oralardaysan seninle acil irtibata geçmeliyim sormam gereken sorular var.arkadaş değilmişiz beni eklermisin cnm?
canım bende arkadaş olarak görünüyoruz.ne istersen sorabilirsin canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oralardaysan seninle acil irtibata geçmeliyim sormam gereken sorular var.arkadaş değilmişiz beni eklermisin cnm?
Aslinda izlerin su anki hallerini ve silikonun oturmus seklini gosteren fotolar ceksen bize ne mukemmel olur biliyor musun? :) tabi ki eger bi sakincasi yoksa:)slm ben sana ve arkadaşlara silikon tecrubemi tekrar anlatayım:) ben 14 ocak 2012 tarihinde izmirde A.S ye ameliyat oldum.benim bacaklarım kalın olduğu için bacak dış yanlarım baya inceltildi sonra silikon takıldı.Ameliyatım belden aşağısı uğusturularak yapıldı genel anestezi yapılmadı.ilk istemedim ama iyikide bu şekilde olmuş.çünkü sonrasıda genel anesteziden daha rahat mesela miğde bulantısı olmuyor. belden iğneyi vurmadan önce uyuttular bi uyandım bacaklarımı hissetmiyorum sonrası uyur uyanık.ne korku ne bişey çok sakindim.yanıma topuklu ayakkabı almıştım.benim ameliyatım neredeyse ağrısız oldu.inş seninde ağrısız olur.
17 gün aksak yürüdüm sonra normale döndü.yürüdükçe silikon daha da oturup güzelleşicek.1 yıl içinde tam şeklini alıyor.ben yağ alındığı için 7 hafta giydim varis corabını sanırım en uzun giyen benim.varis corabını cıkarınca ve yürümeye başlayınca aradaki boşluk kapanmaya başlıyor. hastaneden evime geldiğim andan itibaren wc ye kendim kalkabildim.kesiler tamamen kaybolmadılar hafif izi duruyor ama daha öncede dediğim gibi o izler hiç umrumda olmadı. birde bacaklarım inanılmaz morluklarla doluydu bazı yerleri mor,siyah ve yesil.ben ilk gördüğümde korkmuştum sen sakın korkma yani normmal.benim silikonlarım 110 cc ve markası euro silikon.ben çok memnunum iyikide yaptırmışım.bence silikonda memnuniyet silikonun boyutuna göre değişiyor. sen bu konuyu özellikle üstüne basa basa drunla konuş.çünkü dedimya yürüdükçe silikon oturuyor diye,zamanla kendini öne itiyor ve aradaki mesafe kapanıyor yani bacak daha kalınlaşıyor silikon büyük olursa buda hoş durmuyor.
kizlar iki saatdir forumda günlerdir kacirdigim mesajlari okumaya calisiyorum,beynim bulandi:)))ameliyat olmus arkadaslara gecmis olsun,askolsun kimse merak etmemis beni,sormamisiniz,gerci mail trafigi de yogunmus..:)müjdeyi vereyim;
sinavimi gectim,bitdi,artik doktorum:)
hayırlı olsun doktorum. bende ameliyat oldum. bugün 5. günüm. bende takip edemiyorum artık.kizlar iki saatdir forumda günlerdir kacirdigim mesajlari okumaya calisiyorum,beynim bulandi:)))ameliyat olmus arkadaslara gecmis olsun,askolsun kimse merak etmemis beni,sormamisiniz,gerci mail trafigi de yogunmus..:)müjdeyi vereyim;
kizlar iki saatdir forumda günlerdir kacirdigim mesajlari okumaya calisiyorum,beynim bulandi:)))ameliyat olmus arkadaslara gecmis olsun,askolsun kimse merak etmemis beni,sormamisiniz,gerci mail trafigi de yogunmus..:)müjdeyi vereyim;
bu gece yoksun arkadaşım iyi geceler. Ayrıca vanillasky, ikicanimvar size de sevgiler :)
![]()
Benim için büyük gün yarın. Dualarınızı eksik etmeyin. Valla ameliyattan mı sonrasından mı korktuğumu pek çözemedim. Buradan biri dese ki vaz geç hemen vaz geçeceğim. Korkudan kalbim normalden daha hızlı atıyor.
Benim için büyük gün yarın. Dualarınızı eksik etmeyin. Valla ameliyattan mı sonrasından mı korktuğumu pek çözemedim. Buradan biri dese ki vaz geç hemen vaz geçeceğim. Korkudan kalbim normalden daha hızlı atıyor.
nasılsın arkadaşım?bacakların nasıllar?afiyetteler inşallah:))
bu aralar son durumunu yazmadın pek