Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konu sahibi candy1905
Kimse kullanıp da sonuç yazmamış. Nasıl da güzel olurdu onu kullansak. İki santim değişse bile razıyım. Ama kalın kemik sonuçta. Ben pek düzeleceğini sanmam bu yöntemle. Yoksa elbet birileri yazardı ben kullandım memnun kaldım diye.![]()
angelis bu doktorlardan herhangi biri ile görüştün mü ve silikon mu düşünüyorsun? ameliyat düşünen bir de darkpearl var, o da kararsız ne yapcaz bilemedik. ne zaman düşünüyorsun?
neden kimse yok herkesler yattı mı? adaNancy de gitmiş.(
hoşgeldin memko. Nasılsın? Of burada yazmak da uzun sürüyor keşke bir sohbetodası gibi bişey olsa.
evet arkadaşım yaklaşıyor ben de çok heyecanlıyım ruyalarıma giriyor inan. Bir de şimdi bende kansızlık çıktı ya acaba bu durumum ameliyat olmamı engeller mi bilmiyorum. Bir de bu çıktı şimdi .Mail atacaktım dr.a ama mailim açılmıyor skype mi ne yükle diyor. Herşey ters mi gider.
merhaba arkadaslar... cepten foto ekleniyomu? yaa su teknoloji olayi asiyo beniha bide album olusturmak icin msj sınırı var mı?
telefondan resim yükleniyor mu bilmiyorum
merhaba arkadaslar... cepten foto ekleniyomu? yaa su teknoloji olayi asiyo beniha bide album olusturmak icin msj sınırı var mı?
yükleniyordur ama bende bilyorum malesef.
ogrensekte bende guzel bacaklarimi yorumlariniza acsam![]()
yorumlamazmıyız hiç ,en sevdiğimiz şeyjuri gibi olduk zaten burda
![]()