• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

hahah çok güldüm buna. belirgin elmacık kemikleri her zaman iyidir. insanı daha genç gösterir. bende de hiç yanak yok maşallah.

işte ben de yanağımı içeri çekince elmacık kemikleri çıkıyor ne güzel. kemikli oluyor.
anladım senin dudaklarını galiba. ama bence iyidir kalın dudak. şekilsiz de olsa onun kendi duruşu vardır.

doğrusun arkadaşım,
güle güle çıkayım ben artık, aman iyi ki de geldin bu gece :9:

biz çok iyiyiz bu sayfada. düzgün bacaklılar da bu samimiyetimizi farkedip konuya üşüşmezler inşallah. :1: hadi iyi geceler. diğer kızlar da çoktan uyudu. Onlara da iyi geceler. ben biraz daha dolanayım buralarda. Gülerek uyuyun gülerek uyanın. :16:

Arkadaslar merhaba. Diz alti bacak egriligim var. Forumu okudum ama yine de kafam karisik. Nazim Durak'a protez yaptirmak simdilik dusuncem ama dolgu olabilirse, ise yariyorsa daha saglikli oldugundan tercih ederim elbette. Ne dersiniz, nereden baslamak gerek? Tesekkurler.

hoşgeldin. tam yerindesin önce onu belirteyim. ikincisi burada ortak karardır doktor adını açıkça vermiyoruz. belki sadece isim soyisim başharfleri:))

bence biraz bu forumda vakit geçir, arkadaş olarak ekle birçok kişinin bacaklarının resmi var özel albümlerinde. silikon yaptıran arkadaşlar ile tek tek görüş, ne bileyim ezbere başlama yani işe.
gerçi sen şimdi e zaten o işi araştırmak için buradayım diyebilirsin de ne bileyim uyarmak istedim.

yeniden hoşgeldin voodoos:) nickin de çok güzelmiş

hoşgeldin. tam yerindesin önce onu belirteyim. ikincisi burada ortak karardır doktor adını açıkça vermiyoruz. belki sadece isim soyisim başharfleri:))

bence biraz bu forumda vakit geçir, arkadaş olarak ekle birçok kişinin bacaklarının resmi var özel albümlerinde. silikon yaptıran arkadaşlar ile tek tek görüş, ne bileyim ezbere başlama yani işe.
gerçi sen şimdi e zaten o işi araştırmak için buradayım diyebilirsin de ne bileyim uyarmak istedim.

yeniden hoşgeldin voodoos:) nickin de çok güzelmiş

Merhaba Amylee. Tesekkurler bilgi icin:) Bakiyorum aslinda bir suredir, yine de zor bir karar, hani begenmedim cikartayim, bir de bu olsun gibi seyler olmasin istiyorum, doktor iyi olsun-ilgilensin, 1 kere olsun, mis gibi olsun:) Bu kadar sahane olsa hersey tabi de iste bakalim..Mesaj sayisi durumlarindan iletisim saglamadim ama once onu halledip geyik kisminda, sonra tavsiye ettigin gbi birebir sormak faydali olacak. Amylee de yikilan bir nick ayrica! Gorusuruz;)

Ben iptal ettim vazgectim bugun arkadaslar. Ameliyat tarihim saatim her biseyim belli olmasina ragmen kafam hala cok karisikti. Ben o.i ye gitmeden once e.k ya h.fye ve a.k ye de yazmistim danismistim. A.k yakindan gormem lazim dedi ama ucreti yuksekti gtmek istemedm h.f izindeymis cvp yazmadi e.k ise endoskopik yontem uygulanmali dedi. O.i beye sordum endoskopik yontem nedir diye guldu sol elinle sag kulagini tutmak gibi bir sey dedi. Gereksiz dedi. Inandim ikna oldum. Sonra E.k bey bna tekrar mail atti mailimi aldnz mi diye bn de aldm da hc duymadm endoskopik yontem nedr dye sordm duymamaniz cok dogal ben gelstrdm uyguluyorum literature girdi dedi. Ust bacaga da alt bacaga da silikon uygulayacakmis. 8bin dedi.kmse stun gbi bacaklar vaad edemez fln dedi. Elmzdekiyle en iyisni yapcaz falan fistan... kisacasi kaos kargasa icimde kopan buyuk firtinalar yerini vazgecmemle birlikte huzura birakti. 5500 cekmstm altin alcam dursn kenarda napim.

Şuan iki doktor da gözümde sıfır, ikisi de saçmalamış, iyi ki vazgeçmişsin dearkpearl, endoskopik ameliyatı kendi bulmuşmuş oldu. hey allaam ya, yılların yöntemini kendine mal ediyor, bir kere bir türk doktoru olarak o kadar çığır açacak bir yeniliğe imza atabilse şuan türkiyede olmazdı kendileri. öbürüne ne demeli, ben henüz o teknolojiye veya onu yapacak kapasiteye ulaşamadım demiyor da uzanamadığı ciğeri kötülüyor. ayrıca üst bacak silikonu diye bir şey hiç duymadım ama araştırdım varmış arkadaşlar "thigh implant" diye ararsanız ulaşabilirsiniz.
Burada da endoskopik ameliyatı anlatılmış ayrıntılı, buyrun: http://www.izlesene.com/video/endoskopik-estetik-cerrahi-prof-dr-ahmet-karacalar/2523183

Son düzenleme:
Ben parayı bulayım orjinal parçam kalmayacak kızlar. :52: Her yerim kusurlu maşallah doğallığı bozmadan her yerii modifiye edicem.

İşte buna sonuna kadar katılıyorum :)
ayrıca cicişlere benzemek gibi dalga geçiliyor ama yiğidi öldürüp hakkını verelim o kızlar karakter ve beyin yönünden kıt olsalar da vücut olarak gayet taşlar, özellikle de küçüğü, zaten öyle olmasalardı şuan kimse tanımıyordu adlarını, hani vücutlarıyla iş yapmaları dolayısıyla ;)

İşte buna sonuna kadar katılıyorum :)
ayrıca cicişlere benzemek gibi dalga geçiliyor ama yiğidi öldürüp hakkını verelim o kızlar karakter ve beyin yönünden kıt olsalar da vücut olarak gayet taşlar, özellikle de küçüğü, zaten öyle olmasalardı şuan kimse tanımıyordu adlarını, hani vücutlarıyla iş yapmaları dolayısıyla ;)

sen nesin? başkalarının yorumlarını eleştirip ortamı gereceğine önce kendi işine bak. o kadar biliyorsan otur üniversite sınavına çalış doktor ol da görelim. oturduğun yerden öyle doktorları falan kötülemek kolay. hadi kolaysa sende doktor ol.Cicişlere gelince dalga geçtiğimi nerden biliyorsun.. a pardon sen herşeyi biliyorsun ya ondan.

sen nesin? başkalarının yorumlarını eleştirip ortamı gereceğine önce kendi işine bak. o kadar biliyorsan otur üniversite sınavına çalış doktor ol da görelim. oturduğun yerden öyle doktorları falan kötülemek kolay. hadi kolaysa sende doktor ol.Cicişlere gelince dalga geçtiğimi nerden biliyorsun.. a pardon sen herşeyi biliyorsun ya ondan.

niye gerildin böyle canım. kötü bir şey söylemedi ki. ben cicişleri palyaçoya benzetiyorum mesela. doğal hallerinde çok güzeller ama kendilerini çok abartılı şekillere sokuyorlar. bir de dudak önemli tabi onların dudakları doğal gelmiyor bana bu da onlara yapmacık bir hava katıyor. dudak insanı vezir de eder rezil de. :)) çoğumuz cicişlere benzemek istemeyiz. tabi bu zevk meselesi. vucutlarından başka giyimleri ve davranışlarıyla da onlar hep kendilerine baktırmaya yönelik hareketler sergiliyorlar. ama bizim istediğimiz doğal bir güzellik. koynumdan taşacak memeleri, açmaya zorlanacağım dudakları ne yapayım ben. ama insanlar devasa memelere bakıyor. :1: biz düzgün dudaklar onlar ise dikkat çekici dudaklar istiyor mesela. o kızlar bir erkek gibi düşünürsek güzeller, kendilerini iyi sunuyorlar, dikkat çekiyorlar. ama işte yapmacıklar, doğal değiller. güzellik görecelidir.
angeliisn de dediği gibi onlar vücutlarıyla iş yapıyor. hani şarkıcıların konserlerde giydikleri abartılı kıyafetler vardır ya. bakınca beğeniriz ama sokakta giymeyiz. bu kızlarda öyle. bakınca güzeller ama abartılılar. vücutları bir şov malzemesi gibi.
aman söyleyeceklerimi bir şeye bağlayamadım ayol ne oldukları belli olmayan cümleler olarak kaldılar ortada. neticede ortada gerilecek bir durum yok ikinizde görüşünüzü söylediniz. öpüşüp barışın bakayım. hadi. :48:

Arkadaşım yanlış anlaşılma oldu galiba:45:

Merhaba Amylee. Tesekkurler bilgi icin:) Bakiyorum aslinda bir suredir, yine de zor bir karar, hani begenmedim cikartayim, bir de bu olsun gibi seyler olmasin istiyorum, doktor iyi olsun-ilgilensin, 1 kere olsun, mis gibi olsun:) Bu kadar sahane olsa hersey tabi de iste bakalim..Mesaj sayisi durumlarindan iletisim saglamadim ama once onu halledip geyik kisminda, sonra tavsiye ettigin gbi birebir sormak faydali olacak. Amylee de yikilan bir nick ayrica! Gorusuruz;)

ayy... çok teşekkür ederim belli kafa kızsın. içim ısındı şimdiden...
aaah ah zaten herkesin derdi bir defada olsun kurtulayım ama olmuyor ki... yağ koysan erime riski var silikon olsa küçük/büyük olma riski var ama sonuç olarak şöyle bir durum var -ki hep söylüyorum, ne olursa olsun eskisinden kötü olmuyor(tabii enfeksiyon gibi bir olumsuzluk olmadıkça)
ben yağ transferi yaptırdım. bel, karın, dış bacak ve diz içi bölgelerimden alındı ve bacak içine (alt tarafa) koyuldu.ayrıca karnımdan doku alındı bu arada. yaklaşık 5,5 ay oldu. Allaha şükür diyorum. düz ayakkabı ile iyi görünüyorlar. şimdi eklerim seni bi bakarsın resimlere. topuklu ile çok ince duruyor tabii ama benimm için düz ayakkabı bile mutluluk verici. eskiden yazın etek giymek istemezdim şimdi bir sürü etek/elbise aldım. he şimdi de biraz fazla kilolarım var bel ve karın bölgemde yine çok giyemiyorum da neyse:))))))
daha dün mail attım doktoruma kışa rötuşa gelmek istiyorum diye hatta. olmuşken daha iyisi olsun diyorum. neyse zaten zamanla ayrıntılı olarak herkesin doktorunu sorarsın, şimdilik benden bu kadar:))
evli misin? kim destek olacak sana?

Back
X