• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

evet canim bende duymustum sigara kullananlarda etkisi olmadigini.sirf bu yüzden ameliyattan bir ay önce sigarayi biraktim.bakalim nolucak.sende hicmi kalmadi.hepsimi eridi

Tamamen erimedi canım yine birazı kaldı.İlk haline göre daha iyiler tabiki.Bırakmana cok sevindim geri başlamaman dileğiyle :16:

İlizarov muuu hayır sakın canım, yağ aldırıp dolgu yaptır daha iyi, o acıdan eziyetten daha iyi, hem o işlemi sana yapmazlar çok daha büyük sorunları olan hastalara yapıyorlar, lütfen sakın o yöntemi çıkar aklından......

senin için fotoğraf çektim arkadaşım. Valla doktorun elinden gelen budur, ben napiyim...
Hem onca para ver, acı çek, stresi korkusu ayrı...
Hem sefasını süreme. Yok öyle! Gezmelere gidiyorum ben, hadi sen de süslen püslen. Bak keyfine.
:46: :16:

3 haftalik tatilim var agustos ayinda,bu sürecte ya iyilesemezsem de diye ameliyati biraz daha erteleyip yine dolgu yaptirmayi düsünüyordum,Türkiye de dolgu yapan doktorlari arastirmaya ve mail yazmaya baslamistim bile..ama simdi macrolane yerine bu dolgu neden olmasin diye düsünüyorum?..arastiriyorum suan yakinda yaptirirsam sasmayin:)
aquafilling uygulama videolarini bastan sona kadar izledim,yabanci bir doktor Türk doktorlarimiza uygulamasini gösteriyor:)sanirim o istanbuldaki bayan doktor da orada:)ortamdaki gürültülerin arasindan doktorlarin konusmalarini tekrar tekrar dinleyip duyup anlamaya calistim.
macrolane de dolgu kanül ile enjekte ediliyordu,jöle gibi bir kivama sahip,ama bu dolgu torbaciklarin icinde daha sivi bir yapiya sahip gibi görünüyor,bu özelliginden olsa gerek,videolarda normal igne ile enjekte edildigi görülüyor..bir de macrolane de nester ile cok ufak bir kesi gerekli kanül girisi icin.bunda ona gerek yok.zaten videoda birisi soruyor inzisyon yapildi mi diye,yani kesi demek..kesi yapilmadi, sadece lokal anestezi ile deri uyusturuldu. (islemden önce igne ile giris yapilacak yerde hafif kabarti,tepecik olusturuldu)
2004 te üretilmis ama 2011 de uygulamaya gecmis anladigim kadariyla
ec zertifikasi yani avrupa uygunluk zertifiksi almis..

bir yerde de aqualift den bahsediyor,esasi aqualift sanki kopyasi aquafilling diye geciyor,dikkatli olun diyor...:(
blackhearthlillith bilgin var mi?

ayrica Türkiyede aquafilling yapan 14 doktor ismi liste halinde bir sitede.
hyaluronik aside göre daha güvenli oldugu yaziyor hep..acaba yaptiranlar ne düsünüyor,keske onlari bulabilsek?cok mu yumusak acaba bu dolgu?dokununca nasil hissediliyor acaba?

ayrica Türkiyede aquafilling yapan 14 doktor ismi liste halinde bir sitede.
hyaluronik aside göre daha güvenli oldugu yaziyor hep..acaba yaptiranlar ne düsünüyor,keske onlari bulabilsek?cok mu yumusak acaba bu dolgu?dokununca nasil hissediliyor acaba?

mrhb arkadaşım.senin kafana uymuş gibi duruyor bu dolgu.sen macrolanayı kaça yaptırıyordur.birde bu dolgunun fiyatını bulabildinmi okuduğun siteden

Son düzenleme:
bir yerde de aqualift den bahsediyor,esasi aqualift sanki kopyasi aquafilling diye geciyor,dikkatli olun diyor...:(
blackhearthlillith bilgin var mi?

valla ben inanırım türkiyede bunun sahtesinin satıldığına. kimin umrunda insanların canı. birilerinin cepleri dolsun yeter. yeni bir şeyse bulaşmayalım. bir kaç yıl içinde çıkar kokusu ne de olsa.

arkadaslar burda aquafilling yapan bi doktora telefon etdim kendisi yoktu sekreteri ile konustum..bu doktor macrolone icin 100 ml fiyati 360 euro yazmis,aquafilling icin tam fiyat vermedi,2 kati mi olur dedim,iki kati degil ama daha pahali dedi sekreter..500-600 mü acaba?verilecek miktar artdiginda ücreti direk katlamayip uygun fiyat yapiyormus..tabi tam fiyati görüsmeden sonra veriyor anladigim kadariyla..görüsme de 100 euro..fiyat ögrenicez sadece ne olacak ki...Türkyede fiyatlar nasil acaba?

arkadaslar burda aquafilling yapan bi doktora telefon etdim kendisi yoktu sekreteri ile konustum..bu doktor macrolone icin 100 ml fiyati 360 euro yazmis,aquafilling icin tam fiyat vermedi,2 kati mi olur dedim,iki kati degil ama daha pahali dedi sekreter..500-600 mü acaba?verilecek miktar artdiginda ücreti direk katlamayip uygun fiyat yapiyormus..tabi tam fiyati görüsmeden sonra veriyor anladigim kadariyla..görüsme de 100 euro..fiyat ögrenicez sadece ne olacak ki...Türkyede fiyatlar nasil acaba?

arkadaşım matematiğim pek iyi değildir ama her bir bacağa 200 ml doldursa,500 euro olsa 100 ml .düz hesap eder 4000 lira .offffff çok pahalıymış.birde dr el emeği hastene masrafı vs derse zorrr

http://www.kadinlarkulubu.com/yuz-estetigi/553934-radiesse-yaptirip-sorun-yasayan-var.html bu sayfadaki kadınlara ulaşsak ne güzel olur. aqualift aquafilling adıyla yapılıyormuş. adını niye değiştirmişler ki sanki. bu hoşuma gitmedi benim. :19:

vanillasky biliyorum radiesse bi kere bana da yapildi,bi gün param yetmemisti sadece diz altina yetdi yapilan macrolane dolgu ben de bi üzüldüm doktorun karsisinda neredeyse aglicam,halime aciyip ücretsiz bi radiesse yapmisti üst bacak icine..normalde yüze yapiliyomus zaten bana teselli olsun diye minik bi miktar yapmisti,normalde 150 euro imis fiyati..ama orasi sert gibi tas oldu,bilmiyorum baska bölgeye uygulandigi icin mi..top gibi yuvarlak bisiy hep elime geliyodu epey gecmedi,o bölge daha cok acidi..memnun kalmamistim acikcasi

arkadaşım mrhb.bende baktım hemencik o sayfaya da pek bir bilgiyok.bir kaç yaptırdım güzel oldu diyen var ama sonuç???

sonuç yaptırıp memnun olmaları işte. :1: bir sayfada da biri doktora sormuş neden adı aquafilling diye aqualift isminin patenti alınamamış o yüzdenmiş. bilmiyorum ki ya. elcere doktorun söylediği fiyatlar güzel aslında ama burda kesinlikle daha pahalıdır.

sonuç yaptırıp memnun olmaları işte. :1: bir sayfada da biri doktora sormuş neden adı aquafilling diye aqualift isminin patenti alınamamış o yüzdenmiş. bilmiyorum ki ya. elcere doktorun söylediği fiyatlar güzel aslında ama burda kesinlikle daha pahalıdır.

güzel derken 4000 lirayı buluyor.eeee diz içlerindende yağ aldırmak gerek oda 2,5 bin lira.dr ,hastene masrafı derken bayyaaa bir külfetli görünüyor.

güzel derken 4000 lirayı buluyor.eeee diz içlerindende yağ aldırmak gerek oda 2,5 bin lira.dr ,hastene masrafı derken bayyaaa bir külfetli görünüyor.

ama macrolane bi paketde&tüpde 20 ml var sanirim,tekrar baktim kutu resmine internetden,20 ml yaziyor,bana iki tüp yetiyodu,yani bi tüpü asagiya,bi tüpü yukariya paylastiriyodu doktor.aquafilling ise 100 ml paketlerde,sanirim söylenilen de paket ücreti.

arkadaslar yurtdisi aquafilling sitelerinde tanitim videolari olarak türkiyedeki uygulama videolari konulmus,ilginc degil mi?wuhu yani biz daha önce mi uygulamaya baslamisiz?yoksa bi bit yenigi mi var

Back
X