Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
memko sende olmasan, artık çok sıkıldım belki farkındasındır. bu kadar yazmam normalde. ne oldu bana bilmiyorum. koç turizmin önünden geçtik, eşim dediki bak kalabalığa herkes tatile çıkmaya başlamış. ben ıstakoz gibi oldum. geçtiğimiz haftalarda baya bir yere gitme şansımız vardı. benden dolayı gidemedik.
bu arada çok sevinmemeliyim. şu an bile çarpık olan bacaklarım okullar açılana kadar tekrar eski haline yakın bir hal alacak, beni farklı bekleyen arkadaşlarım aaa hani ameliyat olacaktın sen derlerse işte o zaman çok üzülürüm..
Arkadasim ameliyat olmadim ama olan arkadaslardan biliyorum ne kadar erirse erisin asla eski haline donmuyo diyolar,o yuzden uzme kendini hem senin rotuslarin var daha dimi yaa cok iyi olacakkkk![]()
hoş geldin arkadaşım nerelerdeydin
hoş buldum: ), uyumadan önce uğradım size :)
haydaaa, aslında benim boşboğazlığım, birine söyledim üç oldu, inşaallah dedğin gibidir... artık bütün ümidimi rutuşa bağladım. doktorumda rutuş şart diye özellikle belirtti..
haydaaa, aslında benim boşboğazlığım, birine söyledim üç oldu, inşaallah dedğin gibidir... artık bütün ümidimi rutuşa bağladım. doktorumda rutuş şart diye özellikle belirtti..
arkadaşım ben eşime zar zor kıvrana kıvrana söyledim inanki.ama arkadaşlarıma söyleyemem sanırım
yağ konan diz altlarım için söyledi, zaten çok kızarıklık var. bende çıkmak istemem güneşe, leke kalabilir diye düşünüyorum güneş görürse bu bölgeler. fazla hassaslaşmış deri. seninki nasıldı bilmiyorum. birkaç foto çektim eşim izin vermedi eklememe..morluklar falanda göstermek isterdim ama... üzgünüm.ben de çok kişiye söyledim. Kimileri mucize bekledi, yorum yapmadı. Kimileri gayet iyi dedi. yasemincc güneşe niye dikkat edeceğiz? Morluklar için mi?
yağ konan diz altlarım için söyledi, zaten çok kızarıklık var. bende çıkmak istemem güneşe, leke kalabilir diye düşünüyorum güneş görürse bu bölgeler. fazla hassaslaşmış deri. seninki nasıldı bilmiyorum. birkaç foto çektim eşim izin vermedi eklememe..morluklar falanda göstermek isterdim ama... üzgünüm.
evet aynı yer yağ konan yerler mora yakın, koyu yeşilimsi çürük gibi. Benim de tatil planım var, leke kalırsa olmaz. dört ay oldu zaten geçmedi. Yüksek Koruma faktörlü kremler işe yaramaz mı acaba?
arkadaşlar ben çıkıyorum ,iyi geceler hepinize ,seviyorum sizleri![]()