- 30 Eylül 2007
- 675
- 187
- 683
nasılsın. ağrıların nasıl oldu.
Sağol arkadaşım bugün daha iyiyim. Sargilari sormussun evet birkaç yerde sargı oluyor. Benimkiler ilk kontrolde açılmıştı. Bende hastanede kalmadim aynı gün 4 gibi hastaneden çıkmıştım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasılsın. ağrıların nasıl oldu.
benimkiyle ancak kamu spotu :)
doktorum çekilen bacak fotoğraflarımı bilgisayarda düzeltme yaptı. çok güzel oldu...
Yenide arkadaşım nasılsın :)
sen geldin ben gittim, ben geldim sen gittin :)
iyiyim arkadaşım, okuduğuma göre sen keyifsizsin biraz. ikincide de erime yok değil mi?
benim yürürken kasılma gerilme oluyor biraz. normal mi? bastırınca acıyor.
böyle olunca acaba daha şekli oturmadı mı diyorum.
son haftalarda ölçmedim ama yaklaşık 20 -30 gün öncekiyle aynidir herhalde , fakat ameliyattan sonraki ilk hafta bile yetersiz gelmişti kalınlığı bana,bu arada bacağın acıma ve his açısından eskisi gibi olması aşağı yukarı 1 sene sürüyor. Yani yaklaşık bir seneye kadar otururken kalkarken o gerilme ve farklılığı hissedeceksiniz ve operasyon yapılan yerlere bastırdığınızda acıyacak.Benim ilk ameliyatımda durum böyleydi.
Aslında otururken demeyeyim ben ona da bağdaş kurarken veya çömelirken desem daha doğru olur, ve bu arada arkadaşlar ameliyat olanlar bacak bacak üstüne amayın 3-5 ay.
nasıl oldun arkadaşım.ağrılar iyice azaldımı?
Ayy sayende günler sonra içimden gelerek güldüm valla. :)[/QU
güzel bacak olunca etekle yatıcam valla![]()
Canım ağrılarım baya azaldı. Ama bacaklarimdan pek memnun değilim. Haftaya düğün var, bende bugün bir etek deneyim dedim ama hemen çıkartmak zorunda hissettim. Çünkü berbat görünüyor parantezlerim ortaya çıkmaya başladı.
Tabi haftasonu,havada güzel herkesler dışarıda,kimsecikler yok forumda. benimde kocacım yok ,bu güzel gün evde geçti.Neyseki forum var dedim ama burdada kimse yok.
bende vitrinde elbise görüp alırım ama hep gardrobumda giyilmeyi bekler.o kadar değildir canım ya,biraz da yılların alışkanlığı sanırım(,bacakları hep kötü görmeye alışınca insan.)şahsen ben yerinde olsaydım tereddütsüz giyerdim.
Ayy sayende günler sonra içimden gelerek güldüm valla. :)[/QU
güzel bacak olunca etekle yatıcam valla![]()
Bende backlarım düzelince inşallah, yazdığım cümlelerde bile parentez kullanmıyıcam( ).![]()
Canım ağrılarım baya azaldı. Ama bacaklarimdan pek memnun değilim. Haftaya düğün var, bende bugün bir etek deneyim dedim ama hemen çıkartmak zorunda hissettim. Çünkü berbat görünüyor parantezlerim ortaya çıkmaya başladı.
bende vitrinde elbise görüp alırım ama hep gardrobumda giyilmeyi bekler.
ben almıyorum ,alırsam dahada çok moralim bozuluyor.geçen gün kendime birşeyler almak için çıktım,sadece üst alıp çıktım.ameliyat olana kadar kendime pantolon almıyıcam çünkü aynı modelin her renginden edindim.giyindiğim şeyleri bacakalrım sınırlandırdığı için.