üzüldüm düzelir çabucak inşallah. Bu adamlar zaten biraz geçtimi kaşınıyor bir kavga arıyorlar
Kesinlikle katılıyorum. Sıkıntı yapma şekerim. Sen görmezden gel kaprislerini:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üzüldüm düzelir çabucak inşallah. Bu adamlar zaten biraz geçtimi kaşınıyor bir kavga arıyorlar
En rahatımız sen olmalısın bu konuda. Sonuçta senin stokta var :)[/QUOT
hani ise yararsa dondurmalar,gercekten cok güzel olur:) en zoru zaten yaglarin alinmasi.sonraki enj lar yarim saat anca sürer dedi dr.
birde ne oldu biliyormusun.dün ameliyatin son on dakikasinda uyandim.dr tam yag aliyordu.önce sersemlikten nerede oldugumu anlayamadim.sonra dr elinde örgü sisi gibi kanülü görünce hatirladim.ben uyandim farkindamisiniz dedim.hani telasa kapilacaklar tekrar uyutacaklar diye bekliyordum."olsun birsey olmaz zaten az kaldi"dedi dr.,ve elindeki kanülü firt diye karnima batirip basladi hizli hizli sokup cikarmaya.ayni tv de görüldügü gibi.ama hic acimadi,zaten o bölgeler uyusturulmustu.
ya simdi kimseyi korkutmus olmayayim.:))
Ana! Ben olsam panik yapardım amanııınnnn
Valla gidemedim. Ağrım var ama. Bu hafta inşallah. Eşimin iş yoğunluğundan gidemedim yaaa![]()
Ana! Ben olsam panik yapardım amanııınnnn
yok o kadar leyla oluyosun ki ,o anda kesip bicseler umurunda olmuyo:)
Mendis ilaç kullanımı ve sigara-alkol 15 gün önceden (en az) bırakılıyor. Bitki çayı içme. Tahlilleri o gün de yapabilirler erkenden.
evet bibi bende kansızlık (anemi) çıkmıştı. Acaba ameliyattan vaz geçilir mi? Kan haplarını da bırakmam gerekir mi acaba?[/QUOTE
dr a göstermemismiydin kan tahlillerinin sonuclarini.kullandigin haplari dr a mutlaka göstermelisin,o karar versin.hemde bunu bir an önce yapmalisin eger haberi yoksa.su anda nasilsin?tekrar tahlil yaptirdinmi?neden ileri geldigi arastirildimi.
inslh ameliyat olmana engel olmaz ve sende hayaline kavusursun arkadasim
Huu huuu komşularr kuşlarr beni sordugunuz söleddiii,,haberı aalır almaz geldim..
Şubat ayında bacak dolgusu amelıyatı olmuştum..doktorum ne kadar silikon desede ben bunu tercıh ettım..son kontrolümüde oldum hersey yolunda çok şükür doktor bu saatten sonra artık erime olmaz..bekledıgımden daha az erime olmuş dedi...sabahları daha ınce oluyorr gün içinde hücrelerr kendıne gelıp kalınlaştırıyorr:)) bacak bacak üstüne atamıyorum ama çünkü akabinde bacaklarımda kırmızı beneklenme söz konusu oldu bı keresınde..
İnsanoğlu işte mennıyetsız..2.ciyi olmak ıstıyorum gerçi doktorum gerek yok dedı ama aklımda var..bakalım...
bugün nasılsın arkadaşım.ağrılar azaldımı biraz daha?
Bugün agrilarim biraz geçti. Ama moralim çok bozuk. Yeni fotoğraf ekledim bakarmisin.
selam kızlar öncellikle operasyon geçiren arkadaşlarıma geçmiş olsun.. bende düşünüyorum uzun zamandır ama bu konu hakkında fazla bi bilgiye sahip değilim. dolgu nasıl oluyor yada başka hangi yöntemler var kalıcı mı :)) ankarada yaşıyorum önerebileceğiniz bir doktor var mı. . Şimdiden teşekkürler...
Bugün agrilarim biraz geçti. Ama moralim çok bozuk. Yeni fotoğraf ekledim bakarmisin.
Cnım neyin var, yoksa şişler indi biraz daha inceldi bacakların diye mi üzülüyorsun, ama önceki haliyle kıyaslarsan yine de çok güzel bence.
Farkindamisin diz içleri oyuk oyuk duruyor. Alt taraflarda eriyince yine parantez olacak. Benim rötuş şansım ücretli olduğu için maalesef yok zaten param olsada sanıyorum bir daha o acılara katlanamam.
Farkindamisin diz içleri oyuk oyuk duruyor. Alt taraflarda eriyince yine parantez olacak. Benim rötuş şansım ücretli olduğu için maalesef yok zaten param olsada sanıyorum bir daha o acılara katlanamam.