selam arkadaslar,
kacirdigim mesajlari tek tek okudum,yeni haberler,yeni insanlar,blackheartlilith hosgeldin aramiza:)
dün kacamak hizlica girip cikinca okudum aslinda aquafilling i:)nasil mutlu oldum yüzüm güldü,tüm günüme yansidi sanki:)tesekkürler blaclherathlilith.(dogu mu yazdim?:)) ben de macrolane yi 4 yil önce kesfetmistim.o zamandir da tekrar bi arastirma yapmam lazim,daha kalicisi cikmadi mi bunun diye düsünüp duruyodum..2 yil önde dermatoloji dersinde dolgu maddelerini isledigimiz bi dersimiz vardi,aquafillingin adi hic gecmedi

...hatta o gün derste kalicisini üretmem lazim,neden olmasin diye hayallere dalmistim:)
bu konuda arastirma yapicam,bulundugum ülkenin dilinde de arastiririm,bi bilgi edinirsem muhakkak sizinle paylasirim..
ilk,merakla carcabuk yaptigim arastirmam da ben de istanbulda bi bayan doktora rastladim bunu yapan.bir de izmir de bir doktor yapiyor.hatta onun sayfasinda bir de tamamen kalici olan bir dolgu ismi geciyor,bu da beni sasirtdi..bu dolgularin iceriklerini komplikasyonlarini arastirmak lazim..yoksa neden direk kalicisi yapilmiyor ki?...