Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Enteresan gerçekten. Ameliyat yerlerimde agrı yoktu hareket edip zorlamadıkça. Peki sen de ayaklarını yastıkla yukarı kaldırıp bütün yükü topuklarına mı verdin? Belki de yatış pozisyonuyla alakalıdır.

bugün nasılsın arkadaşım,varmı yanında ilgilenenin,bakanın?

bugün nasılsın arkadaşım,varmı yanında ilgilenenin,bakanın?

Bugün çok iyiyim wc ye kendim gittim yavas yavas ve tutunarak tabi. Yanımda annem babam var öglen yola çıktık 3 saattir yoldayım arabanın arkasında dizlerimi uzatarak. Agrım sızım yok çok şükür. Giderek daha iyi oluyorum.

Keypad teşekkür ederim canım :16:
Sizler böyle diyince hemen yarın elbise etek giyicem diyorum ama iş giyip çıkmaya gelince hemen geri değiştiriyorum :18:
Fotoda iyilerde, normalde daha inceler sanki sopa gibi, yada benim gözümemi öyle geliyo bi anlayamadım gitti, hala hayalim sosis gibi bacaklarda :9:

Sizler böyle diyince hemen yarın elbise etek giyicem diyorum ama iş giyip çıkmaya gelince hemen geri değiştiriyorum :18:
Fotoda iyilerde, normalde daha inceler sanki sopa gibi, yada benim gözümemi öyle geliyo bi anlayamadım gitti, hala hayalim sosis gibi bacaklarda :9:

yenidenin ameliyat olduğu drmu yoksa?

Bu mesajı yazarken ismi aklıma gelmedi işimde vardı bakamadım doktorun ismine şimdi internetten baktım buldum HF den bahsediyorum bu havaalanından karşılayan doktor omu acaba? Bu karşılanma olayı benim için büyük kolaylık olurdu ya

Bu mesajı yazarken ismi aklıma gelmedi işimde vardı bakamadım doktorun ismine şimdi internetten baktım buldum HF den bahsediyorum bu havaalanından karşılayan doktor omu acaba? Bu karşılanma olayı benim için büyük kolaylık olurdu ya

Evet leyla havaalanından transfer ücreti de dahil tüm masraflara demişti bana mailde

Bugün çok iyiyim wc ye kendim gittim yavas yavas ve tutunarak tabi. Yanımda annem babam var öglen yola çıktık 3 saattir yoldayım arabanın arkasında dizlerimi uzatarak. Agrım sızım yok çok şükür. Giderek daha iyi oluyorum.

Çok sevindim senin adına Naissas :))
Ne güzel her durumu bildiriyorsun.

Leydi lutfen rahat ol ve giy istediklerini. Hem senin için hem kendim için istiyorum bunu. Çünkü mükemmel dolgunluğu ben de bulamadım. Etegin elbisenin ya da her neyse Sadece harika bacakların hakkı olduğunu düşünmüyorum. Umarım doğru ifade edebildim. Aşmamız lazım bence.

Son hali bu diyebilirim ama cep tlf nu ile pek çok resim çektim en düzgün görünümlü buydu gerçekte bu kadar düzgün değil inan diğer resimler içler acısı bir tane demek için koydum ama nasıl yaptım nasıl silerim bilmiyorum

İyi olmana sevindim. Bende resim ekleyen arkadaşlara ' bu bacaklar çok güzel boşuna sıkıntı etmiş 'diyordum ama gerçekten etek giyebilecek gibi değiller

Son hali bu diyebilirim ama cep tlf nu ile pek çok resim çektim en düzgün görünümlü buydu gerçekte bu kadar düzgün değil inan diğer resimler içler acısı bir tane demek için koydum ama nasıl yaptım nasıl silerim bilmiyorum

insanın yerleşmiş algıyı değiştirmesi zor oluyor tabii. ben o kadar sıkıntı çeksem, para harcasam, canım yansa bu bacaklara kavuşsam çok rahat ederdim -ki hiç umrumda değil, parantez değilim artık, varsın dolgun olmayıversin diyorum. çok canım sıkıldığında da niye silikon yaptırmadım diye söyleniyorum ama bununla da idare ediyorum.

arkadaşım bir çoğumuz çarpık bacaklıyız ,kemiklerimiz yamuk,ama herbirimizin aynı ölçüde değil .kimimiz daha az,kimimiz daha çok.senin bacakların etek elbise herşeyi kaldırır.boşuna sıkıntı yapma.gerçekten böyle düşünüyorum.

kıyafetsiz sokağa çıkmak gibi bir duygumu bu bir ara etek giymek zorunda kalmıştım banada aynısı oluyor. Çıplak gibiydim :14:

gerçekten eğer vaktim ve de vesaretim olsa şu ilizatorov denilen şeyi tercih ederdim sonuçta biz yağ dolgusuyla sorunun üstünü örterken bu ameliyatlar sorunu ortadan kaldırıyor ve yanında armağan olarakta boyu 1 ya da 2 cm kadar uzatıyormuş birde bacağa plak takılması olayı var o zaman o metal bacağında ömür boyu kalıyormuş ama onunda iyileşme süresi kısa aslında çalışmak zorunda olmayan, ailesinden destek gören, en önemlisi cesareti olan arkadaşlar bunu yaptırabilirler. Hem belki de ücretsizdir devlet karşılıyordur para biriktirmeyi beklemekten daha kısa zamanda istedikleri bacaklara kavuşabilirler

ilizarov için bir yılını feda etmen gerekiyor. bir yılımı bunun için feda edemem herhalde. çok ileri derecede bir bozukluk olsa düşünürdüm. bir yılı hiç umursamazdım. ama şu halime değmez çünkü bacağında demirler olacak ve haliyle açık yaran olacak. sürekli enfeksiyon kapabilir. ve bacağımın dışında demir halka olacağı için ben onu saklama ihtiyacı hissederdim ve bu da şuan giydiklerimden daha bol pantolonlar anlamına geliyor. ben bile düşünmezken ilizarovu senin için hiç seçenek olmamalı bence. :))

bu bacağa plak yerleştirilmesi herhalde elcerin dediği ameliyat. bak ben kemik kaynayınca onu çıkarıyorlar sanıyordum. ben işte bu ameliyatı istiyorum. örnek yaptığım fotoğraf da bu ameliyatla ilgili. ameliyattan çıktığında bacakların düzelmiş oluyor. tabi kemiğin kaynaması gerek. bu estetik ameliyat gibi değil cerrahi bir müdahale. haliyle riskleri çok daha fazla ve ciddi. kemik kaynamayabilir, içerdeki vida kırılabilir, enfeksiyon olabilir, doktorun hata yapma riski var, düzelme olmayabiliyormuş unuttuğum bir nedenden dolayı, daha bir çok risk okudum. yani zor bir karar. :44:

Varis çorabından kurtulduğum gün işe etek giyip gitmeyi düşünüyorum yoksa bekledikçe gene giyemem gibi geliyo :/

ohh ne güzel , iyi haberler almak bizide mutlu ediyor.çok şanslısın annen ,baban yanında.muhtemelen yaşın bir çoğumuza göre küçük ve bekarsın.evli olunca çok daha zor oluyor,ikna etmen gereken bir eş,ve bakman gereken çocuklar,ameliyat sonrası kim bakıcak derdi,sen olmadan yürütmesi zor kurulu bir düzen......say say bitmez.en iyisi evlenmeden halletmek.ama yıllar önce nerdeee ,ben daha bir yıl bile olmadı bu ameliyatların varlığını öğreneli.o yüzden çok şanslısın diyorum.

ohh ne güzel , iyi haberler almak bizide mutlu ediyor.çok şanslısın annen ,baban yanında.muhtemelen yaşın bir çoğumuza göre küçük ve bekarsın.evli olunca çok daha zor oluyor,ikna etmen gereken bir eş,ve bakman gereken çocuklar,ameliyat sonrası kim bakıcak derdi,sen olmadan yürütmesi zor kurulu bir düzen......say say bitmez.en iyisi evlenmeden halletmek.ama yıllar önce nerdeee ,ben daha bir yıl bile olmadı bu ameliyatların varlığını öğreneli.o yüzden çok şanslısın diyorum.

Tahminlerinde haklısın :) ben de bu sorundan estetik müdahaleyle kurtulabilecegimi sizlerden ögrendim. Daha önce kemikle ilgili yöntemlerden haberdardım ve annem izin vermemişti. Bunu ögrendim 1 ay içinde ameliyat olmaya karar verdim. Onlarda destek oldular çünkü senelerdir yedim bitirdim kendimi de onları da..

Back
X