• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

slm ben sana ve arkadaşlara silikon tecrubemi tekrar anlatayım:) ben 14 ocak 2012 tarihinde izmirde A.S ye ameliyat oldum.benim bacaklarım kalın olduğu için bacak dış yanlarım baya inceltildi sonra silikon takıldı.Ameliyatım belden aşağısı uğusturularak yapıldı genel anestezi yapılmadı.ilk istemedim ama iyikide bu şekilde olmuş.çünkü sonrasıda genel anesteziden daha rahat mesela miğde bulantısı olmuyor. belden iğneyi vurmadan önce uyuttular bi uyandım bacaklarımı hissetmiyorum sonrası uyur uyanık.ne korku ne bişey çok sakindim.yanıma topuklu ayakkabı almıştım.benim ameliyatım neredeyse ağrısız oldu.inş seninde ağrısız olur.
17 gün aksak yürüdüm sonra normale döndü.yürüdükçe silikon daha da oturup güzelleşicek.1 yıl içinde tam şeklini alıyor.ben yağ alındığı için 7 hafta giydim varis corabını sanırım en uzun giyen benim.varis corabını cıkarınca ve yürümeye başlayınca aradaki boşluk kapanmaya başlıyor. hastaneden evime geldiğim andan itibaren wc ye kendim kalkabildim.kesiler tamamen kaybolmadılar hafif izi duruyor ama daha öncede dediğim gibi o izler hiç umrumda olmadı. birde bacaklarım inanılmaz morluklarla doluydu bazı yerleri mor,siyah ve yesil.ben ilk gördüğümde korkmuştum sen sakın korkma yani normmal.benim silikonlarım 110 cc ve markası euro silikon.ben çok memnunum iyikide yaptırmışım.bence silikonda memnuniyet silikonun boyutuna göre değişiyor. sen bu konuyu özellikle üstüne basa basa drunla konuş.çünkü dedimya yürüdükçe silikon oturuyor diye,zamanla kendini öne itiyor ve aradaki mesafe kapanıyor yani bacak daha kalınlaşıyor silikon büyük olursa buda hoş durmuyor.

slm ben sana ve arkadaşlara silikon tecrubemi tekrar anlatayım:) ben 14 ocak 2012 tarihinde izmirde A.S ye ameliyat oldum.benim bacaklarım kalın olduğu için bacak dış yanlarım baya inceltildi sonra silikon takıldı.Ameliyatım belden aşağısı uğusturularak yapıldı genel anestezi yapılmadı.ilk istemedim ama iyikide bu şekilde olmuş.çünkü sonrasıda genel anesteziden daha rahat mesela miğde bulantısı olmuyor. belden iğneyi vurmadan önce uyuttular bi uyandım bacaklarımı hissetmiyorum sonrası uyur uyanık.ne korku ne bişey çok sakindim.yanıma topuklu ayakkabı almıştım.benim ameliyatım neredeyse ağrısız oldu.inş seninde ağrısız olur.
17 gün aksak yürüdüm sonra normale döndü.yürüdükçe silikon daha da oturup güzelleşicek.1 yıl içinde tam şeklini alıyor.ben yağ alındığı için 7 hafta giydim varis corabını sanırım en uzun giyen benim.varis corabını cıkarınca ve yürümeye başlayınca aradaki boşluk kapanmaya başlıyor. hastaneden evime geldiğim andan itibaren wc ye kendim kalkabildim.kesiler tamamen kaybolmadılar hafif izi duruyor ama daha öncede dediğim gibi o izler hiç umrumda olmadı. birde bacaklarım inanılmaz morluklarla doluydu bazı yerleri mor,siyah ve yesil.ben ilk gördüğümde korkmuştum sen sakın korkma yani normmal.benim silikonlarım 110 cc ve markası euro silikon.ben çok memnunum iyikide yaptırmışım.bence silikonda memnuniyet silikonun boyutuna göre değişiyor. sen bu konuyu özellikle üstüne basa basa drunla konuş.çünkü dedimya yürüdükçe silikon oturuyor diye,zamanla kendini öne itiyor ve aradaki mesafe kapanıyor yani bacak daha kalınlaşıyor silikon büyük olursa buda hoş durmuyor.
Aslinda izlerin su anki hallerini ve silikonun oturmus seklini gosteren fotolar ceksen bize ne mukemmel olur biliyor musun? :) tabi ki eger bi sakincasi yoksa:)

kizlar iki saatdir forumda günlerdir kacirdigim mesajlari okumaya calisiyorum,beynim bulandi:)))ameliyat olmus arkadaslara gecmis olsun,askolsun kimse merak etmemis beni,sormamisiniz,gerci mail trafigi de yogunmus..:)müjdeyi vereyim;
sinavimi gectim,bitdi,artik doktorum:)

kizlar iki saatdir forumda günlerdir kacirdigim mesajlari okumaya calisiyorum,beynim bulandi:)))ameliyat olmus arkadaslara gecmis olsun,askolsun kimse merak etmemis beni,sormamisiniz,gerci mail trafigi de yogunmus..:)müjdeyi vereyim;

Elcerciğim canım çoook tebrik ederim canım. Ben seni çok merak etmiştim.epeydir göremedim seni demek sınavın vardı. Ailen seninle gurur duyuyordur. DOKTOR HANIM nasıl bir duygu? Tekrar tekrar tebrikler hayırlı olsun.

hayırlı olsun doktorum. bende ameliyat oldum. bugün 5. günüm. bende takip edemiyorum artık.

Ayyy maşallah. Hayırlı uğurlu olsun. Kendinle gurur duymalısın.
Valla karışık olunca kim nerede takip edemedim ben. :( Resim yorumun için de ayrıca buradan teşekkür edeyim. Senin de resmini gördüm sadece dizin içe çıkık onun dışında içe doğru kavisin de varmış. Aslında bir çok kişi bu şekilde rahatça etek giyiyor ve dikkat de çekmiyor. Diz içini titizlikle düzeltirse doktorun gerisi ok zaten. Silinin geçiyor mu aklından bilmiyorum ama bence sakın düşünme. Yani gerek yok.

Tekrar tebrik ediyorum doktorluğunu.

kalp kalbe karşı valla. bende yazını görünce yorum yaptım. sadece yağ enjekte edildi. 70cc kondu her bir bacağa... benim doktorum çok açıklama yapmadı açıkçası bizde tecrübesine güvendik. inşaallah güzel olur ya..

doktor civaNIM,HOŞGELDİN:) tebrik ediyorum senii..

Merak etmez olur muyuz hic ya,profiline bile baktim en son ne zaman girmis diye ama sinavinida biliyoduk..hayirli olsun arkadasim doktorlugun,insallah mesleginde en iyi yerlere gelirsin canim...

tebrik ederim arkadaşım.arkadaşım şu estetik işine bir el atsanda bizler sana gelsek bacaklarımızı düzeltmek için.hem toptan fiyatına ucuza gelir bize.hatırmız için azıcık düşünsen :1:

bu gece yoksun arkadaşım iyi geceler. Ayrıca vanillasky, ikicanimvar size de sevgiler :)
:3:

Sanalda olsa hatırlanmak güzel.Arkadaşım bahar temizliğine giriştim,gündüz temizlik akşam yürüyüş yorucu oluyordu doğrusu.çok şükür bitti ama.

Son düzenleme:
Benim için büyük gün yarın. Dualarınızı eksik etmeyin. Valla ameliyattan mı sonrasından mı korktuğumu pek çözemedim. Buradan biri dese ki vaz geç hemen vaz geçeceğim. Korkudan kalbim normalden daha hızlı atıyor.

Benim için büyük gün yarın. Dualarınızı eksik etmeyin. Valla ameliyattan mı sonrasından mı korktuğumu pek çözemedim. Buradan biri dese ki vaz geç hemen vaz geçeceğim. Korkudan kalbim normalden daha hızlı atıyor.

VAZGEÇÇÇ meeeee :52: ne olursa olsun en azından denemiş olucan arkadaşım.Allah yardımcı olsun.Güzel haberlerle dön bize.

Tebrik ederim Elcer çok başarılı bir doktor olursun umarım .

nasılsın arkadaşım?bacakların nasıllar?afiyetteler inşallah:))
bu aralar son durumunu yazmadın pek

Teşekkür ederim arkadaşım cevabım biraz geç oldu ama seninkini yeni okuyabildim.
Bacaklara gelirsek; iç kısımları sanırım aynı duruyor bu ara pek erimedi gibi. Ama genelinde biraz tuhaflıklar var. Dış yanlar hiç incelmedigi için bacaklarim çok kalın duruyor. Birde sanırım benim yağların büyük bir kısmı bacaklarimin arka tarafina kaymis ve ayaklarima inmiş durumda. Sanki ayaklarım ve bileklerim bana ait değiller gibi inanılmaz şiş durumda. Dikiş yerlerinden hiç bahsetmesem sanırım daha iyi olur izleri çok kötü çoookkk.

Back
X