Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Hosbulduk memko :) hepinizi taniyor gibiyim aslinda. Bayadir takip ediyorum bi turlu giremedim siteye hatta aneliyat olabilseydim tum sureci buraya yazacaktim 25 mesaj sayisi dolunca bende resim yukleyecegim yorumlarinizi almak icin

Sonra bu siteyi kesfettim ve simdi yag enjeksiyonu yaptiracak yeterli yagim yok :( kilo almaya calisiyorum silikona cesaret edemeyince yag enjeksiyonunu denemeye karar verdim

Kendimle cok savastim sonunda gizlice yaptirmaya karar verdim herkese bisuru yalan soyledim en basta esime. İzin ayarladim izmire gittim son gece cesaretim kirildi :(( ve yaptiramadim. Kimseyle konusamiyorum bacak estetigi deyince kimse anlamiyo kimse de bilmiyor ki ben bu islerin icinde olmama ragmen.

Ben albümler üzerinden devam ettim. Buradayım aslında.
Vanillacım, tekrar geçmiş olsun. Bakalım ne diyecekler sana.
Ben de muhteşem bacaklarıma onay almak için pazartesiye randevu aldım :52:

biz bile tahmin edebiliyoruz aslında duyucaklarını.ama hakta veriyoruz söylüyüceklerine:16:drun.

muhtemelen aynı durum geçerli hala%70ler inandırıcı değil.

Arkadaşım benim yağlar en fazla % 40 erimistir. Eminim bununda doktorun tecrübesiyle falan alakası yok. Koyulan yağ miktarı ve yağın kalitesiyle ilgili olduğunu düşünüyorum.

Bir de yaptirirsam esim bilmeyecek cok kati bu konuda :( beni cok uzdu bu tutumu hic anlamaya calismadi bile. Oyuzdwn hem para acisindan hemde yag acisindan tek seferde cozum bulabilirmiyim bilmiyorum. Sizin ameliyat sureclerinizi okudum hep. Yag enjeksiyonlarindan memnun olan az kisi var. Silikon iyi sonuc veriyor gibi geldi bana ama ilerde bi sorun yasarsam kotu olur die secaret edemedim

arkadasım anladıgım kadarıyla senın bacaklar sadece zayıf yanı sılıkonla hemen çözulebılır.bızımkıler şeklen de eğri oldugu için bacagın 2tarafını eşitlemek,düz bir görüntü elde etmeye calısmak zor oluyor dr için.keşke cesaret edip yaptrsaydın.hemşire isen nöbete kaldım die bahane bulabılırsın eşine.benım eşim de katı ama sonucta cok mutsuz oldugumu falan söyleyıp bişekılde bu engelı aşmayı düşünüyorum

arkadaslar kalın ve egrı bacaklar için eğer silikon takılacaksa ;amelıyattan önce zayıflayıp bacakları inceltmek mı lazım yoksa zayıflarsak yag enjeksıyonu için yag kalmazmı,toplamda nekadar yag alınıyor ki? zyıflamaya calısıp ince bacaga sılıkon taktırsak daha guzel olmazmı.gerci zayflasam da bacaklarım cok ıncelmıo ama sılıkondan şikayet edenler hep cok kalın oluyor dıolar.enaza ındırbılsek kalınlıgı.karar veremedım.tecrubelerınıze ıhtıyacım war..:18:

arkadaslar kalın ve egrı bacaklar için eğer silikon takılacaksa ;amelıyattan önce zayıflayıp bacakları inceltmek mı lazım yoksa zayıflarsak yag enjeksıyonu için yag kalmazmı,toplamda nekadar yag alınıyor ki? zyıflamaya calısıp ince bacaga sılıkon taktırsak daha guzel olmazmı.gerci zayflasam da bacaklarım cok ıncelmıo ama sılıkondan şikayet edenler hep cok kalın oluyor dıolar.enaza ındırbılsek kalınlıgı.karar veremedım.tecrubelerınıze ıhtıyacım war..:18:

canım ben de aksine ince oldu boşluk dolmadı diye şikayetçiyim... ama eskiden bacaklarımın dısları yumuşaktı ben kemik diyordum ama yağ da varmış meğer onlar alındı ortasına da silikon konuldu işte eskiden 33 cmdi şu an 35 cm. yağlar daha çok bacağımın arkasından gitmiş dizimi bükünce orayı tutabiliyodum eskiden, şu an çok gergin sadece kas kaldı. bence kendi kilonda gitmelisin zaten dediğin gibi olsa doktor sana kontrolden sonra kilo ver falan der.. bacaklarının fotoğrafını görsek keşke..

Kalın bacakların dış yanlarından yağ alıp hem bacağı inceltiyorlar hem eğri görünümü gideriyorlar birde ameliyat meselesinde kafan karışmış sanırım ama unutma bu memleket meselesi değil sadece bacak ameliyatı istiyorsan yaptır bence

Back
X