Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm foruma yazabildiğime hala inanamıyorum
benimki de biraz erir umarım
evettttttt yazabiliyormuşum.. inanın çok zor oldu. öncelikle hepinize merhabalar dert ortaklarım kaderdaşlarım. aslında bu formu bulduğum için çok şanslıyım.ilk sayfaları baya dikkatli okudum son sayfalarda biraz atlayarak geldim. sanırım artık doktor ismi verilemiyormuş buna çok üzüldüm doğrusu.özelden mi verilebiliyor?benim gönlüme birazda olsa su serptiniz enazından ameliyat hemen olamasakta bi caresinin olduğunu bilmek ve tecrübe edenlerle karşılaşmak mucize gibi birşey.o cesareti gösteren herkesi tüm içtenliğimle kutlarım.( özellikle silikon taktıranları). ha ben bu arada burada okuduğum yaylanma hareketini 4 gündür yapıyorum. biraz abartmışım galiba 2. gün yerimden kalkamadım.ama baldırları çalıştıracak gibi hadi hayırlısı
fotolara nereden bakabilirim acaba
evettttttt yazabiliyormuşum.. inanın çok zor oldu. öncelikle hepinize merhabalar dert ortaklarım kaderdaşlarım. aslında bu formu bulduğum için çok şanslıyım.ilk sayfaları baya dikkatli okudum son sayfalarda biraz atlayarak geldim. sanırım artık doktor ismi verilemiyormuş buna çok üzüldüm doğrusu.özelden mi verilebiliyor?benim gönlüme birazda olsa su serptiniz enazından ameliyat hemen olamasakta bi caresinin olduğunu bilmek ve tecrübe edenlerle karşılaşmak mucize gibi birşey.o cesareti gösteren herkesi tüm içtenliğimle kutlarım.( özellikle silikon taktıranları). ha ben bu arada burada okuduğum yaylanma hareketini 4 gündür yapıyorum. biraz abartmışım galiba 2. gün yerimden kalkamadım.ama baldırları çalıştıracak gibi hadi hayırlısı
kafayıyemişdüşler çok geçmiş olson en çok sen korktun en çok sen memnuk kalırsın inşallah. resimlerini ben niye göremiyorum. kaldırdınmı acaba.
kafayıyemişdüşler nasılsın bugün merak ettim seni, artık yürüyebiliyormusun
kafayıyamişdüşler,nasılsın.rahatladın mı biraz,baskı hissinden.hastaneden çıktın mı.tekrar geçmiş olsun...
bugün babannem gibi de olsa yürüyebiliyorum
hatta evdeyim şimdi, biraz önce geldik
3 günlük yumuşak doku zedelenmesi raporu alıcam
birazdan yöneticime mail atıcam , ayağımı burktum diye :////