Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Cesaretinden dolayı tebrik ediyorum, şimdiden sıkıntılarına değmiş görünüyor. Bundan sonrada bir sıkıntı yaşamamanı yürekten diliyorum. Allah bedenine sağlık versin:nazar:
Bugün aralıklarla foruma baktım pek çok kişi gibi.....Bacak yapımız benziyor
Ne kadara yaptırdığını, silikon dışında yağ transferi yaptırıp yaptırmadığını( dış yanlardan aldırdığını tahmin ediyorum), Doktorunun baş harflerini merak ediyorum. Bizi gelişmelerden haberdar et, paylaştıkça etekli günlere yaklaşıyoruz.

Cesaretinden dolayı tebrik ediyorum, şimdiden sıkıntılarına değmiş görünüyor. Bundan sonrada bir sıkıntı yaşamamanı yürekten diliyorum. Allah bedenine sağlık versin:nazar:
Bugün aralıklarla foruma baktım pek çok kişi gibi.....Bacak yapımız benziyor
Ne kadara yaptırdığını, silikon dışında yağ transferi yaptırıp yaptırmadığını( dış yanlardan aldırdığını tahmin ediyorum), Doktorunun baş harflerini merak ediyorum. Bizi gelişmelerden haberdar et, paylaştıkça etekli günlere yaklaşıyoruz.

Teşekkürler arkadaşım.
Silikonun bittiği yerlere ve egri kemiğin üstüne yağ konuldu doğal durması için. Doktorum A.K. Dışlardan da olan yagı alıcam demişti. Darısı sana ve isteyen herkesin başına inşallah

aradım taradım, çocuk ödev yapmadı, akşama yemek yok, ben önemli belgeler peşindeyim :1:
ulaştığım sonuç: esra erolun bacakları çok seksiymiş.
bütün ameliyatlar iptal

yenide:1:çok hoşsun arkadaşım,güldürdün beni akşam akşam.acaba bacaklarım böyle seksimi kalsalarki:52:

Teşekkürler arkadaşım.
Silikonun bittiği yerlere ve egri kemiğin üstüne yağ konuldu doğal durması için. Doktorum A.K. Dışlardan da olan yagı alıcam demişti. Darısı sana ve isteyen herkesin başına inşallah

arkadaşım çok çok geçmiş olsun.sonuç yüzünü güldürsün inşallah.ağrın sızın varmı,azıcık ayrıntı istiyoruz:16:birde ücretini yazmışmıydın hatırlıyamadım.

Teşekkürler arkadaşım.
egri kemigin üstüne yag koyma fikri müthis,bu doktoru gercekten takdir etmeli galiba:)tam bir heykeltras:)cok sevindim gercekten ya:)cok düzgün duruyolar:)hep böyle kalirlar insallah

bulamadım bir türlü. :50:

vanillacim ben de senin icin arastirma yapiyorum,ameliyatin ismi close wedge tibia osteotomisi,kapali kama tibia osteotomisi,
Türkiyede genelde artroz yani kireclenme sikayeti olana yapiliyor yurtdisinda ise düzeltme ameliyati olarak da yapiliyor,Türkiyede bu sekilde yapan var mi arastiricam canim,haber ederim

vanillacim ben de senin icin arastirma yapiyorum,ameliyatin ismi close wedge tibia osteotomisi,kapali kama tibia osteotomisi,
Türkiyede genelde artroz yani kireclenme sikayeti olana yapiliyor yurtdisinda ise düzeltme ameliyati olarak da yapiliyor,Türkiyede bu sekilde yapan var mi arastiricam canim,haber ederim

Umstellungsosteotomie - deutsch - YouTube
bu ameliyati arastiralim elbetde,inan sirf yurtdisinda oluyosa,bikac yil sonra sana davetiye vs..yollayip burada ameliyat olmana yardimci olabilme hayalleri bile kurdum:)en kalici,en az sorunlu ve en güzel sonuca ulasmani diliyorum tabiki:)o yüzden böyle biseye kalkismadan önce cooook iyi arastirma yapmali..zamana ihtiyac var..gerci zamanimiz var:)insan heyecanlaniyor tabi,bian önce bulsun istiyor,cok garip ama senin adina ben de yasiyorum bu heyecanlari:)hepimiz kader arkadasiyiz neticede:)
ama icimden su gecti vanillasky,bugün nasiass i da öyle güzel bacaklarla görünce:) ;
ameliyat parasini bulur bulmaz a.k ya ameliyat olmani tavsiye ederim.sirf silikon yapip,ancak bu kadar olabildi diyen doktorlar var.bacagi tek basina silikonla düzeltme cabasini eksik buluyordum zaten her zaman.sorun sirf incelik olsa evet silikon tek basina cözüm olabilir ama herkesin problemi farkli.bu doktor ise probleme yönelik cözümler üretiyor.bir heykeltras,sanatci gibi calisiyor:)bu cok güzel:)hem doktor hem sanatkar ikisi birada:)

Sağ olasın Elcer. Öyle bir durumda biz vanillayla memkoyla hemen kirecleniriz bence :1:

Arkadaslar ameliyatım güzel geçmiş.Uyanır uyanmaz çok kalın mı oldu diye sorduğumu hatırlıyorum. Hiç kalın gözükmüyo ama parantezlik düzelmedi gibi geldi yatarken aglamaya basladım. Bikaç saat sonra ayaga kaldırdılar bikaç saniye tam düz duramadm ama yatarken gördüğümden daha iyi görünüyordu. Ameliyat yerlerimde agrı yok ama ameliyatta yatıs pozisyonundan gözümün teki felaket ağrıyordu kapattılar gözümü. Ayaklarım yastık üzerinde durdugundan topuklarım baskıdan İnanılmaz agrıyo su an. Ayaga kalkmakta da baya zorlandım. Doktorum cok güzel oldugunu söyledi ama şu an pek belli olmuyo
cok geçmiş olsun şükür atlattın:)

Yatarken fotograf koymustum az önce ayakta cektik Bakarsınız

fotoğrafını gördüm çok güzel olmuş maşallah.Asıl zevkli kısmı şimdi başlıyor:) günden güne bacağın değişip daha güzel olacak.dış yanlardan da alınmış sanırım eğer alındıysa 2 ay içinde alınan yerler daha düz olucak.(benimde dışlardan alınmıştı dr um bana 2 ayda daha iyi daha düz olucak dedi ve gerçektende 2 ayda tam oturdu sekil) bacağında 1 yıl sonra tam şeklini almış olcak.sana tavsiyem uzun bir süre bacak bacak üstüne atma yağ alınan yerler cukurlaşmasın.aklıma gelenler bunlar merak ettiklerini sorabilirsin tekrar geçmiş olsun:)

Umstellungsosteotomie - deutsch - YouTube
bu ameliyati arastiralim elbetde,inan sirf yurtdisinda oluyosa,bikac yil sonra sana davetiye vs..yollayip burada ameliyat olmana yardimci olabilme hayalleri bile kurdum:)en kalici,en az sorunlu ve en güzel sonuca ulasmani diliyorum tabiki:)o yüzden böyle biseye kalkismadan önce cooook iyi arastirma yapmali..zamana ihtiyac var..gerci zamanimiz var:)insan heyecanlaniyor tabi,bian önce bulsun istiyor,cok garip ama senin adina ben de yasiyorum bu heyecanlari:)hepimiz kader arkadasiyiz neticede:)
ama icimden su gecti vanillasky,bugün nasiass i da öyle güzel bacaklarla görünce:) ;
ameliyat parasini bulur bulmaz a.k ya ameliyat olmani tavsiye ederim.sirf silikon yapip,ancak bu kadar olabildi diyen doktorlar var.bacagi tek basina silikonla düzeltme cabasini eksik buluyordum zaten her zaman.sorun sirf incelik olsa evet silikon tek basina cözüm olabilir ama herkesin problemi farkli.bu doktor ise probleme yönelik cözümler üretiyor.bir heykeltras,sanatci gibi calisiyor:)bu cok güzel:)hem doktor hem sanatkar ikisi birada:)

çok sağol elcer. malesef çok zamanımız var. keşke yarın olsa. ben yeniyılda artık kurtulayım bu dertten istiyordum. kendimi ocağa şartladım. ama biliyorum yine olamayacak. olsa da kötünün iyisi olacak. yaza girmeden iki düğünümüz olacak. bu zamana kadar düğünlerden kaçtım çok yakınım değilse. yakınlarımın düğününe kot tişört gittim. ama bu sefer öyle bir şansım yok. bu iki düğün de bana çok yakın insanların. gitmezsem ömür boyu yüzüme bakmayacaklar ve eğer ameliyat olamazsam gitmeyecem. Çünkü benim yaşadığım şehirde değiller. yaşadığım yerde olsa evimde kendimce kamufle eder giderdim ama başka bir şehre gitmeyecem. beni en çok acele ettiren bu işte. :)

a.k.nin yaptığı bacakları ben de çok beğeniyorum. gerçekten detaylara önem veriyor. ama hem daha pahalı hem de başka bir şehre gitmem gerek bu da bana çok daha fazla maliyete neden olacak. bir de silikonda boy önemli ben kısa boyluyum o yüzden güzel durmayacaktır silikon. bacaklarımın dış yanlarının da maşallahı var zaten. ha yağ dolgusu yaptırsam da yağlarıma hiç güvenmiyorum eriyeceklerdir. ikinciyi yaptırma şansım olmayacak ankarada çünkü aynı parayı istiyor. o yüzden kemik ameliyatı ne güzel olur diye düşünmüştüm. hem sağlık açısından da önemli olduğu için sigorta da karşılar belki. ama tek ameliyatta halledilen bir şey olmalı. 1 yıl bacağımda kafeslerle yaşamak istemem.

ne uzun yazdım ama. kusura bakmayın. karamsarlığım üstümde bugün. :50:

bak senin son yolladığın videodaki mantıkla bacağımı dışa doğru kırıp tekrar birleştirdim ama çok komik oldu. bu sefer hem parantez hem x oldum. :) resimlerini ekleyeceğim albüme bir bakar mısın bunları görünce. ameliyatı kafamda bir türlü şekle oturtamıyorum bacaklarım dışa doğru kırılırsa yere nasıl düz basacağım?

Son düzenleme:
arkadaşım çok çok geçmiş olsun.sonuç yüzünü güldürsün inşallah.ağrın sızın varmı,azıcık ayrıntı istiyoruz:16:birde ücretini yazmışmıydın hatırlıyamadım.

Ameliyat yerlerinde hiç agrı yok ayagım yastıgın üzerinde ve bütün ağırlık topuklarımda o yüzden topuklarıma igne batarmıs gibi bir agrı var. uyandıktan snra tek gözümde ameliyatta yatıs pozisyonundan dolayı agrıyordu yatarken baska bir agrı yok. İlk ayaga kalktıgımda zorlandım biraz ama dayanılmayacak bir ağrı olmadı. Fiyatı soranlara mesaj atıyorm ama fotografımın altına yazayım en iyisi

Çok teşekkürler arkadasım. Dıs yanlardan da alındı evet arkadaslar ve doktorda zamanla şekli oturacak dedi bnde heyecanla bekliyorum bakalım :) bacak bacak üstüne atarak otururdm hep dikkat edeyim buna o zaman iyi oldu söylediğin ;)

Elcer sagol arkadasım :) doktorum bnm o yamuk bacaklarımı bu hale getirdi ya gerçekten bi heyeltraş :))

Ameliyat yerlerinde hiç agrı yok ayagım yastıgın üzerinde ve bütün ağırlık topuklarımda o yüzden topuklarıma igne batarmıs gibi bir agrı var. uyandıktan snra tek gözümde ameliyatta yatıs pozisyonundan dolayı agrıyordu yatarken baska bir agrı yok. İlk ayaga kalktıgımda zorlandım biraz ama dayanılmayacak bir ağrı olmadı. Fiyatı soranlara mesaj atıyorm ama fotografımın altına yazayım en iyisi

Nasias çok soru sordum biliyorum ama ödemeyi nasıl yaptın nakitmi asistanı doktorun ücretini peşin aldığını söylemişti hastaneyi nasıl ödedin ve hastaneye ne kadar doktora ne kadar ödedin

Nasias çok soru sordum biliyorum ama ödemeyi nasıl yaptın nakitmi asistanı doktorun ücretini peşin aldığını söylemişti hastaneyi nasıl ödedin ve hastaneye ne kadar doktora ne kadar ödedin

Buraya yazmakta sakınca var mı bilmiyorum ama fotografımın altına detaylı yazayım :) yok canım ne cok soru sorması daha neler :)

Çok teşekkürler arkadasım. Dıs yanlardan da alındı evet arkadaslar ve doktorda zamanla şekli oturacak dedi bnde heyecanla bekliyorum bakalım :) bacak bacak üstüne atarak otururdm hep dikkat edeyim buna o zaman iyi oldu söylediğin ;)

rica ederim canım:) bende bacak bacak üstüne atarak otururdum ama bacağımdaki kocaman cukuru görünce dünya başıma yıkılmıştı neyseki sonra elimle masaj yapa yapa gecti bir dahada o sekilde oturmadım uzun süre şimdide sorun yok sükür.

rica ederim canım:) bende bacak bacak üstüne atarak otururdum ama bacağımdaki kocaman cukuru görünce dünya başıma yıkılmıştı neyseki sonra elimle masaj yapa yapa gecti bir dahada o sekilde oturmadım uzun süre şimdide sorun yok sükür.

koca çukurmu:53:

korktum valla.yağ alınan yerdemi oluşmuştuki??

nasias fiyat gerçekten epey fazla umarım değer üstelik senden önce aynı doktora ameliyat olanlar daha az bir ücretten bahsediyordu silikonun ücretimi fazla acaba sebebi bu mu.

nasias fiyat gerçekten epey fazla umarım değer üstelik senden önce aynı doktora ameliyat olanlar daha az bir ücretten bahsediyordu silikonun ücretimi fazla acaba sebebi bu olabilirmi

Back
X