Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Hmm dogumumda bunu yapmislardi evet, agri kesici veriyorlardi .... Bunuda atlatirim herhalde:) ben simdi o onluk meselesine kendimi alistirayim:) Iyi geceler canim.....

Şirinler canım bence takma önlüğü mönlüğü. Anlamadan geliyorsun yatağa. Ben ameliyattan önce dr.a dedim ki bak öle bacaklarımla yağlarımla orda dalga geçmeyin. Ben aslında uyumayacağım sizleri duyarım dedim. Cevabı: dalga geçmsden olur mu hiç başka vakit nasıl geçer dedi.

forumdan tanıştığım bi arkadaşım bacak dolgusu yaptırmıştı ve çok pişmandı. aylarca yürüyememiş sakat kalıcak zannetmiş ve şu anda görüntüden çok şikayetçi iyice çarpık olmuş bacakları. bi ara ben de düşündüm de çok riskli geldi onun yerine spor yaparak kalınlaştırmaya başladım alt bacağımı

forumdan tanıştığım bi arkadaşım bacak dolgusu yaptırmıştı ve çok pişmandı. aylarca yürüyememiş sakat kalıcak zannetmiş ve şu anda görüntüden çok şikayetçi iyice çarpık olmuş bacakları. bi ara ben de düşündüm de çok riskli geldi onun yerine spor yaparak kalınlaştırmaya başladım alt bacağımı

ne ile doldurdular arkadaşının bacağını? Yağ mı yoksa silikon mu? ne kadar süre sonra oldu bu durum merak ettim.

Bankalar 24 kasım Öğretmenler Günü için masrafsız kredi kampanyası yapıyormuş. Acaba doktora mail atsam, burun için bana net ücret söyle desem. sonra ona göre ciddi ciddi düşünsem mi diyorum. Doktor garipsemez herhalde.

Eşim yok diyor. Annem de söylenir bir sürü. ..

Bankalar 24 kasım Öğretmenler Günü için masrafsız kredi kampanyası yapıyormuş. Acaba doktora mail atsam, burun için bana net ücret söyle desem. sonra ona göre ciddi ciddi düşünsem mi diyorum. Doktor garipsemez herhalde.

Eşim yok diyor. Annem de söylenir bir sürü. ..

ahh şu eşlerrrr:36: onlara kalsa bizler kusursuz yaratıklarız.ama ücretsiz olsaydı tam tersi olurdu sanırım:''hayatım elin değmişken burnunudamı yaptırsaydın '' şeklinde .:1:

ne ile doldurdular arkadaşının bacağını? Yağ mı yoksa silikon mu? ne kadar süre sonra oldu bu durum merak ettim.

silikon canım sonradan yağ dolgusu da ekliceklerdi sanırım sekli düzeltmek için ama naptı bilmiyorum. yağ dolgusu o kadar sakıncalı olmayabilir bilgim yok ama silikonun kötü durduğunu çok fazla duydum

Leyla anne olsaydın çoktan alışmış olurdun. :1:
Biz birer organizmayız bir yerde

neticede her tür ameliyatta insanlar bu duruma düşüyor o çok sıkıntı değilde ameliyatta bir terslik olursa diye korkuyordum o konudada elcer rahatlattı beni şu an kaygısızım diyebilirim ama ameliyat günü nasıl olur onu bilemem sen korkmuşmuydun diyecem ama tekrardan burun ameliyatı olmak istediğine göre belliki korkmamışsın ve bence senin başka bir ameliyata ihtiyacın yok zaten çok güzel görünüyorsun

silikon canım sonradan yağ dolgusu da ekliceklerdi sanırım sekli düzeltmek için ama naptı bilmiyorum. yağ dolgusu o kadar sakıncalı olmayabilir bilgim yok ama silikonun kötü durduğunu çok fazla duydum

silikon konulmuş bir bacak eskisinden daha çarpık nasıl görünebilirki bence o doktorun acemiliği yaptırdığı doktorun kim olduğunu biliyormusun

neticede her tür ameliyatta insanlar bu duruma düşüyor o çok sıkıntı değilde ameliyatta bir terslik olursa diye korkuyordum o konudada elcer rahatlattı beni şu an kaygısızım diyebilirim ama ameliyat günü nasıl olur onu bilemem sen korkmuşmuydun diyecem ama tekrardan burun ameliyatı olmak istediğine göre belliki korkmamışsın ve bence senin başka bir ameliyata ihtiyacın yok zaten çok güzel görünüyorsun

Bacak ameliyatında korkmadım. Sonucu güzel olacak düşüncesi ağır basıyor. Korku değil heyecan :)) Utanmayı da çoktan geçtik.
Ama şimdi korkarım. Şart degil ama gerekli bir operasyon olacak olursa. Karar veremedim. Rahat nefes alsaydım eğriliği görmemeye çalışırdım.

birden anlattıklarını okuyunca çok şaşırdım. o yüzden sordum ve açıkçası korktum. ne olursa olsun kimsenin başına böyle birşey gelmesini istemem. yağ dolgusu demenden korktum. silikon yaptıranlar ortaya çıkacak olumsuzlukları göze alarak yaptırıyor ve herkeste aynı sonucu alamıyor malesef. ama ben burda silikon yapıp çok güzel sonuçlarla karşılaştım. binde bir olacak birşey diyorum.

arkadaşlar bi özlmsr vardı oi ye silikon yaptırmıştı hiç görüşeniniz varmı noldu

öfffff ben aylar sonra ilk defa yazıyorum siz yoksunuz ya elcer beni duyarsan senin resimleride görmek isterim

Back
X