Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Samimi sen ameliyat olduktan kaç gün sonra normal bi şekilde yürümeye başladın ? Ben şu an yavas yavas lavaboya gidip geliyorum. Agrım falan da yok sadece ayaga kalktıgımda bacaklarım dimdik duramıyorum dizlerimi kırarak yürüyorum. Dikiş yerlerinden dolayı bir gerginlik var 3 gündür de aynı sekilde devam ediyo yürümem giderek rahatlamadı. Bayramdan sonra iznim de bitmiş oluyo o zamana kadar aksamadan yürüyebilir miyim acaba ?

İlk kez corabı cıkarıp baktım bacaklarıma bugun hiç morluk falan yok bikaç yerde ufak kırmızı lekeler var belli belirsiz. Ama diz arkasında kesi yeri belli zaten onu da göze almıştım. Corapsız daha çok begendim bu arada :)

o zamannnn en kısa sürede güzel bacaklarınla ,taytlı ,etekli foto bekliyoruz.:16:

ya bugün su kanülizi esimin eline takildi galiba,dokununca,oraya ayrintili bakti,sonra da ise giderken dönüp bacaklarima bakti dikkatli dikkatli..yapbozun parcalari gibi,bacaklarimin düzelmesi,izler..bunlari birlestirip sonuca ulasacak anlayacak diye korktum..hicbisiy yokmus gibi davrandim ama baya tirstim..off ya..gecmedi su kanül izleri de..birinin üzerinde hala kabuk var,kendim cikaracam bu sefer de iz kalici olacak diye yapmiyorum...su izlere bi care olabilse..

ya bugün su kanülizi esimin eline takildi galiba,dokununca,oraya ayrintili bakti,sonra da ise giderken dönüp bacaklarima bakti dikkatli dikkatli..yapbozun parcalari gibi,bacaklarimin düzelmesi,izler..bunlari birlestirip sonuca ulasacak anlayacak diye korktum..hicbisiy yokmus gibi davrandim ama baya tirstim..off ya..gecmedi su kanül izleri de..birinin üzerinde hala kabuk var,kendim cikaracam bu sefer de iz kalici olacak diye yapmiyorum...su izlere bi care olabilse..

fark etse bile inkar ettiğin sürece kanıtlayamaz. :1: spor yaptım zayıfladım dersen ne diyebilir ki? hem gerçeği söylesen bile olan olmuş bence çok kızmaz. ayrıca ameliyat olmana doğal durmayacağı için izin vermiyor demiştin ya bak anlamadı bunca zaman demek ki gayet doğal duruyor. :))

internetten baktgmda estetik ameliyattan 2 hafta önce ya da 1 hafta önce sigarabırakılmalıdır diyo bazıları sigarayı azaltın diyo
ben ameliyattan 5 gün kadar önce bırakmş olucam sigarayısorun olur mu acaba bu ?

internetten baktgmda estetik ameliyattan 2 hafta önce ya da 1 hafta önce sigarabırakılmalıdır diyo bazıları sigarayı azaltın diyo
ben ameliyattan 5 gün kadar önce bırakmş olucam sigarayısorun olur mu acaba bu ?

sigara içmemen daha çabuk iyileşmeni ve yağların daha çok tutunmasını sağlar. yani içmezsen kazanan sen olursun. :))

sigara içmemen daha çabuk iyileşmeni ve yağların daha çok tutunmasını sağlar. yani içmezsen kazanan sen olursun. :))

yk içmicem zaten de
ameliyat olmadan 5 gün öncesnden bırakmış olucam
daha önce bırakmalıydın diyip de ameliyat olmama ihtimalim olur mu diyemerak ettim
çnkü doktorlar görştügümde nası beslenicem diye sordgmda
nası besleniyosan ne iyyip içiyosan öyle devam etceksin dedi bana
bu konuyu da açmayı unutmstm :/

Samimicim silikon ameliyatı derken meme protezindenmi bahsediyosun yoksa bacak protezimi?
canım bacak protezi :)

Samimi sen ameliyat olduktan kaç gün sonra normal bi şekilde yürümeye başladın ? Ben şu an yavas yavas lavaboya gidip geliyorum. Agrım falan da yok sadece ayaga kalktıgımda bacaklarım dimdik duramıyorum dizlerimi kırarak yürüyorum. Dikiş yerlerinden dolayı bir gerginlik var 3 gündür de aynı sekilde devam ediyo yürümem giderek rahatlamadı. Bayramdan sonra iznim de bitmiş oluyo o zamana kadar aksamadan yürüyebilir miyim acaba ?

canım ben ameliyatdan 17 gün sonra aksamadan yürüyebildim.Benim dr um ameliyattan sonra eve gidince kendini yormadan kısa kısa yürü dedi çünkü silikon yürüdükçe oturur ve güzelleşir.bende öyle yaptım ara ara kalktım yürüdüm sende bu sekilde yürümekten korkma.Dimdik duramaman çok normal özellikle oturduğun yerden ilk kalkışlar zor oluyor yani çok normal.iyileşme süreci bünyeye bağlı fakat sende dediğim gibi evde yavaş yavaş yürürsen daha çabuk atlatırsın.

arkadaşım sana çokkk güzel bir haberim varrrrr.merak ettin dimi ne olduğunu(doğal olarak yani):1:Gül olmuşsun arkadaşım.hayırlı uğurlu olsun.bu akşam kutluyalım bunu.:52:

Çok teşekkür ederim canım.. Bnde korkudn gerekmedikçe hiç kalkmıyodum. Kalkarken biraz zorlanıyorum bikaç adımdan sonra daha rahat ediyorum. Yarından itibaren ben de azar azar yürüyeyim en iyisi :)

Yanlış yazmıştım ama hiç fena olmaz aslında :9:
Hiç etegim olmadıgı için her renk lazım ne alsan kabulüm :46:

kızlar yapmayın bunu lütfen..... Ameliyattan önce en az 1 tayt bir dar paça birde etek alın hazır olun birde sizin iyileşip alışverişe çıkmanızı bekletmeyin bize olurmu :)

arkadaşım sana çokkk güzel bir haberim varrrrr.merak ettin dimi ne olduğunu(doğal olarak yani):1:Gül olmuşsun arkadaşım.hayırlı uğurlu olsun.bu akşam kutluyalım bunu.:52:

sonunda terfi ettim sonunda değerim arttı. Haydi kutlama zamanı. :24::118::124::8: aa sen de lilyum olmuşsun çifte kutlama var o zaman. :52:

Yanlış yazmıştım ama hiç fena olmaz aslında :9:
Hiç etegim olmadıgı için her renk lazım ne alsan kabulüm :46:

sana artık herşey yakışır canım.offf ya gerçekten çok zor,hele kışın dahada zor bu çarpıklarla yürümek.dün süpriz bir düğün haberi aldık,yakınımızın.ben tutuştum tabi ne giyinicem diye.bugün tüm gün kıyafet baktım.nihayet sonunda istediğime yakın bir abiye bulabildim,tabi tahmin ediceğiniz gibi uzun.kısaltma işi bitince foto koyarım bir tane.herkes kısa giyinicek kesin.neyseki beğendim elbisemi,böyle teselli oluyorum en azından.:43:

kızlar yapmayın bunu lütfen..... Ameliyattan önce en az 1 tayt bir dar paça birde etek alın hazır olun birde sizin iyileşip alışverişe çıkmanızı bekletmeyin bize olurmu :)

Çok haklısın leyla hiç bunu düşünmemiştim ben. Bundan sonra ameliyat olanlara ilk hatırlatılması gereken şey olsun :9:

Back
X