• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

konu sahibi candy1905

Kimse kullanıp da sonuç yazmamış. Nasıl da güzel olurdu onu kullansak. İki santim değişse bile razıyım. Ama kalın kemik sonuçta. Ben pek düzeleceğini sanmam bu yöntemle. Yoksa elbet birileri yazardı ben kullandım memnun kaldım diye. :14:

Kimse kullanıp da sonuç yazmamış. Nasıl da güzel olurdu onu kullansak. İki santim değişse bile razıyım. Ama kalın kemik sonuçta. Ben pek düzeleceğini sanmam bu yöntemle. Yoksa elbet birileri yazardı ben kullandım memnun kaldım diye. :14:

evet doğru ama ben gördüğüm için paylaşmak istedim.bence bu yöntem yası küçüklere daha etkili olabilir:)

angelis bu doktorlardan herhangi biri ile görüştün mü ve silikon mu düşünüyorsun? ameliyat düşünen bir de darkpearl var, o da kararsız ne yapcaz bilemedik. ne zaman düşünüyorsun?

Canım ben ikisiyle mailleştim oi ve hf ama görüşmeye iş yoğunluğum nedeniyle gidemedim, bu yaz istiyorum tabi ama bir de maddi tarafı var, düşünüyorum görüşmeye gitmeyi kısa bi zamanda

hoşgeldin memko. Nasılsın? Of burada yazmak da uzun sürüyor keşke bir sohbetodası gibi bişey olsa.

Evet yazdıklarımız hmen düşmüyor siteye.iyiiym canım asıl sen nasılsın? ameliyat günü yaklaşıyor,ben bile heyecan yapıyorum burdan.her ayrıntıyı yaz bize arkadaşım.

evet arkadaşım yaklaşıyor ben de çok heyecanlıyım ruyalarıma giriyor inan. Bir de şimdi bende kansızlık çıktı ya acaba bu durumum ameliyat olmamı engeller mi bilmiyorum. Bir de bu çıktı şimdi .Mail atacaktım dr.a ama mailim açılmıyor skype mi ne yükle diyor. Herşey ters mi gider.

evet arkadaşım yaklaşıyor ben de çok heyecanlıyım ruyalarıma giriyor inan. Bir de şimdi bende kansızlık çıktı ya acaba bu durumum ameliyat olmamı engeller mi bilmiyorum. Bir de bu çıktı şimdi .Mail atacaktım dr.a ama mailim açılmıyor skype mi ne yükle diyor. Herşey ters mi gider.

Arkadaşım bence sen dr un muayehanesi ara sektere söyle not alıp dr a sorsun.hani bana ameliyata engel olmaz gibi geliyor ama.kesinlikle sor ihmal etme

yorumlamazmıyız hiç ,en sevdiğimiz şey:1: juri gibi olduk zaten burda:1:

oyle cunku herkes birbirinin fikrine onem veriyo,en yakinimiz bile bu konuda ne hissetigimizi anlayamiyoken burdakilerin hepsi cok iyi anliyo...esim bile nesi var bacaklarinin sacmalama diyo ama biseyler almaya ciksak bana hep pantolonlari gosteriyo bak bu cok guzel diye:-( hani bisey yoktu bacaklarimda! cok uzuluyorum cookkk...

Back
X