Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten sporla calf kasi buyutmek te cok zormus(
Ben albümler üzerinden devam ettim. Buradayım aslında.
Vanillacım, tekrar geçmiş olsun. Bakalım ne diyecekler sana.
Ben de muhteşem bacaklarıma onay almak için pazartesiye randevu aldım![]()
muhtemelen aynı durum geçerli hala%70ler inandırıcı değil.Eskiden yag enjeksiyonunu sadece yuze yapiyorduk ve cok azi tutunuyordu %30 -40 derlerdi hep
bu aralar kimsenin tadı tuzu yok sanırım. ben de dahilbir türlü arayamadım hastaneyi fırsat olamadı. hastaydım yeni iyileştim. yarın arayıp randevu alacam bakalım ne olacak.
![]()
muhtemelen aynı durum geçerli hala%70ler inandırıcı değil.
bu aralar kimsenin tadı tuzu yok sanırım. ben de dahilbir türlü arayamadım hastaneyi fırsat olamadı. hastaydım yeni iyileştim. yarın arayıp randevu alacam bakalım ne olacak.
![]()
Arkadaşım benim yağlar en fazla % 40 erimistir. Eminim bununda doktorun tecrübesiyle falan alakası yok. Koyulan yağ miktarı ve yağın kalitesiyle ilgili olduğunu düşünüyorum.
Bir de yaptirirsam esim bilmeyecek cok kati bu konudabeni cok uzdu bu tutumu hic anlamaya calismadi bile. Oyuzdwn hem para acisindan hemde yag acisindan tek seferde cozum bulabilirmiyim bilmiyorum. Sizin ameliyat sureclerinizi okudum hep. Yag enjeksiyonlarindan memnun olan az kisi var. Silikon iyi sonuc veriyor gibi geldi bana ama ilerde bi sorun yasarsam kotu olur die secaret edemedim
arkadaslar kalın ve egrı bacaklar için eğer silikon takılacaksa ;amelıyattan önce zayıflayıp bacakları inceltmek mı lazım yoksa zayıflarsak yag enjeksıyonu için yag kalmazmı,toplamda nekadar yag alınıyor ki? zyıflamaya calısıp ince bacaga sılıkon taktırsak daha guzel olmazmı.gerci zayflasam da bacaklarım cok ıncelmıo ama sılıkondan şikayet edenler hep cok kalın oluyor dıolar.enaza ındırbılsek kalınlıgı.karar veremedım.tecrubelerınıze ıhtıyacım war..:18:
arkadaslar kalın ve egrı bacaklar için eğer silikon takılacaksa ;amelıyattan önce zayıflayıp bacakları inceltmek mı lazım yoksa zayıflarsak yag enjeksıyonu için yag kalmazmı,toplamda nekadar yag alınıyor ki? zyıflamaya calısıp ince bacaga sılıkon taktırsak daha guzel olmazmı.gerci zayflasam da bacaklarım cok ıncelmıo ama sılıkondan şikayet edenler hep cok kalın oluyor dıolar.enaza ındırbılsek kalınlıgı.karar veremedım.tecrubelerınıze ıhtıyacım war..:18: