Bacak dolgusu yaptıran var mı?

bi şey dahasorucam nerden geldi aklıma bilmiyorum da
göbegimdeki ve sırtımdaki kılları şimdiye dek hiç aldırmadım
bikini bölgesi diye geçiyo sanırım
operasyona girdgmde sorun olur mu bu ? oralara hiç dokunmadım çnkü ne agda ne lazer

Bikini bölgesi orası değil. Bikini bölgesi ise genital bölgedir. Sırt ve göbekteki tüyleri kişiye göre değişmekle beraber çok da belirgin değildir ve alanlar da azdır. Sırt ve göbek tüylerini almak genelde tercih işidir. Ben almıyorum ve almayacağım da mesela. Genital bölgeyi ise ameliyattan önce orayı almak gerekir tabi ki. İşin hijyen kısmı bir yana doktora ayıp. :))

Son düzenleme:
Bikini bölgesi orası değil. Bikini bölgesi ise genital bölgedir. Sırt ve göbekteki tüyleri kişiye göre değişmekle beraber çok da belirgin değildir ve alanlar da azdır. Sırt ve göbek tüylerini almak genelde tercih işidir. Ben almıyorum ve almayacağım da mesela. Bikini bölgesi ise genital bölgedir. Ameliyattan önce orayı almak gerekir tabi ki. İşin hijyen kısmı bir yana doktora ayıp. :))

ya tabi ki genital bölge kesinlikle alınmalı hoş bi görüntü degil :D :D
orası ve bacaklarımı alıcam ağda yapcak kadar uzar mı bilmiyorum ya şu an yok ama jiletle alıcam olmadı
sırt ve göbek tüylerimi de almak istemiyorum yağlar tam olarak nereden alıncak onu da bilmiyorum bi sorun çıkmaz inşllh

ya tabi ki genital bölge kesinlikle alınmalı hoş bi görüntü degil :D :D
orası ve bacaklarımı alıcam ağda yapcak kadar uzar mı bilmiyorum ya şu an yok ama jiletle alıcam olmadı
sırt ve göbek tüylerimi de almak istemiyorum yağlar tam olarak nereden alıncak onu da bilmiyorum bi sorun çıkmaz inşllh

Senin ameliyatına daha var uzar merak etme. şimdi jilete vur bacaklarını eşit bir şekilde uzasınlar ameliyat günü gelince de ağdayla alırsın. Ne güzel dertler bunlar. Benim de ameliyat günüm bir belli olsa da böyle şeyleri düşünüp dursam. :97: :1:

Senin ameliyatına daha var uzar merak etme. şimdi jilete vur bacaklarını eşit bir şekilde uzasınlar ameliyat günü gelince de ağdayla alırsın. Ne güzel dertler bunlar. Benim de ameliyat günüm bir belli olsa da böyle şeyleri düşünüp dursam. :97: :1:

öyle yapıcam artık mecbur :)))
siz henüz karar veremednz mi ameliyat ve doktorda ?
yoksa başka sorunlardan dolayı mı

öyle yapıcam artık mecbur :)))
siz henüz karar veremednz mi ameliyat ve doktorda ?
yoksa başka sorunlardan dolayı mı

Para olsa şimdi evden koşarak çıkar gördüğüm ilk doktora yaptırırdım. :1: Malesef benim ve memkonun ameliyatı parayı denkleştirene kadar boşlukta asılı duruyor.

Para olsa şimdi evden koşarak çıkar gördüğüm ilk doktora yaptırırdım. :1: Malesef benim ve memkonun ameliyatı parayı denkleştirene kadar boşlukta asılı duruyor.

çok büyük kolaylıklar var
taksit vb şeyler
inşallah kısa sürede paranızı denkleştireblirsiniz
para olmayınca da olmuyo tabi
ama forumda araştrdgm kadarıyla büyük kolaylıklar sağlanıyo

çok büyük kolaylıklar var
taksit vb şeyler
inşallah kısa sürede paranızı denkleştireblirsiniz
para olmayınca da olmuyo tabi
ama forumda araştrdgm kadarıyla büyük kolaylıklar sağlanıyo

Para konusunda çok çabaladım ama kısmet değilmiş. Aman elbet olacak doktorlar kaçmıyor ya. :1: Ben artık çıkayım. Güzel sohbetti sana iyi geceler. :))

aynen aynen belki daha iyi yöntemler çıkar kalıcılık için daha şanslı olursunuz :))
ama umarım kısa sürede paranız denkleşir

bi soru daha sorucam forumun ilk syfalarına bkıyorm da bazı kullanıcıların nickleri gri renkte
bi de bizde papatya,nilüfer yazan yerde onlarda UI yazıyo neden öyle ? site tarafından yasaklandılar mı acaba ?

Arkadaşlar yaaa isyan etmiyorum günaha girmek istemiyorum ama bugün düşündüm hayatta beni en çok ne üzdü diye..İnanın bacak konusu üzdü...Yalvarıyorum bacaklarım düzelsin mutlu mutlu beğendiğim şeyleri giyeyim diye..Hepiniz için de aynı şeyleri istiyorum..Bacak manyağı oldum..Erkekler bile benim kadar bakmıyordur kadın bacaklarına..Aslında kemikte eğrilik pek yok ama genel olarak hiç hoş değil..Bugün sezon ürünlerine baktım baktıkça bunalıma gireceğim yaa dedim içimden...ÇOKK İSTİYORUM İSTEDİĞİMİ GİYEBİLMEYİİİİİİ..Allahım o günler gelsin ne olur...Hepimiz için...Ameliyat olan arkadaşlar ne olur sonuçları uzun uzun yazın..Bu çok önemli burayı takip edenler için..Yağ dolgusu yapıldıktan 1-2 yıl sonra sonuç ne oluyor yaptıran arkadaşlar bizim için yazın lütfennnnn..

ben de hep düsünmüsümdür,su dünyadan dünyalik bir istedigim sey var,o da düzgün bacakli olmak diye..sonra diyorum ne kadar kücük dünyam var,insanlar ne sorunlarla ugrasiyor sükret haline..biliyorum,biliyorum ama bilmek birseyi degistirmiyor,psikiyatriste bile gitdim bu yüzden..aynen,erkekler bile benim kadar bakmiyodur bacaklara..bacak manyagi oldum..üstelik bulasici..ben demek ki gösterip duruyorum ki,yanimda kardesim annem vs..durumumu bilen kim varsa onlar da bakiyor:)bana gösteriyo:)onlari da manyak etdim:)bazen de isyan ediyolar yeter biktik senin bu bacak muhabbetinden diye:)

Aslında çok küçük yaşlarda bacak eğriliklerini düzeltmek o kadar kolaymış ki..Keşke annelerimiz daha bilinçli olsalardı da bu üzüntüleri yaşamasaydık...

bence doktorlar da daha bilincli olmali,coook büyük bi egrilik olmadikca pek de önemsemiyor doktorlar,annem beni doktora götürmüs galiba..iyi bir cocuk ortopedisti olmak cok önemli..ben manyak gibi cocuklarin bacaklarini izliyorum,bi sorun görürsem hemen annelerini uyariyorum..sasiririyolar..ilginc ama hic bi anne farketmemis oluyo!görmüyolar..

Tibia osteotomi gorsellere baktım da içim bir tuhaf oldu :)
Acaba bunu türkiyede başarıyla yapıyorlar mıdır Elcer? Keşke çocukken annem götürseymiş doktora. Gerçi ablamı götürmüştü ortopediye sanırım. Zaten onda benimki kadar eğrilik de yok.

merak etdim o görselleri,acaba hangilerine bakiyorsunuz da hemen vazgeciyosunuz?biz o kadar dehsetli ögrenmedik o ameliyati
Türkiyede daha mi farkli yapiliyor acaba?hic de bilmiyorum ki Türkiyeyi..aslindan deriye yandan minicik bir kesi yapiliyor,sonrada kemikten minik bir ücgen kesiliyor,o disa dogru kavisin oldugu yerden.boylu boyunca bir ücgen degil,yarisina bile varmiyor,kücük.sonra kemik kayniyor,kirik iyilesir gibi,tamamdir..ama cok iyi anliyorum tabi kemige dokundurtmak istemeyisinizi..su videolara ben de bakicam..

bence doktorlar da daha bilincli olmali,coook büyük bi egrilik olmadikca pek de önemsemiyor doktorlar,annem beni doktora götürmüs galiba..iyi bir cocuk ortopedisti olmak cok önemli..ben manyak gibi cocuklarin bacaklarini izliyorum,bi sorun görürsem hemen annelerini uyariyorum..sasiririyolar..ilginc ama hic bi anne farketmemis oluyo!görmüyolar..

Arkadaşım çocuklardaki eğriliklerde neler yapılıyor??*

merak etdim o görselleri,acaba hangilerine bakiyorsunuz da hemen vazgeciyosunuz?biz o kadar dehsetli ögrenmedik o ameliyati
Türkiyede daha mi farkli yapiliyor acaba?hic de bilmiyorum ki Türkiyeyi..aslindan deriye yandan minicik bir kesi yapiliyor,sonrada kemikten minik bir ücgen kesiliyor,o disa dogru kavisin oldugu yerden.boylu boyunca bir ücgen degil,yarisina bile varmiyor,kücük.sonra kemik kayniyor,kirik iyilesir gibi,tamamdir..ama cok iyi anliyorum tabi kemige dokundurtmak istemeyisinizi..su videolara ben de bakicam..

https://www.youtube.com/watch?v=r6uOqcaipGM
bi de buna bakin,biraz uzun ama..vidalar korkutuyo gerci insani..ama yaptiranlar 3 hafta sonra yürüyo..

https://www.youtube.com/watch?v=nkQmLDfSfME

bu da 6 hafta sonra yürüyen bi bayanin videosu

Arkadaşım çocuklardaki eğriliklerde neler yapılıyor??*

genelde yamuk basmaktan kaynaklaniyor,kücükken düzeltmek daha mümkün,ayaga tabanlik veriliyor,bir süre kullaniliyor ve artik cocuk dogru basar hale geliyor..onun haricinde d vitamini döngüsüne bakilabilir bi eksiklik,rasitizm belirtileri var mi diye.teshis konulursa da ona göre tedavi ve tabiki spor..örnegin ziplamak iyi geliyor vs..

Son düzenleme:
Back
X