• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ameliyatıma sadece 4 gün kaldı. ameliyat olup yeni fotoğraflarını koyan arkadaşları çok kıskanıyorummmmmm. şaka sadece imreniyorum.
bende o günlerin gelip bir an önce fotoğraflarını eklemeyi iple çekiyorum.

etek çok yakışmış. dışarı çıkabiliyor musun böyle. açıkçası kendimi yerine koydum bir an. birden bire değişen ve güzelleşen bacaklarla çıkmak nasıl bir duygu merak ettim şimdi. :D

Arkadaşım bundan biraz daha uzun elbiseyle dün çıktım oda diz üstündeydi. Tabii böyle cikabilmek inanılmaz bir duygu. Kendimi hiç kasmadim sanki hep böyleydi gibi. Kimsede gözlerini dikip gıcık gıcık bakmadi. Allahima şükürler olsun bende bu mucizeyi yaşadım. Darısı sizlere inşallah. :16::16:

ameliyatıma sadece 4 gün kaldı. ameliyat olup yeni fotoğraflarını koyan arkadaşları çok kıskanıyorummmmmm. şaka sadece imreniyorum.

zor olsa da gececek bu bekledigin günler ve o hayal etdigin günlere kavusacaksin ne güzel:)hedefe cok yakinsin artik:)ameliyata karar verip gün almissin,bu asamaya gelemeyenler de var:)

Arkadaşım bundan biraz daha uzun elbiseyle dün çıktım oda diz üstündeydi. Tabii böyle cikabilmek inanılmaz bir duygu. Kendimi hiç kasmadim sanki hep böyleydi gibi. Kimsede gözlerini dikip gıcık gıcık bakmadi. Allahima şükürler olsun bende bu mucizeyi yaşadım. Darısı sizlere inşallah. :16::16:

en güzeli sanki hep öyleymis gibi hissetmen,yani bütünlesmissin,alismissin yeni bacaklarina,ne güzel!!degdi cektigin acilara!!bence bu duygu yeter degil mi? cok üzülmüstüm cektigin acilara ama simdi bu maili okuyunca mutlu oldum senin adina:)

en güzeli sanki hep öyleymis gibi hissetmen,yani bütünlesmissin,alismissin yeni bacaklarina,ne güzel!!degdi cektigin acilara!!bence bu duygu yeter degil mi? cok üzülmüstüm cektigin acilara ama simdi bu maili okuyunca mutlu oldum senin adina:)

Valla yeterde artar bile tabii tamamen erimezse...
İnşallah sizlerinde güzel haberlerinizi çok kısa zamanda burada okur fotograflarinizada güzel yorumlar yaparız.

İyi haberlerini bekliyoruz arkadaşım.eminin çok gzel olucaktır:16:

ikicanımvar en çokta şu desenli çoraplar varya onlardan giymek istiyorum. kış aylarında şortla birlikte desenli çorap giyenlere kıskanç gözlerle bakmaktan bir hal oldum. hele eşim yanımdaysa... lütfen kıskanç biri olduğumu düşünmeyin. kimsenin güzelliğinde gözüm yok. ama neden benimde normal bacaklarım yokkkkk....Ayy isyankar mı oldum ne. çok şükür dememiz lazım.

sağlıklı olsun herşeyden önce. bir markanın desen desen çorapları varya onlardan alın bence. gerçi havalar ısındı artık. neyse kışa hazırlık yapın. ne bileyim. memko dualarını eksik etme. iyiki burada bunları paylaşabiliyorum. kendimi iyi hiissediyorum.teşekkürler arkadaşlar... :46:

sağlıklı olsun herşeyden önce. bir markanın desen desen çorapları varya onlardan alın bence. gerçi havalar ısındı artık. neyse kışa hazırlık yapın. ne bileyim. memko dualarını eksik etme. iyiki burada bunları paylaşabiliyorum. kendimi iyi hiissediyorum.teşekkürler arkadaşlar... :46:

arkadaşım aynı sıkıntıları yaşadığımız için,kimse bizi bizden daha iyi anlayamaz.o yüzden inan bana o kadar içten ediyorumki dualarımı.sıra sende dualarımız seninle ,iyi haberlerini bekliyoruz.

ikicanımvar en çokta şu desenli çoraplar varya onlardan giymek istiyorum. kış aylarında şortla birlikte desenli çorap giyenlere kıskanç gözlerle bakmaktan bir hal oldum. hele eşim yanımdaysa... lütfen kıskanç biri olduğumu düşünmeyin. kimsenin güzelliğinde gözüm yok. ama neden benimde normal bacaklarım yokkkkk....Ayy isyankar mı oldum ne. çok şükür dememiz lazım.

kıskançlıkmı imrenmemi,isyanmı adını koyamıyorum ama o hepimizde var sanırım.takıntılı olduğumuz için bacak manyağı gibi gelenin gidenin bacağına bakıyoruz.:27:

O desenli çorapları gözlerimle parçalamaya çalışıyorum giyemesin kimse. :) Dümdüz bir elbise altına desenli çorap ayy ne çok severim. Ama başkalarının üstünde sevmem ben giyeyim. :52: Hiç yanlış anlamayız hepimiz kıskanıyoruz güzel bacaklarını açmış gezenleri. Onları kıskanmak en doğal hakkımız. :))

Selam arkadaşım, senin albümüne yeni baktım morlukların 11.günmü oluştu birde nezaman tamamen dışarı çıkmaya başladın.Ben sıkıntıdan patladım da:)

Özgürdü daha yeni ameliyat oldun bu ne acele. :)) Ben de ekledim arkadaş olarak kabul edersen sevinirim. Ay ne güzel atlattın şimdi en tatlı zamanlardasın sen. Şıkır şıkır giyinip dışarı çıkmak için can atıyorsun. Hahah çiçeği burnunda gelin gibi. :))

bende bakışlarımla enerji vermişimdir o çoraplara.baktığım kişiler eve gittiklerinde kaçmış çoraplarına şaşırıp kalmışlardır. nazar değdi herhalde demişlerdir. değer tabi. olan var olmayan varrr.. :48:

Back
X