• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Benim de yanık izim doğum lekesine benziyor.hem baldırlarımdaki morluklarla da çok farklıyım he he :52:
Şaka bir yana benim de bir gözü kahve bir gözü mavi arkadaşım vardı, lens takardı bir gun takmamış, bilemedim tabii daha önce görmemiştim. Lensin mi düştü demiştim, cahillik işte :21:

az rastlandığı için öyle olmuş canım ne cahilliği. :1: lensle eşitlemeyi düşündüm de yapay duruyor sanki :44: bende de morluk çok bacaklarımı çok çarparım :1:

Yenide hazır bronzlaşmisken yeni bir fotoğraf yüklesen ne güzel olur. Bizde bacaklarının son halini görmüş oluruz.:16::16:

Yenide hazır bronzlaşmisken yeni bir fotoğraf yüklesen ne güzel olur. Bizde bacaklarının son halini görmüş oluruz.:16::16:

Bronzlaşmadım arkadaşım, Özellikle bacakları korumaya çalıştım.
Aslında bir akşam gezmeye giderken otelde aynada çekmiştim sizin için :) ama eşimden fırsat bulup yükleyemedim. Böyle karışıyorum kalabalığa diyecektim :))

dün dr a gittim yaglarimi doldutturdum.bugün biraz aciyo nedense.bi atlatsam artiksu meseleyi,kafam rahatlasa.belkide birdaha gitmem.
aquafillingi sordum dr a.o neki dedi:( hic duymamis simdiye kadar.artik ben anlattim ona ne oldugunu,iyiymis dedi.güzel haberlerle gelmeyi cok isterdim karsiniza,üzgünüm.ama arastirmaya devam edicem bende.

Sizlerden de ALLAH razı olsun arkadaşım, ne demek birbirimize yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bize...
Sayfada olması lazımdı olmazsa yeni foto eklemeye çalışırım...
Bende tekrar yag alınmasın diye donduralım demiştim yaptırmıstım hatta seans olarak ta ama sonrasında pek yararını görmedim.Araştırdım donmuş yağın etkisinin olmadıgını öğrendim.Sanırım içerisindeki hücreler ölüyor.Ama sen tekrar ücret ödemiceksen denenebilir.Birde ben sigara kullanıyordum ondan da etkisini görmemiş olabilirim.Çünkü bütün doktorlar o zaman aynı şeyi söylemişti sigara kullanıyosan yag enjeksiyonunun hiç bir etkisi olmaz bırakmalısın diye..

evet canim bende duymustum sigara kullananlarda etkisi olmadigini.sirf bu yüzden ameliyattan bir ay önce sigarayi biraktim.bakalim nolucak.sende hicmi kalmadi.hepsimi eridi

dün dr a gittim yaglarimi doldutturdum.bugün biraz aciyo nedense.bi atlatsam artiksu meseleyi,kafam rahatlasa.belkide birdaha gitmem.
aquafillingi sordum dr a.o neki dedi:( hic duymamis simdiye kadar.artik ben anlattim ona ne oldugunu,iyiymis dedi.güzel haberlerle gelmeyi cok isterdim karsiniza,üzgünüm.ama arastirmaya devam edicem bende.

geçmiş olsun bibi . boş ver artık aquasını filan :) olmuşsundur sen :) insan araştırdıkça kusur bulur, kopamayiz bence. Yorucu

geçmiş olsun bibi . boş ver artık aquasını filan :) olmuşsundur sen :) insan araştırdıkça kusur bulur, kopamayiz bence. Yorucu

galiba haklisin canim.artik insan kafasinda bitirmek istiyo.büyük konusmayayimda galiba birdaha gitmem rütusa.tam iyilestim derken tekrar aci cekiyorum.en cokda enfeksiyon korkusu beni mahvediyo.

Merhaba arkadaşlar. Ben ameliyat olanlara birşey sormak istiyorum. Benim yağ alınan yerlerim sanki hala uyuşuk gibi yarın tam 1ay olacak. Sizde de böyle mi? Becerebilirsem son halimi yüklemeye çalışırım.

selam arkadaslar,
kacirdigim mesajlari tek tek okudum,yeni haberler,yeni insanlar,blackheartlilith hosgeldin aramiza:)
dün kacamak hizlica girip cikinca okudum aslinda aquafilling i:)nasil mutlu oldum yüzüm güldü,tüm günüme yansidi sanki:)tesekkürler blaclherathlilith.(dogu mu yazdim?:)) ben de macrolane yi 4 yil önce kesfetmistim.o zamandir da tekrar bi arastirma yapmam lazim,daha kalicisi cikmadi mi bunun diye düsünüp duruyodum..2 yil önde dermatoloji dersinde dolgu maddelerini isledigimiz bi dersimiz vardi,aquafillingin adi hic gecmedi:(...hatta o gün derste kalicisini üretmem lazim,neden olmasin diye hayallere dalmistim:)
bu konuda arastirma yapicam,bulundugum ülkenin dilinde de arastiririm,bi bilgi edinirsem muhakkak sizinle paylasirim..
ilk,merakla carcabuk yaptigim arastirmam da ben de istanbulda bi bayan doktora rastladim bunu yapan.bir de izmir de bir doktor yapiyor.hatta onun sayfasinda bir de tamamen kalici olan bir dolgu ismi geciyor,bu da beni sasirtdi..bu dolgularin iceriklerini komplikasyonlarini arastirmak lazim..yoksa neden direk kalicisi yapilmiyor ki?...

macrolane ye bi daha bi daha bosuna para ödemisim:( o kadar paraya simdi aquafilling yaptirilirdi..
arkadaslar eger aquafilling de ayni ise,dolgu maddesinin su avantaji var,yapildigi anda direk sonucu görüyosun,ve evet doktora suraya da biraz koyun diyebiliyosun:)yani ben öyle yaptim:)ayaga kalktim beraberce nasil olmus diye baktik doktorla,sonra tüpde kalanla rötüsladik:)bi de ilk konuldugunda hatta ilk 1-2 gün icinde hamur gibi yumusak oluyor,kati jel kivaminda,doktor ilk yaptiginda eliyle masaj yapar gibi sekil verebiliyor:)degistirebiliyor,kaydirma yapabiliyor:)hatta biriniz yazmis deliklerden tasmasin diye:)aynen öyle:)benim isteklerim karsisinda,biraz daha söyle biraz daha böyle derken,enjekte oldugu yerden hafif cikmisti,doktor tamam artik daha fazla degistirirsem disari cikacak demisti:)

macrolane gibi dolgu maddeleri labarotavuar ortaminda vücuda uyumlu bir sekilde üretilmis.macrolane hyaluronik asit.normalde zaten vücudumuzda var ve deriye elastiklik sagliyor.o yüzden de enjekte edildigi yer hic kötü durmuyordu.vücuda uyumlu oldugu icin de enfeksiyon yada alerji riski yoktu.sadece enjekte edildigi yerin,her yaranin oldugu gibi enfeksiyon kapma riski olabilir ki,bu da kücük ihtimal.doktorum da zaten bunun icin antibiyotik vermisti hic sorun yasamamistim..
insallah aquafilling de böyledir.arastirip sizlerle payalasicam arkadaslar..
coook tesekkürler blackhearthlilith tekrardayeni bilgilerle görüsmek üzere arkadaslar:)

Bibi bacaklarının yeni halinin fotoğraflarını yüklermisin albümüne ne durumdalar merak ediyorum

Becerdim resim koymayı. son halim morelimi bozuyor. Sanırım pantolona talim. Kader napalım artık.

hiç de pantolona mahkum değilsin, ne istersen giy lütfen. sadece mükemmel bacakların hakkı mı etek şort, aşalım artık. ben de yükleyeceğim bak son halini. senden çok da farklı değil. bugün giyip çıkacağım. hem de side gibi tatil yerinde de değil, bugün sinemaya giderken. hem de morluklarla. çok gaza geldim! :27:
bu arada uyuşukluk normal. benim hala bastırınca acıyor, dayak yemişliğim geçmedi.

macrolane ye bi daha bi daha bosuna para ödemisim:( o kadar paraya simdi aquafilling yaptirilirdi..
arkadaslar eger aquafilling de ayni ise,dolgu maddesinin su avantaji var,yapildigi anda direk sonucu görüyosun,ve evet doktora suraya da biraz koyun diyebiliyosun:)yani ben öyle yaptim:)ayaga kalktim beraberce nasil olmus diye baktik doktorla,sonra tüpde kalanla rötüsladik:)bi de ilk konuldugunda hatta ilk 1-2 gün icinde hamur gibi yumusak oluyor,kati jel kivaminda,doktor ilk yaptiginda eliyle masaj yapar gibi sekil verebiliyor:)degistirebiliyor,kaydirma yapabiliyor:)hatta biriniz yazmis deliklerden tasmasin diye:)aynen öyle:)benim isteklerim karsisinda,biraz daha söyle biraz daha böyle derken,enjekte oldugu yerden hafif cikmisti,doktor tamam artik daha fazla degistirirsem disari cikacak demisti:)

ne tatlı şeymiş o :1:

gözlerini cok merak ettim gercekten .foto yüklesende görsek:)

selam arkadaslar,
kacirdigim mesajlari tek tek okudum,yeni haberler,yeni insanlar,blackheartlilith hosgeldin aramiza:)
dün kacamak hizlica girip cikinca okudum aslinda aquafilling i:)nasil mutlu oldum yüzüm güldü,tüm günüme yansidi sanki:)tesekkürler blaclherathlilith.(dogu mu yazdim?:)) ben de macrolane yi 4 yil önce kesfetmistim.o zamandir da tekrar bi arastirma yapmam lazim,daha kalicisi cikmadi mi bunun diye düsünüp duruyodum..2 yil önde dermatoloji dersinde dolgu maddelerini isledigimiz bi dersimiz vardi,aquafillingin adi hic gecmedi:(...hatta o gün derste kalicisini üretmem lazim,neden olmasin diye hayallere dalmistim:)
bu konuda arastirma yapicam,bulundugum ülkenin dilinde de arastiririm,bi bilgi edinirsem muhakkak sizinle paylasirim..
ilk,merakla carcabuk yaptigim arastirmam da ben de istanbulda bi bayan doktora rastladim bunu yapan.bir de izmir de bir doktor yapiyor.hatta onun sayfasinda bir de tamamen kalici olan bir dolgu ismi geciyor,bu da beni sasirtdi..bu dolgularin iceriklerini komplikasyonlarini arastirmak lazim..yoksa neden direk kalicisi yapilmiyor ki?...

macrolane gibi dolgu maddeleri labarotavuar ortaminda vücuda uyumlu bir sekilde üretilmis.macrolane hyaluronik asit.normalde zaten vücudumuzda var ve deriye elastiklik sagliyor.o yüzden de enjekte edildigi yer hic kötü durmuyordu.vücuda uyumlu oldugu icin de enfeksiyon yada alerji riski yoktu.sadece enjekte edildigi yerin,her yaranin oldugu gibi enfeksiyon kapma riski olabilir ki,bu da kücük ihtimal.doktorum da zaten bunun icin antibiyotik vermisti hic sorun yasamamistim..
insallah aquafilling de böyledir.arastirip sizlerle payalasicam arkadaslar..
coook tesekkürler blackhearthlilith tekrardayeni bilgilerle görüsmek üzere arkadaslar:)

selam tatlılar

bibi; aslında fotoğraf koymaya pek sıcak bakmıyorum ,çünkü tanıyan çıkabilir. belki daha sonra özel albüm yapıp burada bir kaç kişiye gösterebilirim :34: umarım anlıyorsundur çekiniyorum biraz tanıyan çıkar diye..

elcer; hoşbulduk öncelikle. aslında ben hep vardım ama casper gibi görünmeden takip ediyordum sizleri :)
bu da macrolane gibi her doktorun yapmadığı bir şey diye düşünüyorum.. ve nedense doktorlar kalıcı sıvı şeylerden çok hoşlanmaz biliyorsun.
benim için yöntemin avantajı acısız ve kalıcı olması. çünkü yağ alma işlemi çok sancılı buradan okuduklarım kadarıyla. implanta da ben sıcak bakamıyorum hem iz hemde değişmesi gereken bir şey neticesinde :34:
ben sağlık durumum el verdiğinde (ki önce ilizarov yöntemi düşünüyorum bu da bir yılımı alacak ,ama o sırada belki sadece denemelik göğsüme düşünebilirim bunu az miktarda ,hem denemiş oluruz.)
kısacası bu forumda bayanlar sıcak bakmayıp yaptırmaz ise hani sonuçta yeni bir yöntem ben dediğim gibi küçük bir miktarda yaptırıp burada size bilgi vereceğim buna emin olun.
sadece hemen bu yönteme yönelmeyi düşünmeyin diye söylüyorum. biraz araştıralım bir kaç doktorla konuşalım öyle karar veririz .:16:ama itiraf etmeliyim ki bu yöntem beni heyecanlandırdı :1:

Back
X