı iyi haberlerini bekliyoruz inşallah...

KAFAYIYEMİŞDÜŞLER Allah yardımcın olsun :) ayy gerçekten çok heyecanlı iyi haberlerini bekliyoruz inşallah...

amin canım sağol
Allah hepimizin yardımcısı olsun

bu ameliyatı olabilmek için erkek arkadaşımdan ayrıldım
haberi olmasın diye

ameliyattan sonra iyileşince barışıcam

zavallım benim , hiçbir şeyden haberi yok ki :43:

Son düzenleme:
Back
X