• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Bugün ikimiz tuttuk nöbeti arkadaşım :3:

valla bugün kendime ayırdım, burada dertli arkadaşlar ile muhabbet ettim. bizim topikte pek bi hareket yoktu sadece VOODOO arkadaşımız geldi bi onu karşıladım falan işte. özledim ya....

bi de yaseminciğim sakin ol... gerginlik yok sanırım bir şeyler yanlış anlaşılmış... angelisim de iyidir senin gibi

eee nerelerdesiniz? ben her gün giremiyorum bu ara ben geldim siz yoksunuz.....:44:

ayy... çok teşekkür ederim belli kafa kızsın. içim ısındı şimdiden...
aaah ah zaten herkesin derdi bir defada olsun kurtulayım ama olmuyor ki... yağ koysan erime riski var silikon olsa küçük/büyük olma riski var ama sonuç olarak şöyle bir durum var -ki hep söylüyorum, ne olursa olsun eskisinden kötü olmuyor(tabii enfeksiyon gibi bir olumsuzluk olmadıkça)
ben yağ transferi yaptırdım. bel, karın, dış bacak ve diz içi bölgelerimden alındı ve bacak içine (alt tarafa) koyuldu.ayrıca karnımdan doku alındı bu arada. yaklaşık 5,5 ay oldu. Allaha şükür diyorum. düz ayakkabı ile iyi görünüyorlar. şimdi eklerim seni bi bakarsın resimlere. topuklu ile çok ince duruyor tabii ama benimm için düz ayakkabı bile mutluluk verici. eskiden yazın etek giymek istemezdim şimdi bir sürü etek/elbise aldım. he şimdi de biraz fazla kilolarım var bel ve karın bölgemde yine çok giyemiyorum da neyse:))))))
daha dün mail attım doktoruma kışa rötuşa gelmek istiyorum diye hatta. olmuşken daha iyisi olsun diyorum. neyse zaten zamanla ayrıntılı olarak herkesin doktorunu sorarsın, şimdilik benden bu kadar:))
evli misin? kim destek olacak sana?

bence bacakların harika.rötuşa gerek yok gibi görünüyor.bizler ameliyat olduktan sonra topuklu giyince tuhaf geliyor.bizde bu takıntı olduğu için öyle hissediyoruz.ben ilk topuklu giydiğimde yok olmadı dedim çok kotu hissettim sonra sonra gözüm alıştı.:)

bence bacakların harika.rötuşa gerek yok gibi görünüyor.bizler ameliyat olduktan sonra topuklu giyince tuhaf geliyor.bizde bu takıntı olduğu için öyle hissediyoruz.ben ilk topuklu giydiğimde yok olmadı dedim çok kotu hissettim sonra sonra gözüm alıştı.:)

samimi çok teşekkür ederim. ben de hep senin bacaklarını merak ettim ama geçenlerde bir akşam koyup kaldırmışsın herhalde kaçırdım onu:((

valla hep söylüyorum eskisinden iyi tabii ki ama ortaları iyice dolgun olsa diye bir hayalim oluyor ara ara.... şükür tabii ki eskisine göre maşallahı var. bakalım 2-3 ay daha geçsin de iyice erir mi erimez mi. duruma göre rötuş olabilir. aslında aynı acıyı çekmek de istemiyorum. bir de yeniden narkoz almak da istemiyorum....

zaman ne gösterecek bakalım.

vanillasky sen de mi dertli arkadaşlara takılıyorsun. bedenin burada ama ruhun başka yerlerde benim gibi:))

Evet orası da bağımlılık yapıyor. sürekli bakıyorum. :)) bu arada ben de bacaklarını beğeniyorum. ama tabi insanın içinde kalmaması önemli. ilerde keşke demek var.

samimi çok teşekkür ederim. ben de hep senin bacaklarını merak ettim ama geçenlerde bir akşam koyup kaldırmışsın herhalde kaçırdım onu:((

valla hep söylüyorum eskisinden iyi tabii ki ama ortaları iyice dolgun olsa diye bir hayalim oluyor ara ara.... şükür tabii ki eskisine göre maşallahı var. bakalım 2-3 ay daha geçsin de iyice erir mi erimez mi. duruma göre rötuş olabilir. aslında aynı acıyı çekmek de istemiyorum. bir de yeniden narkoz almak da istemiyorum....

zaman ne gösterecek bakalım.

canım senin için tekrar yükledim bak sonra tekrar kaldırcam:)

canım senin için tekrar yükledim bak sonra tekrar kaldırcam:)

hiiiiii....canım benimmmmmm:54::54::54::54::54::54::54::54:
çook teşekkür ederim. gerçekten doğal olmuş üstelik topuklu ayakkabı var. beğendim. dış yanlardan alındı demiştin süper olmuş iyi ki de almış çok kalın olurdu yoksa.

tekrar tekrar teşekkür ederim

Evet orası da bağımlılık yapıyor. sürekli bakıyorum. :)) bu arada ben de bacaklarını beğeniyorum. ama tabi insanın içinde kalmaması önemli. ilerde keşke demek var.

ayyy bi gelin görümce tartışması vardı. gelin derdini yazmış sonra görümce cevap vermiş falan. ağzım açık onları okudum uzun uzun. ben görümcemi seviyorum iyi ki dedim:)) Çok zor be amaaaannnn

ben de yakaladım.:)) diğer koyduğunda da görmüşüm demek ki ama sana ait olduklarını unutmuşum. çok güzel görünüyorlar.

seni gidi seni:)) çok doğal olmuş ya samiminin bacaklar... silikon için düşündüğümden çok çok iyi. maşallah:nazar:

ayyy bi gelin görümce tartışması vardı. gelin derdini yazmış sonra görümce cevap vermiş falan. ağzım açık onları okudum uzun uzun. ben görümcemi seviyorum iyi ki dedim:)) Çok zor be amaaaannnn

eşimin ailesi oku bunları diye biri konu açmış. o mu acaba dur bende okuyayım merak ettim. :1:

ben de yakaladım.:)) diğer koyduğunda da görmüşüm demek ki ama sana ait olduklarını unutmuşum. çok güzel görünüyorlar.
tesekkür ederim canım sağol.bu arada iyiki yakalamışsın.cünkü tekrar kaldırcam şimdi:)

hiiiiii....canım benimmmmmm:54::54::54::54::54::54::54::54:
çook teşekkür ederim. gerçekten doğal olmuş üstelik topuklu ayakkabı var. beğendim. dış yanlardan alındı demiştin süper olmuş iyi ki de almış çok kalın olurdu yoksa.

tekrar tekrar teşekkür ederim

seni gidi seni:)) çok doğal olmuş ya samiminin bacaklar... silikon için düşündüğümden çok çok iyi. maşallah:nazar:

rica ederim canım nedemek:))
sanada cook tskr ederim.elimden geldiği kadar yardımcı olmaya calışıyorum.bence eğer parentezlik varsa dış yanlardan aldırmak şart.bunu bana dr um uzun uzun izah etmişti ama tercih senin demişti.benim ailemde madem giriştik bir işe tam olsun dedi.:)) iyikide dinlemişim.sonra baktım dış yanlarda minicik cıkıntılar kalmış topuklu ile baya çirkin görünüyor.dr um 6 ay gecsin gel hallederim dedi ve hastane para almasın diye muayenehanesinde ücretsiz alıverdi sağolsun:)şimdi çok rahatım.

tesekkür ederim canım sağol.bu arada iyiki yakalamışsın.cünkü tekrar kaldırcam şimdi:)

rica ederim canım nedemek:))
sanada cook tskr ederim.elimden geldiği kadar yardımcı olmaya calışıyorum.bence eğer parentezlik varsa dış yanlardan aldırmak şart.bunu bana dr um uzun uzun izah etmişti ama tercih senin demişti.benim ailemde madem giriştik bir işe tam olsun dedi.:)) iyikide dinlemişim.sonra baktım dış yanlarda minicik cıkıntılar kalmış topuklu ile baya çirkin görünüyor.dr um 6 ay gecsin gel hallederim dedi ve hastane para almasın diye muayenehanesinde ücretsiz alıverdi sağolsun:)şimdi çok rahatım.

ya arkadaşım ben yinemi kaçırdım senin fotonu ,tühhh.bende çok merak ediyordum.

arkadaşım senin kedini seveyim :) o ne sevimli şey öyle!
annene de öyle baktın mı, senin iş tamamdır :1:

Son düzenleme:
papatya seni görmek ne güzel :) ben tatilde başka iş bulamadım kendime , buradayım
nasılsın?

Merhaba arkadaşım, ben çıkmışım sen yazmışsın:) İyiyim çok şükür, bende anca tatile girdim. Bende işler bitmiyor maalesef:( Daha yeni evde oturuyorum. Forumda ne çabuk ilerliyor ya:)) Sen nasılsın, neler yapıyorsun, varmı bacaklarla ilgili gelişme, izlerin geçiyor mu?

Back
X