Bacak dolgusu yaptıran var mı?

kızlar sonunda 100 msjımı doldurdm bu 100ncü msjm artk sormak istediklerimi özelden sorabilcem inşallah

keske bence senin bacaklar carpik deil inceymis.dislar muntazam cunku.

kafayiyemisdusler incelsin deme sonrasinda da incelmesin diceksin buyuk ihtimal :27: ben de ilk gun epey yurumustum hastane cikisi. ama sonrasinda varis corabinin yaptigi yaralar mahvetmisti beni :41: bide gece yatarken topuklarim sizliyodu resmen ama gunduz bilek harici oyle aman aman agrim olmadi hic

evettttttt yazabiliyormuşum.. inanın çok zor oldu. öncelikle hepinize merhabalar dert ortaklarım kaderdaşlarım. aslında bu formu bulduğum için çok şanslıyım.ilk sayfaları baya dikkatli okudum son sayfalarda biraz atlayarak geldim. sanırım artık doktor ismi verilemiyormuş buna çok üzüldüm doğrusu.özelden mi verilebiliyor?benim gönlüme birazda olsa su serptiniz enazından ameliyat hemen olamasakta bi caresinin olduğunu bilmek ve tecrübe edenlerle karşılaşmak mucize gibi birşey.o cesareti gösteren herkesi tüm içtenliğimle kutlarım.( özellikle silikon taktıranları). ha ben bu arada burada okuduğum yaylanma hareketini 4 gündür yapıyorum. biraz abartmışım galiba 2. gün yerimden kalkamadım.ama baldırları çalıştıracak gibi hadi hayırlısı

evettttttt yazabiliyormuşum.. inanın çok zor oldu. öncelikle hepinize merhabalar dert ortaklarım kaderdaşlarım. aslında bu formu bulduğum için çok şanslıyım.ilk sayfaları baya dikkatli okudum son sayfalarda biraz atlayarak geldim. sanırım artık doktor ismi verilemiyormuş buna çok üzüldüm doğrusu.özelden mi verilebiliyor?benim gönlüme birazda olsa su serptiniz enazından ameliyat hemen olamasakta bi caresinin olduğunu bilmek ve tecrübe edenlerle karşılaşmak mucize gibi birşey.o cesareti gösteren herkesi tüm içtenliğimle kutlarım.( özellikle silikon taktıranları). ha ben bu arada burada okuduğum yaylanma hareketini 4 gündür yapıyorum. biraz abartmışım galiba 2. gün yerimden kalkamadım.ama baldırları çalıştıracak gibi hadi hayırlısı

Hoşgeldin aramıza.Sanırım ben yaklaşık 1,5 yıldır bu foruma yazıyorum.Anlayacağın keşke hemen okuduğumuz gibi cesaret edebilsek ve ameliyat olabilsek.:18:

fotolara nereden bakabilirim acaba

hoşgeldin KADER3534. Canım fotolara bakmak ya da özel mesaj yazmak için 100 mesaj sayısını doldurman lazım.Bunun için de bu sitenin "geyik muhabbeti" denen bir forumu var oraya gir ve aklına geleni yaz mesaj sayını doldur.Yoksa burada çok uzun zaman alır doldurman.Çoğumuz ilk önceleri böyle yaptık.

Son düzenleme:
kafayıyemişdüşler nasılsın bugün merak ettim seni, artık yürüyebiliyormusun

hoşgeldin kader bende en yakın zamanda yaptırcam inşallah hala araştırıyorum umarım hepimiz bu dertten kurtuluruz en yakın zamanda

kafayıyemişdüşler çok geçmiş olson en çok sen korktun en çok sen memnuk kalırsın inşallah. resimlerini ben niye göremiyorum. kaldırdınmı acaba.

kafayıyamişdüşler,nasılsın.rahatladın mı biraz,baskı hissinden.hastaneden çıktın mı.tekrar geçmiş olsun...

kafayıyamişdüşler,nasılsın.rahatladın mı biraz,baskı hissinden.hastaneden çıktın mı.tekrar geçmiş olsun...

baskı hala var ama dünküne göre çok çok iyiyim
şu an yaşadığım en büyük baskı , birazdan yöneticime göndereceğim yalan içerikli mail , ve iş arkadaşlarıma göndereceğim yalan mesajlar

bugün babannem gibi de olsa yürüyebiliyorum
hatta evdeyim şimdi, biraz önce geldik
3 günlük yumuşak doku zedelenmesi raporu alıcam
birazdan yöneticime mail atıcam , ayağımı burktum diye :////

merak etme çok çabuk toparlanırsım umarım istediğin bacaklara kavuşursun ki bence kesinlikle çok güzel olacaklar , bol bol da yağın yetmiş madem,

Back
X