Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KAFAYIYEMİŞDÜŞLER; özelden mail adresini yazarsan sevinirim...
Kaas çok sevindim. İnşallah sen de kurtulacaksın bu dertten. Silikon da yaptırmaya kararlısin değil mı? Sadece yağ olmayacak yani?
arkadaşlar merhaba ben de böyle bi operasyon düşünüyorum ama konuyla ilgili bilgim yok denecek kadar az...fiyat bakıyım dedim ona göre üzerine düşücem yada kendimi hiç heveslendirmicemyedibinleri buluyo göğüs ameliyatından iki kat masraflı oluyo yazıyo doğrumudur bana bir şekilde bildirirseniz çok memnun olurumm
palmadoro benimde bu konu hakkında bilgim yok malesef.![]()
YA neden kimse araştırmıyor anlamadım körü körüne yapılır mı bu işlem.ben burada ameliyat olmamış kişileri etkilemek istemediğim için yazmadım ama iki genel cerraha sordum.genede bana yeterli gelmedi onun için size de soruyorum.LÜTFEN doktorunuza danışmadan bu tür işlemler yaptırmayın özellikle sürekli ilaç kullananlar ve sigara içenler..bebek emzirenler,iltahaplı hastalıkları olanlar,ameliyatı regl dönemine gelecek olanlar.40 yaş üstü olanlar..başı sürekli nedensiz ağrıyanlar ben doktor değilim ama anneyim cahil olmayın araştırın..
benım doktor da pek onemlı bulmadı sanırım varıs corabını. 10 gun kadar gıyın demıstıPALMADORO ; eşini ikna etmene çok sevindim. İnşallah gönlüne göre olur.
Yakınlarda doktora gidecek olan tüm arkadaşlara sesleniyorum: Varis çorabı yağları eritiyormu? Bazı yağ dolgusunda varis çorabı giydirilirken bazısında neden giydirilmiyor? Lütfen sorarmısınız? Hepimizin aydınlanmaya ihtiyacı var...
KAFAYIYEMİŞDÜŞLER; Ameliyatın üzerinden ne kadar süre geçti? Normale döndümü herşey? Bir dahaki doktor kontrolünüz ne zaman?
benım doktor da pek onemlı bulmadı sanırım varıs corabını. 10 gun kadar gıyın demıstı
yaa kıyamam size mutlu olun ne olur çok istiyorum(. kyd bacakların çok güzel giy lütfen etek ama topuklu giy altına harika olacak.ismini niye değiştinki alışmıştık:)
zeynep senin yaptıralı ne kadar oldu erime varmı bacaklarında memnunmusun ?
ıkı bucuk ay oldu. Erıme yok . Yag koyulan yerlerde dalgalanma falan yok. Ama benım doktor ıstanbuldakı doktor kadar kalın yapmıyor sanırım. Yada benımkıler cok mu ınceydı bılmıyorum. 120 cc sılıkon ve 100cc yag var her bacakta. Bı defa daha yag enj ıstıyorum ben
arzuu seninki eskisinden iyimi?resim koysana lütfen ya da bana mail.at resimlerini sakıncası yoksa.