• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Teşekkür ederim hosbuldum yağ dolgusunu hiç düşünmüyorum açıkçası olursa silikon olsun kalıcı olsun istiyorum ama Ankara da yaptirabilirim ancak uf ya bayan olarak ne kadarda zor etek. Tayt giyememek :(

arkadaslar bugün ufak operasyonum gerceklesti..diz içinden yag alınıp aquafilling ile karıstırılıp asagılara enjekte edildi..insallah alerji yapmaz..suan sargılarım var neredeyse tüm bacağımda:(1 hafta kalması gerekiyomus..aslında ben görebilmek istiyorum bacağımı..siz de ne kadar kalmıstı?
lokal anestezi ile yapıldı,yine de acı cekip bagırdıgım oldu tabi:( :)
uzun sürdü..2 saat kadar..doktor sürekli nasılsın diye sordu,müzik eşliğinde yapıldı,müziği sadece başında hatırlıyorum gerçi,sonra heyecandan olsa gerek hiç duymadım..bayağı titredim..korkudan mı ortamın soğukluğukluğundan mı artık bilemiyorum..konuşarak oldu..yine de ameliyat ortamı gibi,boyandım,mavi örtüler vs..bunlar pozitif şeyler..öncesinde su iç,rahat ol vs..dedi doktor..sakinleşmemi bekledi falan.. sonuna doğru bana steri eldiven giydirdi doktor,kendi ellerimle baktım dolgu ve yağ enjekte etdiği yerlere:)
bu mesajı silinmeden yollayıp bi sonrakinde devam edeyim:)

biraz da negatifliklerdem bahsedeyim..diz içi yağım klasik liposuction la alındı galiba..ama kanulüm inceydi,en incesini seçti yani doktor..iğneli lipo buna mu deniyor anlayamadım bu klasiğin ince kanüllüsü..belki de ben bilmiyorum bilemiyorum..doktor konuşurken aqualift kelimesini kullandığı için,aquafilling mi kullanıyor yoksa aqualift mi sordum,ikisini de dedi..bazen cevapları çok tatmin etmiyor..ne kadar enjekte etdi tam cevap alamadım..ve paketi görmedim!!!bakmaya çalıştım her seferinde tepki gösterdi,baktığımda rahat çalışamadığını söyledi..ama ben baksam rahatliycam,bunu da söyledim..anlıyorum etik olarak hastanın görmesi uygun değil.doktor da olsam o an hasta masasında yatıyorum.ama ben mesela ısrarla kanulü görünce rahatladım,bunu da ifade etdim.insan daha kalınını kullanacak zannediyor görmeyince..çıkan yağı gösterdi.kırmızı sarı bi karışımdı,onu da enjekte etdiğini söyledi bilemiyorum..

dizlerimi görünce memnun kaldım..ama dolgu yapılırken lipo yaptığı yerden girdi ve doldurulan yer değil de girilen yer uyuşturulduğu için o esnada acı çektim,bunu da yaparken söyledi gerçi doktor.dolguyu istediğim yere enjekte etmedi,oraya olmaz dedi..kemiğe yakın tutunmaz dedi,tabiki doktor o işine fazla karışmak da istemedim..ama dolguyu dizimin 1 cm altına arka taraftan yaptı..böyle olunca istediğim neticeyi alamadım,iç tarafta bir baldır çıkıntısı olmadı..arkadan verilen dolgu yan tarafa doğru da bir çıkıntı yapar dedi,evet yaptı da ama dizimin hemen altında girinti olmadan bir dolgunluk oluştu sanki..ben içe giren bir diz ve aşağıya doğru homojen akan bir baldır çıkıntısı istediğimi defalarca söyledim..doktor da orası şuan lokal anestezi verildiği için şiş o yüzden öyle inandım,inanmak istedim..bir de tümsek oluştu doldurduğu yerde masajla dağıtabiliyomuyuz diye sordum evet dedi yapıcam dedi sonra yapmadı belki de unutdu.macrolane de de ilk enjekte edildiğinde şekil verilebiyordu,sonra ise şekil oturunca verilmiyor,o tümsek şimid kalacak mı bilemiyorum..en kötüsü 1 hafta göremeyeecek olusum..geri dönüşü yok..tekk tesellim beğenmezsem ücretsiz rötüş yaparım dedi..birer dikişim var istemediğim halde:(
çok uzatmışım kızlar okurken sıkılmazsınız inşallah..

6000 lira da çok verdim biliyorum,bu doktoru da aquafilling yaptığı için seçtim zaten,pahalı da olsa kabullendim..o parayı nasıl toparladım bir bilseniz..zavallı annem koştu bankalara,bir miktar kredi aldı,evde sağdan soldan hac parası vs..diiye biriktirdiği üç beş kuruşu bile döktü ortaya,kalanını da bi arkadaşımdan borç aldım..hatta işlem bitince taksiye verecek paramız yoktu..yürümek zorunda kaldık,biraz indirim bile istedik mümkün değil..önce para sonra operasyon gibi..sizlerde de böylemiydi?..

dizimin arkasında acı var.şuan çok ağrım yok bakalım,zaten apranax ve antibiyotik aldım..

bu ne hız elcer. yağ dolgusuyla aynı fiyatı verdin inşallah istediğin gibi olmuştur. doktorun paketi göstermemesi de ne saçma. öyle etik mi olurmuş.

6000 lira da çok verdim biliyorum,bu doktoru da aquafilling yaptığı için seçtim zaten,pahalı da olsa kabullendim..o parayı nasıl toparladım bir bilseniz..zavallı annem koştu bankalara,bir miktar kredi aldı,evde sağdan soldan hac parası vs..diiye biriktirdiği üç beş kuruşu bile döktü ortaya,kalanını da bi arkadaşımdan borç aldım..hatta işlem bitince taksiye verecek paramız yoktu..yürümek zorunda kaldık,biraz indirim bile istedik mümkün değil..önce para sonra operasyon gibi..sizlerde de böylemiydi?..

dizimin arkasında acı var.şuan çok ağrım yok bakalım,zaten apranax ve antibiyotik aldım..

Off ya maddi kısmı toparlarken yaşadığın şeylere, özellikle de annenin durumuna çok üzüldüm, duygulandım, yazık kadıncağız da ne kadar fedakar :( umarım sonuç istediğin gibi olur da bunca çaba boşa gitmez :26:

gecmis olsun canim.sende atlattin artik cok sevindim.insallah iyilesme sürecinde sorunsuz gecer ve sonuctan memnun kalirsin.
anneciinide taktir ettim valla bende.kadincagiz onca ugrasmis sen mutlu ol diye.
allah emeklrinizi bosa cikarmasin

Geçmiş olsun Elcer; gözün aydın. Hadi sen de rahatladın diyelim :46:

yenidecim rahat olamıyoruum şuan,sargılardan bacaklarımı göreediğim için..doktorun tavırları kafamda soru işaretleri bıraktığı için..umarım dediği ve yaptığı herşey doğrudur,inanmak istediğim gibidir..aama iyi ki diğer bölgelerime dokundurtmamışım diyorum şuan..

Off ya maddi kısmı toparlarken yaşadığın şeylere, özellikle de annenin durumuna çok üzüldüm, duygulandım, yazık kadıncağız da ne kadar fedakar :( umarım sonuç istediğin gibi olur da bunca çaba boşa gitmez :26:

amin evet canım ya sagolasın,sargılar çıkınca sonuç güzel olsun da annemin de yüzü gülsün istiyorum..biz ikimiz kimsecikler bilmeden kosturduk öyle..yazık ben içerdeyken annemin elinde Kuran,dualar..babama söylemeye çekinmiştim,belki öncesinde söyleyebilirdim ama yapamadım..dün sargılarımı gösterip anlatdım..tabi fiyatdan falan haberi yok..babam da kendimle barışık olmam gerektiğini söyledi tabi..doğru ama elinde değil işte insanın..

Elcer canım arkadaşım çoook çook geçmiş olsun. Umarım istediğin gibi olur. İzmirde oldun değil mi?
Ben de şuan Adanadayım eşimin annesinde kaçak okuyorum sizleri. Aklım hep sizde. Hepinizi öpüyorum Elcer sargıyla oturmak çok zor mu? Sık dişini. Açılınca sargılar inşallah aşık olacaksın bacaklarına.

gecmis olsun canim.sende atlattin artik cok sevindim.insallah iyilesme sürecinde sorunsuz gecer ve sonuctan memnun kalirsin.
anneciinide taktir ettim valla bende.kadincagiz onca ugrasmis sen mutlu ol diye.
allah emeklrinizi bosa cikarmasin

amin bibicim ya,inşallah senin ki gibi güzel olur bacaklarımve çabuk iyileşir:)iğne felan yoktu ortada,ince kanuldü sadece..aslında kendimi biraz kandırılmış gibi hissediyorum..yazdığın gibi Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın..yaşayınca anladım o heyecanı,endişeyi,stresi..forumda aylarca yıllarca para biriktirenleri hatırladım..kolay değil..bunu anlasa keşke doktorlar..

Elcercim senin çok iyi kalpli bir dr. olacağını hissesiyorum. Bazı dr.lar çok gaddar oluyor. Sen öyle olmayacaksın. Bundan eminim. Herşey gönlünce olsun. Annenin de tabii. Eşine söyledin mi?

Elcer canım arkadaşım çoook çook geçmiş olsun. Umarım istediğin gibi olur. İzmirde oldun değil mi?
Ben de şuan Adanadayım eşimin annesinde kaçak okuyorum sizleri. Aklım hep sizde. Hepinizi öpüyorum Elcer sargıyla oturmak çok zor mu? Sık dişini. Açılınca sargılar inşallah aşık olacaksın bacaklarına.

ah ne çok isterim bacaklarıma aşık olmayı:)izmirde oldum..t.a diye bi doktora...aslında düşünüyorum da küçük de olsa anestezisiz de olsa benimkide sizlerinki gibi ameliyatdı..yani yağ basenimden kalçamdan değil de diz içimden alınıp aşağıya enjekte edildi..sizlerinkinin mini versiyonu diyelim..tek farkı dolgu ile karıştırılıp enjekte edilmiş olması..sedasyon,spinal anestezi vs..olmadan yapılmış olduğunu düşününce de aferin diyom kendime:)iyi dayandın:)

bişiy anlatayım sizlere:)
benim bacaklarım ananeme çekmiş,:( anneminkiler düzgün:) ananeme bunu sanırım geçen yıldı söyledim..önce inanmadı sonra bak anane dedim insanların bacaklarına bizimki gibi mi..psikopatcaydı galiba yaptıgım:)zavallı kadınıın psikolojisini bozmuşssun diye annem kızdı..ananem de çok tatlı ya gitmiş bunlar nasıl düzelir diye ortopedi doktoruna..şimdi olmaz artık geç demiş doktor..ananem 70 küsür yaşında buarada:)uzun boylu güzel bi kadınmış vakti zamanında,gerçi yaşına göre hala öyle:)
fizik tedavi doktoruna danışmış..o da teyzecim bunca senedir nerdeydin demiş..geceleri bacaklarını bağlamasını söylemiş!!bana geldi anlatıyo ananem yatarken böyle baglarsak düzelme olurmus diye:))))

Back
X