Bacak dolgusu yaptıran var mı?

albümüne de yazdım ama buraya da yazmak istiyorum; sakın sakın öyle birşey düşünme. Çok güzel senin bacakların. ya çarpık bacak görmemişsin ya da gerçekten algı bozukluğu var canım. (görmediysen çarpık bacak ben sana göndereyim:))

teşekkürler canım tavsiyelerin için. Hepiniz bana yuh diyosunuzdur biliyorum
kendine dert arıyo filan diye düşünüyosunuzdur dediğim gibi zaten şu an bir sürü ilaç
kullanıyorum inşallah bu ruh halinden biran önce ameliyat olmadan kurtulurum. Yoksa böyle gidrse kesin
olcam ameliyat

merhaba semizotu,seni anlıyorum.benimde bacağımı biraz kendimi sıkarsam aynı seninki gibi birleşiyor.sende dizlerini sıkmışsın.bacaklarının ölçülerini yazarmısın.madem yaptırmak istiyorsun,yağ enj.deneyebilirsin.en azından kafan rahatlar.bende bugünlerde iyice taktım,yemek yiyorum,su içiyorum hep aklımda.kendini üzme,herşeyi zamana bırak ve yaptıracaksan da evlenmeden önce yaptır....

merhaba semizotu,seni anlıyorum.benimde bacağımı biraz kendimi sıkarsam aynı seninki gibi birleşiyor.sende dizlerini sıkmışsın.bacaklarının ölçülerini yazarmısın.madem yaptırmak istiyorsun,yağ enj.deneyebilirsin.en azından kafan rahatlar.bende bugünlerde iyice taktım,yemek yiyorum,su içiyorum hep aklımda.kendini üzme,herşeyi zamana bırak ve yaptıracaksan da evlenmeden önce yaptır....

ama bu ameliyat yaptır kurtul ameliyatı değil
bugün 7. günüm olmasına rağmen hala normal insan hızının yarısı kadar ve topallayarak yürüyorum ,üstelik de topuklu ayakkabı ile
işyerinde herkes üzülüyor halime, sürekli geçmiş olsun diyorlar

evin içinde ayakkabı giymeden ayağa kalkamıyorum
ayakkabı ile geziyorum evde
geziyorum dediğim, öyle sizler gibi normal bir şekilde gezemiyorum tabii ki
dizden aşağısı benim değilmiş, takmaymış gibi yürüyorum

ama bu ameliyat yaptır kurtul ameliyatı değil
bugün 7. günüm olmasına rağmen hala normal insan hızının yarısı kadar ve topallayarak yürüyorum ,üstelik de topuklu ayakkabı ile
işyerinde herkes üzülüyor halime, sürekli geçmiş olsun diyorlar

evin içinde ayakkabı giymeden ayağa kalkamıyorum
ayakkabı ile geziyorum evde
geziyorum dediğim, öyle sizler gibi normal bir şekilde gezemiyorum tabii ki
dizden aşağısı benim değilmiş, takmaymış gibi yürüyorum

KAFAYIYEMİŞDÜŞLER ; sen burun ameliyatıda oldun. Onda hemen iyileşebildin mi rahat nefes alabildin mi? Benim yakınım olmuştuda aman allahım o ne morluktu öyle. Uzun süre acısını çekti. Hangi ameliyat kolay ki...
Kafaya sürekli aynı şeyi takıp hasta olmaktansa ne olursa oldun denemekte fayda var...

KAFAYIYEMİŞDÜŞLER; arkadaşların sana : hem ayağını burktun hemde topuklu giyiyorsun :) bu ne iş diye sormadılar mı?

KAFAYIYEMİŞDÜŞLER; arkadaşların sana : hem ayağını burktun hemde topuklu giyiyorsun :) bu ne iş diye sormadılar mı?

yok, tabii ki topuklu giymedim, normal botun içine , çorap yerleştirdim, üstüne de taban koydum,anlayacağınız ayakkabının içine gizli bir topuk yaptım
düşünün halimi
kolay bir ameliyat değil

KAFAYIYEMİŞDÜŞLER ; sen burun ameliyatıda oldun. Onda hemen iyileşebildin mi rahat nefes alabildin mi? Benim yakınım olmuştuda aman allahım o ne morluktu öyle. Uzun süre acısını çekti. Hangi ameliyat kolay ki...
Kafaya sürekli aynı şeyi takıp hasta olmaktansa ne olursa oldun denemekte fayda var...

katılıyorum dior,hergün kafana takıp,özgürlüğünü kısıtlayıp,hayattan izole olursan,10-15 gün ağrı çekersin ama sonuçta güven gelir kendine,güvenen insanın yürüyüşü bile bir başkadır.ezilip kalacağına,biraz sıkıntı çekerek en azından denedim olmadı desen bile kafandan silinir gider zamanla..herkes birşeyler için sıkıntıya katlanmak zorundadır.bu en basitinden ev ,araba alırken bile öyledir...istediğin bir şey için azda çokta olsa fedakarlık yapmak,onu daha değerli kılmaktır bence...

ben burun ameliyatı oldum,
ne morardım, ne şiştim
ne de gözüme kan oturdu.
ne de hiç acı çektim
çok rahattı
ameliyat olduğum gün kalktım , yürüdüm,
eve geldim sonra, 3. gün filan kalktım ortaköye gittim, burnumda alçıyla
o ameliyat kolaydı ,
bunun gibi değildi

burun ameliyatı olacaksanız , kendi doktorumun adını verir, hiç düşünmeyin derim

ama bu ameliyatı düşünmeden sakın olmayın
iyileşme süreci uzun
bileklerim şu an kafam kadar şişti
yarım metre havada ayaklarım , öyle uyuyorum her gün
burun ameliyatı kadar kolay bir ameliyat değil, 7. günüm, yalın ayak kalkmaya çalıştım
kalkamadım, yatağıma geri düştüm

Son düzenleme:
katılıyorum dior,hergün kafana takıp,özgürlüğünü kısıtlayıp,hayattan izole olursan,10-15 gün ağrı çekersin ama sonuçta güven gelir kendine,güvenen insanın yürüyüşü bile bir başkadır.ezilip kalacağına,biraz sıkıntı çekerek en azından denedim olmadı desen bile kafandan silinir gider zamanla..herkes birşeyler için sıkıntıya katlanmak zorundadır.bu en basitinden ev ,araba alırken bile öyledir...istediğin bir şey için azda çokta olsa fedakarlık yapmak,onu daha değerli kılmaktır bence...

tamamen bnm düşüncelerimdesin kyd sen yaptın kurtudun rahatladın belkide
darısı benim,hepmizn başına insanın kafasında sürekli böle bişeyle yaşaması çok zor
yaptırınca olmazsa en azından denedim olmadı dersin kafan rahatlar.
bir ömür aklında duracağına 1 2 ay sıkıntı çekmeyi yeğliyor insan

albümüne de yazdım ama buraya da yazmak istiyorum; sakın sakın öyle birşey düşünme. Çok güzel senin bacakların. ya çarpık bacak görmemişsin ya da gerçekten algı bozukluğu var canım. (görmediysen çarpık bacak ben sana göndereyim:))

özlem göndermek istersen bakarım. teşekkürler bu arada böyle
sizin yorumlarınızla moralm baya düzeldi

tamamen bnm düşüncelerimdesin kyd sen yaptın kurtudun rahatladın belkide
darısı benim,hepmizn başına insanın kafasında sürekli böle bişeyle yaşaması çok zor
yaptırınca olmazsa en azından denedim olmadı dersin kafan rahatlar.
bir ömür aklında duracağına 1 2 ay sıkıntı çekmeyi yeğliyor insan

neyse, darısı sizin başınıza o zaman :)
daha da bişey demiyorum

herkes yaşasın ve tecrübe etsin

Canım...biz bacakların gayet güzel diyip dursak ta belliki sen memnun değilsin...neden memnun olmadığını neresini beğenmediğini ve nasıl olmasını istediğini söylermisin.

.

Canım...biz bacakların gayet güzel diyip dursak ta belliki sen memnun değilsin...neden memnun olmadığını neresini beğenmediğini ve nasıl olmasını istediğini söylermisin.

.

canm fotoda niye öle göründü inan anlamadım ama dar paçalı
taytlı fotolarımıda koyuyum bide öle bakın lütfen. biliyorm deli bu kız
galba diyosnuz. en azından ben olsam öyle derdim:))) çok olmasada hafif
açıklık var o kapansın istiyorm kıyafetlerle göreceksiniz burda birazda birleştirmeye
çalışıp sıkmışım galiba ondan öyle.

kızlar yaptıranların çoğu etek giymiyor bende beraber nolcak halimiz. şu bi numara büyük gelen resimleri atabilsem sizin objektif görüşlerinizi alırdım. bacaklarımın etek giyilebilitesi varmı ne kadar, yada kafamdamı var bi sıkıntı da güzelim bacaklar boşamı gidiyo. ama şiştiği kesin. en şiş haliyle en kalın yeri alt baldır 37 cm oluyo bilekler 23 cm heralde baya olgun dolgun. ama biçimlimi bilmiyorum. varis çorabıyla eh işte kurtarıyo.
birde kilo aldığımda göbekteki yağlar artık bacaktaya, konan yerlerdeki hücreler kilo aldığı için artık göbeklenme yerim bacak. kiloda almamam gerekli kalın oluyolar. ne iş kızlarya yakında gtmüzü başımıza koydurursak şaşmıycam bundan sonra. düşünce şeklimiz de o oranda değişir vallaa. işi gtnden annamalar falan. acaip işler yapıyoruz belki yağ aldırdığımız yerdeki yağların hücrelerinin bi algısı varsa.harbi başka yere konunca kendini şaşırıyosa. yalan dünya diye bi dizi varya babası ozana kafadan bacaklı diyo bizdede tehlike var yani.

kızlar bide ben önceden çok zayıftım.
45 kiloydum boy 1.7o 10 kilo aldım şu an
55im bacaklarımın arasındaki açıklık braz kapandı galba
o yüzden

arada bi ce yapıyosun yok oluyosun meraba amaaanbe arkadaşım senin bacaklar tam istediğin gibi oldumu. etek giymeyi başarabildinmi seni merak ediyorum. resim koyarmısın. en azından meşur drun bi işi iki defada tam yapan hastalarındanmısın bizde anlayalımki bu dr da çifdikişçi. diyerlerine bi faydamız olsun.

Back
X