• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ELCER hoş geldin aramıza. Evet yalnız değilsin. Buradaki herkes senin gibi aynı şeylere sinir oluyor, giyemiyor, kıskanıyor, depresyona giriyor, ve sonunda bile bile kilo alıyor...
Fotoğraf görmek istemişsin. Ameliyatımdan sonra şiş olan ve hafif morluklar bulunan fotoğraflar yüklemiştim geçen sene. Onlara bakabilirsin. Ama biraz daha beklerim dersen eğer, 10 gün sonra ikinci ameliyat sonrası fotoğrafları ekleyeceğim. Şişlikler ve morluklar olacak muhtemelen... :61:

keske merhaba
sizede gecmis olsun.ne güzel ikinciyide atlattiniz.umarim dilediginiz gibi olmustur.ben de resimlerinizi görebilirmiyim? eklermisiniz benide?

çok geçmiş olsun arkadaşım, umarım sonuçtan memnun kalırsın. resimleri görmek için belli bi mesaj sayısı var mı bilmiyorum ama benide eklersen sevinirim :-)

silikon konusunda merak ettiklerini banada sorabilirsin seve seve yardımcı olurum.benim durumuma gelince ben cok şükür memnunum iyiki yaptırmısım diyorum.
birde burası hızlı ilerliyor o yuzden soruları özelden de atabilirsiniz ben cvp ı hepinizin görmesi için burdan cvplarım

Teşekkürler samimi, benim sormak istediğim izler ne durumda çok göze batıyor mu bir de hani oraya baskı uygulayacak şekilde yere çömelme hareketini yapabiliyor musun yani ağrı sızı falan oluyor mu?

çok geçmiş olsun arkadaşım, umarım sonuçtan memnun kalırsın. resimleri görmek için belli bi mesaj sayısı var mı bilmiyorum ama benide eklersen sevinirim :-)

Çok net hatırlamamakla beraber, sanırım 25 olması gerekiyordu mesaj sayının. 100 mesaj olunca da özel mesaj gönderebiliyordun. Şimdi ekleyeyim ben seni.
Mesaj sayınızı sohbet, geyik muhabbetleri başlıklarında doldurabilirsiniz arkadaşlar. Ben öyle yapmıştım...

Tarih belirlednz mi peki? Silikonla kalin durur diyodun doktor ne soyledi? Neler konustunuz biraz paylasr misin dostum?

darkpearl doktor 2-3 gün önce haber verirsen o tarihte ameliyatını mutlaka yaparız sorun olmaz dedi. yağ enjeksiyonuna erime olduğu için sıcak bakmıyor ve tekrar tekrar aynı ameliyatı olmak bana biraz eziyet gibi geliyor açıkçası. silikon ameliyatı için yapılacak işlemler için özel aletler yaptırmışlar, pek çok hastanın ameliyat öncesi ve sonrası fotoğraflarını gösterdi, o kadar çok fotoğraf gösterdi ki hiçbirinde bacaklar çok kalın yada aşırı kaslı durmuyordu. elindeki tüm silikonları gösterdi, hatta başka bir doktora silikon ameliyatı olan hastadan çıkardıkları silikonu gösterdi. ameliyat sonrası iz kalır mı dediğimde ameliyat sonrası çektiği fotoğrafları gösterdi. ben büyük bi silikon istedim ama doktor orta yani 120cc lik olanı kullanacağını söyledi, çünkü silikon koyduktan 6 ay belki bir yıl sonra, 2-3 cm daha kalınlaşıyormuş baldır bölgesi, tüm bunları hesap ederek hangi silikonun kullanılacağına karar veriyor. çok sıcakkanlı, hoşsohbet bi adam. sanırım yanında 1 saate yakın kaldım, tüm soruları eksiksiz cevaplıyo, bir saniye bile ameliyat için ikna etmeye çalışmadı beni, sadece ameliyat öncesi ameliyat ve sonrası hakkında bilgiler verdi. aklımda kalanlar bunlar. umarım yardımcı olabilmişimdir:)

ROBİN34 profiline baktım şimdi. Fotoğraf koymamışsın. Bence öncesi-sonraki kıyas için mutlaka fotoğrafını çek bacaklarının. Sonra benim gibi kıvranırsın. Ben anca doktoruma kontrole gittiğimde alabilmiştim önceki halinin fotoğrafını. Sana tavsiyem kendin için ve bizim için bir albüm oluştur. Hep birlikte takip edelim süreci :)

keşke merhaba. fotoğrafım var 1701. sayfada en son halinide yine çeker koyarım çünkü ameliyat için kilo aldım bacaklarım kalınlaştı biraz. özel mesaj atamıyorum henüz 100 mesajım olmadığı için ama doktorum bu aralar ameliyat olanlardan amylee, muem, cennetz'in doktoru.

darkpearl doktor 2-3 gün önce haber verirsen o tarihte ameliyatını mutlaka yaparız sorun olmaz dedi. yağ enjeksiyonuna erime olduğu için sıcak bakmıyor ve tekrar tekrar aynı ameliyatı olmak bana biraz eziyet gibi geliyor açıkçası. silikon ameliyatı için yapılacak işlemler için özel aletler yaptırmışlar, pek çok hastanın ameliyat öncesi ve sonrası fotoğraflarını gösterdi, o kadar çok fotoğraf gösterdi ki hiçbirinde bacaklar çok kalın yada aşırı kaslı durmuyordu. elindeki tüm silikonları gösterdi, hatta başka bir doktora silikon ameliyatı olan hastadan çıkardıkları silikonu gösterdi. ameliyat sonrası iz kalır mı dediğimde ameliyat sonrası çektiği fotoğrafları gösterdi. ben büyük bi silikon istedim ama doktor orta yani 120cc lik olanı kullanacağını söyledi, çünkü silikon koyduktan 6 ay belki bir yıl sonra, 2-3 cm daha kalınlaşıyormuş baldır bölgesi, tüm bunları hesap ederek hangi silikonun kullanılacağına karar veriyor. çok sıcakkanlı, hoşsohbet bi adam. sanırım yanında 1 saate yakın kaldım, tüm soruları eksiksiz cevaplıyo, bir saniye bile ameliyat için ikna etmeye çalışmadı beni, sadece ameliyat öncesi ameliyat ve sonrası hakkında bilgiler verdi. aklımda kalanlar bunlar. umarım yardımcı olabilmişimdir:)
Iz konusunda da ikna oldun mu :) ne kadara mal olacakmis peki? hastanede bir gunden fzla kalinmiyor degil mi? Sn ne zmn dusunuyosn? Cok tesekkurler bu arada.

şimdi gördüm bacaklarını 16 ay sonra bile güzel görünüyor eminim şimdi çok çok daha güzel olmuşlardır :) sende doktorunu bana yazar mısın?

keşke merhaba. fotoğrafım var 1701. sayfada en son halinide yine çeker koyarım çünkü ameliyat için kilo aldım bacaklarım kalınlaştı biraz. özel mesaj atamıyorum henüz 100 mesajım olmadığı için ama doktorum bu aralar ameliyat olanlardan amylee, muem, cennetz'in doktoru.

ROBİN34 evet baktım şimdi fotoğrafına. Öncelikle şunu söyleyeyim. Alt bacağın çok estetik duruyor, S şekli mevcut sende. Benim bacaklarıma dikkat edersen, o şekil bende yok. Diz içlerindeki yağlar alınsa bence bacağını büyük oranda güzelleştirecek. Bir de ben ayaklarını birleştirdiğinde, dizlerin birleşip birleşmemesini önemsemiyorum. Yeter ki ayaklar ayrıkken bile, bacağın güzel bir şekli olsun. Ve senin diz içleri alınıp alt bacağa verilirse daha iyi görüntü olacaktır diye düşünüyorum. Vücudundaki yağ oranı da yeterli gelirse, alt bacaklarını doldurabilir. Peki sen ne istiyordun, silikon mu yağ enjeksiyonu mu?

Arkadaşım Allahın izniyle önemli bir şey değildir umarım.önce bir kadın doğum uzmanına gitmen gerekiyor sanırım ,o da seni ultrasona,yada gerek görürse mamografiye yönlendirir.bazen ,süt bezeleri kitle gibi gelebiliyor ele,bazen meme ucundan kapılan enfeksiyonlardan dolayı oluşabiliyor.hemen telaşlanma ama muhakkak dr git ,en kısa sürede.Allah yardımcın olsun arkadaşım.

Minicik bir yuvarlak geldi elime ama inşallah önemli bir şey değildir. Çok teşekkür ederim. Meme sağlığı merkezleri varmış sanırım bir de internetten öğrendiğim kadarıyla. Pazartesi olsun da bakalım bi

ROBİN34 evet baktım şimdi fotoğrafına. Öncelikle şunu söyleyeyim. Alt bacağın çok estetik duruyor, S şekli mevcut sende. Benim bacaklarıma dikkat edersen, o şekil bende yok. Diz içlerindeki yağlar alınsa bence bacağını büyük oranda güzelleştirecek. Bir de ben ayaklarını birleştirdiğinde, dizlerin birleşip birleşmemesini önemsemiyorum. Yeter ki ayaklar ayrıkken bile, bacağın güzel bir şekli olsun. Ve senin diz içleri alınıp alt bacağa verilirse daha iyi görüntü olacaktır diye düşünüyorum. Vücudundaki yağ oranı da yeterli gelirse, alt bacaklarını doldurabilir. Peki sen ne istiyordun, silikon mu yağ enjeksiyonu mu?

ben silikon istemiyorum ilk görüşmeye gittiğimde yağımın yeterli gelmeyeceğini söyledi doktor silikon yapalım dedi ben istemiyorum diyince kilo al dedi ondan bu kadar zaman beklemek zorunda kaldım :( bende aynaya bakıp diz içlerim gitsin alt taraf biraz dolsun daha iyi olacak diyorum. çok mükemmel bi bacak hayal edemiyorum sonra hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum :( inşallah yağımda yeterli gelir doktor 300-350 cc yağ çıkar senden dedi bakalım.

AMYLEE teşekkür ederim. Hafif bir sızı var yatarken. Yürürken de sağ bacağım hiç acımıyor nerdeyse, sol bacağım sızlıyor hafif. Mutluyum, yarın da hep yatarsam iyi olacak diye umuyorum...

Tekrar geçmiş olsun. Benim tam yağ konan yerde dizin altında acı oluyor bazen . 3,5 ay oldu normal mi ki acaba?

Minicik bir yuvarlak geldi elime ama inşallah önemli bir şey değildir. Çok teşekkür ederim. Meme sağlığı merkezleri varmış sanırım bir de internetten öğrendiğim kadarıyla. Pazartesi olsun da bakalım bi

Geçmiş olsun AMYLEE. Benim de benzer bir durumum olmuştu. Beni Meme Kliniğine ya da Genel Cerraha yönlendirmişlerdi. İnşallah olumsuz bir durum çıkmaz.

gecmis olsun amylee.bendede olmustu kadin doktoruma gittim, o beni yönlendirdi.cok sükür kötü birsey cikmadi.süt kanallarinda tikaniklik olmus.o da kullandigim dogum kontrol hapindanmis.aklina kötü seyler getirme ,icini ferah tut.bir sey cikmaz inslh

Ay inşallah çıkmaz valla. Yarın baktırayım da rahat edeyim ben de. Teşekkür ederim

Tekrar geçmiş olsun. Benim tam yağ konan yerde dizin altında acı oluyor bazen . 3,5 ay oldu normal mi ki acaba?

3,5 ay normal midir bilmiyorum canım. Geçen yılki halimi düşünürsem, sağ bacağımın acısı hemen geçmişti. Sol bacağım yürürken, oturup kalkarken kendini hafif belli ediyordu. Ama 1 ay kadar sürmüştür. Geçmişti sonra. Benim yağ alınan yer acıyordu, dizin iç kısmı. Şimdiki ameliyatımda da yine sol bacağım diğerine göre daha belirgin sızlıyor.
Bence sen doktorunu bir ara sor bakalım normal miymiş. Bana fazla gibi geldi ama bilemem tabi. En iyi doktorun cevaplandırır bu soruyu.

3,5 ay normal midir bilmiyorum canım. Geçen yılki halimi düşünürsem, sağ bacağımın acısı hemen geçmişti. Sol bacağım yürürken, oturup kalkarken kendini hafif belli ediyordu. Ama 1 ay kadar sürmüştür. Geçmişti sonra. Benim yağ alınan yer acıyordu, dizin iç kısmı. Şimdiki ameliyatımda da yine sol bacağım diğerine göre daha belirgin sızlıyor.
Bence sen doktorunu bir ara sor bakalım normal miymiş. Bana fazla gibi geldi ama bilemem tabi. En iyi doktorun cevaplandırır bu soruyu.

Çok sağol ya. Arkadaşlar iyi dilekleriniz için de teşekkür ederim. Yeri burası değil ama siz arkadaşımsınız sonuçta. Ben hocaya mail atayım bi.

ben silikon istemiyorum ilk görüşmeye gittiğimde yağımın yeterli gelmeyeceğini söyledi doktor silikon yapalım dedi ben istemiyorum diyince kilo al dedi ondan bu kadar zaman beklemek zorunda kaldım :( bende aynaya bakıp diz içlerim gitsin alt taraf biraz dolsun daha iyi olacak diyorum. çok mükemmel bi bacak hayal edemiyorum sonra hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum :( inşallah yağımda yeterli gelir doktor 300-350 cc yağ çıkar senden dedi bakalım.

Canım bu sene ben de kilom yetersiz olduğu için 4 ay beklemek zorunda kaldım. Elimden geldiğince yemeye çalıştım, ama yemekten tiksindim nerdeyse (Allah'ın gücüne gitmesin). Zorla yemek de ayrı bir meseleymiş. Olabildiğince yemeye çalış o zaman, işin çok kolaylaşır. İnşallah mutlu son olur senin için...

Back
X