Kızlar şu istanbulfaki aK dşında ki meşhur doktora ameliyat olan ya da görüşen varmı bana onun nu.arasıını özel mesajla atabilirmisiniz
ızlar
yenidenin ameliyat olduğu drmu yoksa?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar şu istanbulfaki aK dşında ki meşhur doktora ameliyat olan ya da görüşen varmı bana onun nu.arasıını özel mesajla atabilirmisiniz
ızlar
Enteresan gerçekten. Ameliyat yerlerimde agrı yoktu hareket edip zorlamadıkça. Peki sen de ayaklarını yastıkla yukarı kaldırıp bütün yükü topuklarına mı verdin? Belki de yatış pozisyonuyla alakalıdır.
bugün nasılsın arkadaşım,varmı yanında ilgilenenin,bakanın?
yenidenin ameliyat olduğu drmu yoksa?
Bu mesajı yazarken ismi aklıma gelmedi işimde vardı bakamadım doktorun ismine şimdi internetten baktım buldum HF den bahsediyorum bu havaalanından karşılayan doktor omu acaba? Bu karşılanma olayı benim için büyük kolaylık olurdu ya
Bugün çok iyiyim wc ye kendim gittim yavas yavas ve tutunarak tabi. Yanımda annem babam var öglen yola çıktık 3 saattir yoldayım arabanın arkasında dizlerimi uzatarak. Agrım sızım yok çok şükür. Giderek daha iyi oluyorum.
Keypad teşekkür ederim canım
Sizler böyle diyince hemen yarın elbise etek giyicem diyorum ama iş giyip çıkmaya gelince hemen geri değiştiriyorum :18:
Fotoda iyilerde, normalde daha inceler sanki sopa gibi, yada benim gözümemi öyle geliyo bi anlayamadım gitti, hala hayalim sosis gibi bacaklarda![]()
Son hali bu diyebilirim ama cep tlf nu ile pek çok resim çektim en düzgün görünümlü buydu gerçekte bu kadar düzgün değil inan diğer resimler içler acısı bir tane demek için koydum ama nasıl yaptım nasıl silerim bilmiyorum
Son hali bu diyebilirim ama cep tlf nu ile pek çok resim çektim en düzgün görünümlü buydu gerçekte bu kadar düzgün değil inan diğer resimler içler acısı bir tane demek için koydum ama nasıl yaptım nasıl silerim bilmiyorum
Keypad teşekkür ederim canım
Sizler böyle diyince hemen yarın elbise etek giyicem diyorum ama iş giyip çıkmaya gelince hemen geri değiştiriyorum :18:
Fotoda iyilerde, normalde daha inceler sanki sopa gibi, yada benim gözümemi öyle geliyo bi anlayamadım gitti, hala hayalim sosis gibi bacaklarda![]()
gerçekten eğer vaktim ve de vesaretim olsa şu ilizatorov denilen şeyi tercih ederdim sonuçta biz yağ dolgusuyla sorunun üstünü örterken bu ameliyatlar sorunu ortadan kaldırıyor ve yanında armağan olarakta boyu 1 ya da 2 cm kadar uzatıyormuş birde bacağa plak takılması olayı var o zaman o metal bacağında ömür boyu kalıyormuş ama onunda iyileşme süresi kısa aslında çalışmak zorunda olmayan, ailesinden destek gören, en önemlisi cesareti olan arkadaşlar bunu yaptırabilirler. Hem belki de ücretsizdir devlet karşılıyordur para biriktirmeyi beklemekten daha kısa zamanda istedikleri bacaklara kavuşabilirler
Bugün çok iyiyim wc ye kendim gittim yavas yavas ve tutunarak tabi. Yanımda annem babam var öglen yola çıktık 3 saattir yoldayım arabanın arkasında dizlerimi uzatarak. Agrım sızım yok çok şükür. Giderek daha iyi oluyorum.
ohh ne güzel , iyi haberler almak bizide mutlu ediyor.çok şanslısın annen ,baban yanında.muhtemelen yaşın bir çoğumuza göre küçük ve bekarsın.evli olunca çok daha zor oluyor,ikna etmen gereken bir eş,ve bakman gereken çocuklar,ameliyat sonrası kim bakıcak derdi,sen olmadan yürütmesi zor kurulu bir düzen......say say bitmez.en iyisi evlenmeden halletmek.ama yıllar önce nerdeee ,ben daha bir yıl bile olmadı bu ameliyatların varlığını öğreneli.o yüzden çok şanslısın diyorum.