• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

En rahatımız sen olmalısın bu konuda. Sonuçta senin stokta var :)[/QUOT

hani ise yararsa dondurmalar,gercekten cok güzel olur:) en zoru zaten yaglarin alinmasi.sonraki enj lar yarim saat anca sürer dedi dr.

birde ne oldu biliyormusun.dün ameliyatin son on dakikasinda uyandim.dr tam yag aliyordu.önce sersemlikten nerede oldugumu anlayamadim.sonra dr elinde örgü sisi gibi kanülü görünce hatirladim.ben uyandim farkindamisiniz dedim.hani telasa kapilacaklar tekrar uyutacaklar diye bekliyordum."olsun birsey olmaz zaten az kaldi"dedi dr.,ve elindeki kanülü firt diye karnima batirip basladi hizli hizli sokup cikarmaya.ayni tv de görüldügü gibi.ama hic acimadi,zaten o bölgeler uyusturulmustu.
ya simdi kimseyi korkutmus olmayayim.:))

Ana! Ben olsam panik yapardım amanııınnnn

sizinde yag enjkte edilen yerlerde sertlik oldumu ilk günlerde?su anda benim öyle.
birde sizin bir tek yerdenmi enjkte edilmisti yaglar? benim bütün enjkte edilecek bölgeye, incecik igneyi batirip cikarmis.
merak ettim

evet bibi bende kansızlık (anemi) çıkmıştı. Acaba ameliyattan vaz geçilir mi? Kan haplarını da bırakmam gerekir mi acaba?[/QUOTE

dr a göstermemismiydin kan tahlillerinin sonuclarini.kullandigin haplari dr a mutlaka göstermelisin,o karar versin.hemde bunu bir an önce yapmalisin eger haberi yoksa.su anda nasilsin?tekrar tahlil yaptirdinmi?neden ileri geldigi arastirildimi.

inslh ameliyat olmana engel olmaz ve sende hayaline kavusursun arkadasim

Huu huuu komşularr kuşlarr beni sordugunuz söleddiii,,haberı aalır almaz geldim..

Şubat ayında bacak dolgusu amelıyatı olmuştum..doktorum ne kadar silikon desede ben bunu tercıh ettım..son kontrolümüde oldum hersey yolunda çok şükür doktor bu saatten sonra artık erime olmaz..bekledıgımden daha az erime olmuş dedi...sabahları daha ınce oluyorr gün içinde hücrelerr kendıne gelıp kalınlaştırıyorr:)) bacak bacak üstüne atamıyorum ama çünkü akabinde bacaklarımda kırmızı beneklenme söz konusu oldu bı keresınde..

İnsanoğlu işte mennıyetsız..2.ciyi olmak ıstıyorum gerçi doktorum gerek yok dedı ama aklımda var..bakalım...

eski komşu tşk ederim bizi son durumunu yazmışsın.keşke bir fotonu koyabilsen ,bizlerede bir fikir olurdu.:16:

selam kızlar öncellikle operasyon geçiren arkadaşlarıma geçmiş olsun.. bende düşünüyorum uzun zamandır ama bu konu hakkında fazla bi bilgiye sahip değilim. dolgu nasıl oluyor yada başka hangi yöntemler var kalıcı mı :)) ankarada yaşıyorum önerebileceğiniz bir doktor var mı. . Şimdiden teşekkürler...

selam kızlar öncellikle operasyon geçiren arkadaşlarıma geçmiş olsun.. bende düşünüyorum uzun zamandır ama bu konu hakkında fazla bi bilgiye sahip değilim. dolgu nasıl oluyor yada başka hangi yöntemler var kalıcı mı :)) ankarada yaşıyorum önerebileceğiniz bir doktor var mı. . Şimdiden teşekkürler...

hoş geldin arkadaşım.ben bildiğim kadarını akatarıyım .yağ dolgusu ,vucudundan bazı bölgelerinden yağ alınıp bacağına enjekte edilerek ,çarpıklık,incelik,parantezlik vb sorunların kamufule edilmesi.isimlerini tam bilemiyicem ama birde bazı dolgu maddeleri varmış aynı işi gören,yalnız onların ömrü yani kalıcılığı 1 yılmış.ve birde slikon var alt bacağa uygulanan.daha geniş bilgiyi ve tecrübeli arkadaşların yazdıklarını geçmiş sayfalardan okuyabilirsin.senin içinde hayırlısı olsun.

Teşekkürler canım malum burdaki herkes gibi etek ve o daracık pantolonları giyememekten muzdarip durumdayım :)) kalıcı olması tercihim olur sanırım geçmiş sayfalardan araştıracağım çok teşekkürler.

Cnım neyin var, yoksa şişler indi biraz daha inceldi bacakların diye mi üzülüyorsun, ama önceki haliyle kıyaslarsan yine de çok güzel bence.

Farkindamisin diz içleri oyuk oyuk duruyor. Alt taraflarda eriyince yine parantez olacak. Benim rötuş şansım ücretli olduğu için maalesef yok zaten param olsada sanıyorum bir daha o acılara katlanamam.

Farkindamisin diz içleri oyuk oyuk duruyor. Alt taraflarda eriyince yine parantez olacak. Benim rötuş şansım ücretli olduğu için maalesef yok zaten param olsada sanıyorum bir daha o acılara katlanamam.

Tekrar aynı ücreti mi istiyor yoksa sadece hastane parasını mı? Bacakların gayet güzel takma kafana. Bir daha parantez olacağıunı zannetmiyorum resmi olanlara bir dikkat et erime belli bile olmuyor ancak ölçerek belli olacak oranda eriyor bacaklar gözle görülür pek bir değişiklik olmuyor.

bence boşuna telaş yapıyorsun.resmine baktım bence gayet hoş.bizler bu konuda çok takıntılı olduğumuz için kendi bacagımızı beğenmiyoruz.bendede silikon var biliyorsun ve benimkide sıfır kapanmıyor.Zaten çoğu insanında arada boşluk oluyor.
inan bana gönül rahatlığıyla etek tayt giyebilirsin kafana takma.benim dış yanlardan da alındığı için bacaklarım mosmordu.ilk kontrole gittğimde şok olmuştum.dış yanlar delik deşik bacağın tamamı siyah,mor ve yeşildi:).ama sonra hepsi geçiyor.
Arkadaşım bu yaşına bidahamı gelcen rahat rahat giyin gez bacağının tadını çıkar.birde bacağını ne kadar çok incelersen o kadar kusur bulursun inceleme:)))

kızlar bacak bantı diye birşey varmış burda gezinirken gördüm vücut bakımı başlığı altında bacak bakımı var orda birisi konu açmış carpık bacağa (bacak bantı) yazmış bi bakın isterseniz ne kadar etkili olur bilmem ama yinede paylaşmak istedim

Back
X