Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6000 lira da çok verdim biliyorum,bu doktoru da aquafilling yaptığı için seçtim zaten,pahalı da olsa kabullendim..o parayı nasıl toparladım bir bilseniz..zavallı annem koştu bankalara,bir miktar kredi aldı,evde sağdan soldan hac parası vs..diiye biriktirdiği üç beş kuruşu bile döktü ortaya,kalanını da bi arkadaşımdan borç aldım..hatta işlem bitince taksiye verecek paramız yoktu..yürümek zorunda kaldık,biraz indirim bile istedik mümkün değil..önce para sonra operasyon gibi..sizlerde de böylemiydi?..
dizimin arkasında acı var.şuan çok ağrım yok bakalım,zaten apranax ve antibiyotik aldım..
Geçmiş olsun Elcer; gözün aydın. Hadi sen de rahatladın diyelim![]()
canım geçmiş olsun umarım çok mutlu olursun:)
Off ya maddi kısmı toparlarken yaşadığın şeylere, özellikle de annenin durumuna çok üzüldüm, duygulandım, yazık kadıncağız da ne kadar fedakarumarım sonuç istediğin gibi olur da bunca çaba boşa gitmez :26:
gecmis olsun canim.sende atlattin artik cok sevindim.insallah iyilesme sürecinde sorunsuz gecer ve sonuctan memnun kalirsin.
anneciinide taktir ettim valla bende.kadincagiz onca ugrasmis sen mutlu ol diye.
allah emeklrinizi bosa cikarmasin
Elcer canım arkadaşım çoook çook geçmiş olsun. Umarım istediğin gibi olur. İzmirde oldun değil mi?
Ben de şuan Adanadayım eşimin annesinde kaçak okuyorum sizleri. Aklım hep sizde. Hepinizi öpüyorum Elcer sargıyla oturmak çok zor mu? Sık dişini. Açılınca sargılar inşallah aşık olacaksın bacaklarına.
Elcercim aynen yazdıklarını okurken seni çok takdit ettim. Ben dayanamazdım. Bir daha bravo sana.