Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Kızlarr bakın bugün ne farkettim. Bacaklarım çok güzel diye hava atıp duran biricik arkadaşım topuklu giyince bacakları ayrılıyor. Üstelik normalde gerçekten de güzel bacakları var. Ve bunun farkında değil çok güzeller diye dolanıyor ortada. Hahahah şimdi bir daha güzel müzel desin kafasına oklavayla vurucam. Ohh neşem yerime geldi vallahi. Yaşasın kötülük. :52::47::46::24::21:

Bizde böyle bir sorun olduğu için biz artık bacak feşisti kıvamına geldik çok inceliyoruz o yüzden batıyo bize en küçük kusur. Oysaki o hiç farkında değil onun gibi başkaları da farkında değil. Çünkü dikkat etmesine gerek yok. 5 parmağı olan biri acaba diğer insanların da elinde 5 parmak var mı diye dikkat eder mi hiç 6 parmaklı olan dikkat eder ancak. Bizimkisi de o hesap. Takıp duruyoruz. Çarpık olmasın da birleşmesin bu hiç önemli değil.

O zaman ne yapıyoruz takmıyoruz. Bırakın topuklu giyince ayrık dursun. :))))))

Alemsin sen valla :)

yenidecim ben de sana takmış gibi oldum ama kendime yakın hissettim. Merak ettiğim şeyleri sormak istiyorum sana. Sana bu dr. rapor verrmedi mi? Yoksa sormadın mı? Mesela ben karne gününden hemen sonra ameliyat olmayı sonra da bir daha seminerlerde okula gitmemeyi düşünüyorum. Acaba 2 haftalık rapor yazar mı? Yoksa aile hekimime mi söyleyeyim? Bir de şu mevsimden de çekiniyorum çoraplar çok mu rahatsız eder acaba? Sen ne kadar giydin çorapları? Çok mu rahatsız edici? Bir de ameliyattan 1 ay kadar sonra İzmir'e gittiğmde annemler fark eder mi ki? Yürümem falan aksar mı? Denize girebilir miyim? Kadının çarpıntısı tutacak yene, valla varya kendimden fazla annemi düşünüyorum, annemden korkuyorum. Seni ameliyattan önce nasıl hazırladılar önlük giydin çamaşırını da çıkardın mı? Baştan aşağıya batikonladılar mı? Falan filan... daha önce anlatmışsındır ama bulamadım. Çok teşekkür ederim. Neden adanancy'den, papatya'dan haber yok?

Slm, ben buralaradayım ya ara ara yazıyorum:)) Bir kaç gündür bakamadım. Ama neredeyse her sayfayı okumaya çalışıyorum. Ben iyiyim çok şükür. Morluklarımda geçti sayılır. Sadece 1 bacağımda biraz morluk kaldı,o da geçecek diye umuyorum. Sorularını bildiğim kadarıyla yanıtlayayım. Doktora bende sormuştum rapor olayını yazıyormuş ama kaç günlük yazar onu sormadım. Çünkü raporda ne yapıldıysa onu yazıyormuş, ben asistanına varis tedavisi falan yazabilir mi diye sormuştum yok demişti. Bende çalıştığım yere bunu açıklamak istemediğim için doktordan rapor almadım. ben çoraplaraı 2 hafta giyidm. Ama sanırım kişiden kişiye değişyor.3-4 hafta olabilri demişti çünkü doktor. Şİmdi ameliyat sonrası nereden yağ alındığına ne kadra koyuldğuna, yani işleme göre değişyordur. Tahminimce benim bel ve karın bölgemden yağ alınmadığı için iyileşme sürecim çok rahat geçti. Ameliyat günü dahi çok rahat yürüdüm. Tabi normal yürmüyorsunuz daha dikkatli ve birazda sanki sünnet çocuğu gibi yürünüyor:) ama dediğim gibi rahatsız edici bri durum yoktu. Şayet benim gibi geçerse senin 4.gün işe başlarsın:) 1 ay sonrada keisnlikle kimse farketmez. Sadece çok yürüyünce ağrılar oluyor. Bir 1 ay olmasına rağmen dizlerimi öne doğru eğip tam çömelemiyorum, dizlerimi altıma alıp oturamıyorumda.
Ameliyattan öncede herşeyini çıkarıp ameliyat elbisesini giyiyorsun:))) Ondan sonrasını hatırlmaıyorum zaten, sakinleştirici diye iğne yaptılar ve hatırladığım en son şey asansör ve beni ameliyathaneye götüren hemşirelerdi:)
He birde sonuçtan bahsedeyim eskiye göre iyi ama yeterli değil maalesef:) bir bacağım daha iyi oldu bir bacağım biraz daha ince kaldı. Çok az ama daha iyi olabilridi diye düşünüyorum.

Sevgiler...

:3: merhaba
papatya sen de burdasın, nasılsın? yarın gidiyor musun? ben pazartesi gidiyorum

Slm yendei, bir mesaja cvp yazıyordumda uzun sürdü, görmemişim mesajını. Yarın için randevu almadım. Yarın arayıp alacağım müsaitse gideceğim. İyiyim ben çok şükür, bügün dolaştım gene ve bacaklarım yoruldu bayağı. Sen nasılsın keyifler yerşnde mi:)

Slm yendei, bir mesaja cvp yazıyordumda uzun sürdü, görmemişim mesajını. Yarın için randevu almadım. Yarın arayıp alacağım müsaitse gideceğim. İyiyim ben çok şükür, bügün dolaştım gene ve bacaklarım yoruldu bayağı. Sen nasılsın keyifler yerşnde mi:)

papatya nasılsın arkadaşım,yukarıda ayrıntılı açıklamışsın gerçi ama ben yinede soriyim.:16:

Iyiyim ben de yatıyordum, uyumadan önce yine bakayım dedim :) morluklar tam gecmedi, kremi de bıraktım, sıkıldım, hep yarın süreyim diyorum ama... onun dışında iyiyim

Kızlarr bakın bugün ne farkettim. Bacaklarım çok güzel diye hava atıp duran biricik arkadaşım topuklu giyince bacakları ayrılıyor. Üstelik normalde gerçekten de güzel bacakları var. Ve bunun farkında değil çok güzeller diye dolanıyor ortada. Hahahah şimdi bir daha güzel müzel desin kafasına oklavayla vurucam. Ohh neşem yerime geldi vallahi. Yaşasın kötülük. :52::47::46::24::21:

Bizde böyle bir sorun olduğu için biz artık bacak feşisti kıvamına geldik çok inceliyoruz o yüzden batıyo bize en küçük kusur. Oysaki o hiç farkında değil onun gibi başkaları da farkında değil. Çünkü dikkat etmesine gerek yok. 5 parmağı olan biri acaba diğer insanların da elinde 5 parmak var mı diye dikkat eder mi hiç 6 parmaklı olan dikkat eder ancak. Bizimkisi de o hesap. Takıp duruyoruz. Çarpık olmasın da birleşmesin bu hiç önemli değil.

O zaman ne yapıyoruz takmıyoruz. Bırakın topuklu giyince ayrık dursun. :))))))

bu bacak konusu iyi insanı bile kıskanç,kötü yapar valla.kendi bacaklarıma benziyen birilerini görünce bende seviniyorum içten içe.he he:47:

Evet yukaraıda bahsettiğim gibi iyiyim çok şükür:) sen nasılsın ne yaptın karar verebildinmi ameliyat için, yoksa hala araştırma aşamasında mısın?

aslında verdim gibi kararımı fakat maddi bir engel var ,en yakın zamanda inşallah onuda aşarsam.benim için en önemlisi eşimin beni anlamasıydı ,çok şükür anlayışlı kocacım bu konudada beni anladı ve yanlız bırakmıyıcağını söyledi.geriside zamana kaldı.

aslında verdim gibi kararımı fakat maddi bir engel var ,en yakın zamanda inşallah onuda aşarsam.benim için en önemlisi eşimin beni anlamasıydı ,çok şükür anlayışlı kocacım bu konudada beni anladı ve yanlız bırakmıyıcağını söyledi.geriside zamana kaldı.

zaten bekle cnm yaz geçsin sonra yaptır yaptırsan bile bu yaza doğru düzgün etek giyemezsin. ne güzel eşini seni anlaması destek olması :16:

zaten bekle cnm yaz geçsin sonra yaptır yaptırsan bile bu yaza doğru düzgün etek giyemezsin. ne güzel eşini seni anlaması destek olması :16:

Eşim her konuda hayatımdaki en büyük destekçim.Bana kendimi değerli hissettiren,hiç sıkılmadan (14 yıldır )her gün beni sevdiğini söylüyen,ilgisiyle şımartan bir eşe sahibim.O bana Allahın bir lütfu.:nazar:

bu bacak konusu iyi insanı bile kıskanç,kötü yapar valla.kendi bacaklarıma benziyen birilerini görünce bende seviniyorum içten içe.he he:47:

Bu arkadaşımın sağolsun benim bacaklarımla zoru var. O yüzden ona bu kadar sevindim. :47: Ama tabi burda hiiç birbirimizden saklamayalım hepimiz bacakları kötü olan birini görünce içten içe mutlu oluyoruz. Ne yapalım züğürt tesellisi. :9: Burayı keşfetmeden önce kendimi tek hissedip ne çok üzülürdüm.

Günaydın Muem şimdi bir de topuklu ayakkabıyla resim koyacağım arası daha da açık duruyor , dışarıdan tarafsız gözle bir bak ben elbise giyebilirmiyim bu bacaklarla, bu bacaklar biraz daha da eriyecek düşün :(

heidicik merak ettim, kabul eder misin?

Eşim her konuda hayatımdaki en büyük destekçim.Bana kendimi değerli hissettiren,hiç sıkılmadan (14 yıldır )her gün beni sevdiğini söylüyen,ilgisiyle şımartan bir eşe sahibim.O bana Allahın bir lütfu.:nazar:

14 yılll.... maşallah

cnm sen ameliyat olduğunda yanında birileri varmıydı?iyileşme sürecinde evde yalnızım diyordun da aklım takıldı zor oldumu tek başına evde iyileşme süreci?
bide işe başladınmı yada ne zmn başlayacaksın,şu anda başlayabilecek durumdamısın yada?çok soru sordum:17:

Back
X