Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Randevu alamadım çünkü sadece pazartesi günleri randevu alınabiliyormuş. o yüzden bugünü bekledim şimdi de iki kere aradım hat düşüyor sürekli sanırım öğle arasındalar. öğleden sonra tekrar arayacağım. Sana söylediğim doktorlardan hiçbirinden randevu alamıyorum onların baktığı hastalar farklıymış. Mümtaz Alpaslan ise hiç piyasada yok.Mazhar Tokgözoğlu, Bülent Atilla ve Ömür Çağlar var sadece benim sorunumla ilgilenen grupta. bi arayayım randevu için mazhar tokgözoğlunu istemeyi düşünüyorum. Listenin ilk sırasında o var bu yüzden belki diğerlerinden daha iyidir.
tabi benim seçme şansım olur inşallah.
Sık sık yok olmaaaa. Olsan da uzun süre kaybolma
Ben düştüm doktor yoluna. Yorgunum bakımsızım. Koştura koştura yetiştim deniz otobüsüne. Bir de merak ediyorum ki zaten ne diyecek, sorma gitsin!![]()
![]()
ilizarov içinmi konuşacaksın vanillasky ?
gördügüm kadarıyla senin incelik sorunun pek yok gibi,sadece egrilik var kemik düzeldiğinde hiç sorun kalmaz gibi geliyo bana eridimi erimedimi derdin de olmaz sayet dolgu düsüneceksen de dıs yanlardan alınsa sanki faydası olur hafif te içi dolunca süper olur die düşünüyorum nacizane
dış yanlar kas malesef. zaten benim en büyük sorunum oralar. kas gelişimi bende ters olmuş herkesin içi gelişirken bende dışlar gelişmiş. :)) cerrahi ameliyat olursam uzun bir süre onunla yetinmeye çalışacağım. öyle bir ameliyatın üstüne yağ dolgusundan korkarım. daha randevu sistemi bile telefonuma cevap vermiyor ben ameliyat olma peşindeyim ohooo ölme vanillasky ölme.![]()
😂guldurdun beni arkadasim valla bende de kastan eser yok yag da yok oyle kemik gibi bisey iste alt taraf ustu de ince de alt hepten ucmus😤
belki senin randevu işin oyüzden sorunlu olmuştur![]()
hastaneyi tatil ediyorsunuz o sistemi neden kapatmıyorsunuz sevgili hastane yöneticileri. bu şehir adamı deli eder. birden beri arıyorum. Saydım 18 kere aramışım. ya sabır..
kendi salaklığıma da kızdım şimdi ne ısrar ediyorsun 18 kere aramak nedir.![]()
en erken 3 hafta sonra gidebileceğim randevuya. bir işaret mi veriliyor bana nedir.![]()
arkadaşlar yeni fotoğraf yükledim. yorumlarınızı bekliyorum.
Korktuğum risklerden biri googleda karşıma çıktı. şu resme baksana bir. :26: Eki Görüntüle 842047
arkadaşlar yeni fotoğraf yükledim. yorumlarınızı bekliyorum.