Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bn de senin doktoruna gtmek istiyorum icime en cok o siniyor ama gel gör ki cok fazla istiyor.( insallah cok rahat gecer operasyon surecin. Guzel haberlerini alalm. hem silikon hem yag enj oh kurtuluyosun insallah :)
Ameliyata kesinlikle yanliz gidilmez benim bir arkadasim geldi yanimda.Aksaminda yurur eve giderim diyede dusunmeyin acayip bir basdonmesi oluyor.Ben cok dayanikliyimdir boyle olduguma gore hassas arkadaslar daha derin hissedeceklerdi.Ama sonuc simdiden bile hosuma gitti
Ameliyata kesinlikle yanliz gidilmez benim bir arkadasim geldi yanimda.Aksaminda yurur eve giderim diyede dusunmeyin acayip bir basdonmesi oluyor.Ben cok dayanikliyimdir boyle olduguma gore hassas arkadaslar daha derin hissedeceklerdi.Ama sonuc simdiden bile hosuma gitti
Yakın zamanda ameliyat olucak arkadaşlar mendıs,saddy,özgürdü .......dualarımız sizinle arkadaşlar.sonuç hayal ettiğinizden çok çok daha güzel olsun.Allah bana Vanillasky a ve isteyen herkesede nasip etsin inşallah.
selam kızlar ameliyattan bugün öğlen 12 de çıktım.6 dada eve geldim.Şuan fazla birşey yazamıyorum ama yarın herşeyi ayrıntılı ve fotolu olara yazıcam.
evet arkadasim en zorunu atlatdin,simdiki halinin bile seni mutlu etdigini yazmissin,mutlulugun daim agrin sizin az olsun...arkadaşım çok geçmiş olsun. En zoru bitti. İnşallah azcık ağrıyla atlatırsın bu dönemi de. Her şey istediğin gibi olur. Darısı başımıza.
çoooooooooook teşekkür ederim arkadaşım. Valla iyi mi yapıyoruz kötü mü bilemedm. Yürüdüğümüze şükredip takmamalımıyız acaba. Valla ameliyat günü yaklaştıkça manevii düşünmeye başladım bir de Allah derse sen fazla şımardın al sana bacak şimdiki gibi bile yürüyemezsem. Ama sonuçta cinsiyet değiştirmiyorum ya değil mi azcık düzeltme sadece. Züürt tesellisi mi yapıyorum? Yaşamadan bilinmez. Herşeyin hayırlısı olsun. İnşallah her şey herkesin gölünce olur.
ben de hep ayni seyden korkuyorum..zaten ayagimda tümör var,Allah diyecek biigün alsana bacak,tümör kötüye cevirecek büyüyecek Allah korusun diye cok korkuyorum..ama pozitif düsünelim..negatif düsündükce o negatiflikler bizi bulur..niyetler güzel nasil olsa...
buaralar da cok ameliyat olan var..herkesin ameliyatinin ve sonrasinin güzel gecmesi dileklerimle...
ozgurdu arkadaşım hoşgeldin nasılsın umarım iyisindir. Foto yüklemeye mi geldin müsaitsen biraz ayrıntılı anlatsana[/QUOTE
Yatagin icinden cepten yaziyorum.Pc basina gecebilirsem mutlaka ekleyecegim
ozgurdu arkadaşım hoşgeldin nasılsın umarım iyisindir. Foto yüklemeye mi geldin müsaitsen biraz ayrıntılı anlatsana
ozgurdu arkadaşım hoşgeldin nasılsın umarım iyisindir. Foto yüklemeye mi geldin müsaitsen biraz ayrıntılı anlatsana[/QUOTE
Yatagin icinden cepten yaziyorum.Pc basina gecebilirsem mutlaka ekleyecegim
Sabırsızlıkla bekliyoru(m)(z). Ağrın pek yok herhalde. Aman nazar değmesin.
Benim asil ameliyat tarihim 23 temmuzdu doktor gelmeyen birinin yerine aldi beni .persembe aksam aradilar cumartesi ameliyat oldum.Temmuzu beklesem muhtemelen yine vazgecerdim.Oldu bittiye geldi iyi oldu.Ameliyata girene kadar hep vazgecme ayarindaydim:) Kolay degil Ama Hep aklimdaydi denemis oldum.Bundan sonrasi Allahin takdiri.İnsaallah hersey guzel olur..
selam kızlar ameliyattan bugün öğlen 12 de çıktım.6 dada eve geldim.Şuan fazla birşey yazamıyorum ama yarın herşeyi ayrıntılı ve fotolu olara yazıcam.