Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Dün dar paça kot giydim. Eşimle asansörün aynasına baktık ve eşim dedi ki bacakların istediğin gibi plmadı değil mi dedi. Ben de evet dedim. Pantolonda da dizden aşağısı dışa doğru kırılıyor. Sinir oldum. Bir de dedi ki ne yaptırırsan yaptır orjinali neyse değişmez dedi. Haklı mı acabaa. Haftaya kontrole gidecem. Bakalım dr.ne diyecek.

Dün dar paça kot giydim. Eşimle asansörün aynasına baktık ve eşim dedi ki bacakların istediğin gibi plmadı değil mi dedi. Ben de evet dedim. Pantolonda da dizden aşağısı dışa doğru kırılıyor. Sinir oldum. Bir de dedi ki ne yaptırırsan yaptır orjinali neyse değişmez dedi. Haklı mı acabaa. Haftaya kontrole gidecem. Bakalım dr.ne diyecek.

Mendis sen neden silikon düşünmemiştin peki? belki de yağ dolgusu olduğu için istediğin gibi olmadı, silikonla baldırlarında daha bombeli bir görüntü elde edebilirdin.

Eşin haklı elbetteki orjinali gibi olmaz kemik eğri ve doktorda onu kamufle etmeye uğraşıyor neticede dizden alıcak diz deforme olucak vs biz bunu bilerek yaptırıyoruz kumar gibi

Elin

Evet gittim kafama takılan bütün soruları sordum. Bacaklarımın dısında yag yok diyodum ama hoca oldugunu onları alacağını, bacaklarımın incelecegini ve olabileceginin en iyisi olacagını söyledi. Pazartesi ameliyattam snra kendime geldiğim anda fotoğraf koyarım ama ayakta olmaz sanırım :)

Şimdiden geçmiş olsun, inşallah hafif şekilde bu süreci atlatıp güzel bacaklara kavuşursun. Senin adına bende heyecanlıyım biliyorsun silikon büyük cesaret.:nazar::nazar::nazar:

Şimdiden geçmiş olsun, inşallah hafif şekilde bu süreci atlatıp güzel bacaklara kavuşursun. Senin adına bende heyecanlıyım biliyorsun silikon büyük cesaret.:nazar::nazar::nazar:

Bilmiyorum neden ama ben hep ameliyat sonrası şekli nasıl olacak diye kafa yordum. Ameliyattan snra rahatsız eder mi silikon, ağrı sızı olur mu diye hiç düşünmedim sakıncalarınıda okumadım belki o yüzden bu cesaret doktoruma da çok güvendim inşallah sıkıntısız olur :)

Memko eklıyorum canım fotograf, bunlarda benim çırpılar :))
Alıntı yapmazsanız sevinirim kızlar belki silebilirim sonra fotografı, 2 kez işlem görmüş son halim :))
$2013-09-29 21.05.36.webp

Sizin resimlerinize bakınca şaşırdım kemik yapısı filan o kadar düzgün ki neresi düzeltildi gerçekten çok merak ettim..Doktorunuz kim ve adı soyadının baş harfleri hangi şehirde ve nereye ne uyguladı yazarsanız çok sevinirim...

izmirde yaptirdim.doktorum t.a.diz icinden yag alindi ve aquafilling dolgusu ile bu yaglar birlikte alt tarafa enjekte edildi..tesekkür ederim buarada:)darisi basiniza:)

Memko eklıyorum canım fotograf, bunlarda benim çırpılar :))
Alıntı yapmazsanız sevinirim kızlar belki silebilirim sonra fotografı, 2 kez işlem görmüş son halim :))

Fotoğrafı keserek alıntı yapmaya çalıştım leydi.
Çok iyi görünüyor bence. Sevindim, ne güzel :))

masallah sütun gibi duruyo bacaklarin,harikalar:)eski halleri var mi hic?ne islem yapildi?benimkiler de güzel suan ama kalici bi güzellik degil..sizlerin kalici güzellikteki bacaklarinizi gördükce imreniyorum..masallah tekrar tekrar:)

Mendis ne zaman gideceğin belli mi?

Bilmiyorum neden ama ben hep ameliyat sonrası şekli nasıl olacak diye kafa yordum. Ameliyattan snra rahatsız eder mi silikon, ağrı sızı olur mu diye hiç düşünmedim sakıncalarınıda okumadım belki o yüzden bu cesaret doktoruma da çok güvendim inşallah sıkıntısız olur :)

büyük gün yarinmiydi?

mendiiiis,üzüldüm esinin dediklerini okuyunca..senin de üzülmüs oldugunu düsününce daha cok üzüldüm...öyle düsünmesin bence,hepimiz umutluyuz,herkes umutlu burda baksana..birkeresinde ben kalin bacaklarim olsun isterdim demistim esime..yamuk,carpik gibi kelimeler tabuydu,hic kullanmadim..o da kullanmadi..esim de kemigini mi degistireceksin demisti..yikilmistim..yani acaba carpik mi görüyodu,ne düsünüyodu hic bilemedim ama simdi düzgünler..problemlerimizin hepsi kemikten kaynaklanmiyor ki..bircok arkadasimiz ameliyat sonrasi cooook farkli ve güzel bacaklara ulasti.bence hakli degil esin.....

mendiiiis,üzüldüm esinin dediklerini okuyunca..senin de üzülmüs oldugunu düsününce daha cok üzüldüm...öyle düsünmesin bence,hepimiz umutluyuz,herkes umutlu burda baksana..birkeresinde ben kalin bacaklarim olsun isterdim demistim esime..yamuk,carpik gibi kelimeler tabuydu,hic kullanmadim..o da kullanmadi..esim de kemigini mi degistireceksin demisti..yikilmistim..yani acaba carpik mi görüyodu,ne düsünüyodu hic bilemedim ama simdi düzgünler..problemlerimizin hepsi kemikten kaynaklanmiyor ki..bircok arkadasimiz ameliyat sonrasi cooook farkli ve güzel bacaklara ulasti.bence hakli degil esin.....

bir de adim adim ilerliyor bircogumuz,hemencecik istedigimiz bacaklara kavusamasak da,eskisinden daha iyi olduklari kesin.seninkiler de öyle.bacaklarin suan istedigin gibi olmamis olabilir ama eskisinden daha daha iyi durumdalar..umudu yitirmek yok:)

Back
X