Bacak dolgusu yaptıran var mı?

haklısın canım dünden beri aldığım yorumlardan sonra ve doktorun da sözleriyle ben de beğenmeye başladım. hatta dün eve gelince topuklu ayakkabı giyip baktım daha güzel göründüler gözüme..nasıl baktığımla alakalı sanırım :))[/QUOTE

Nasias bir arkadaşım var (ben buraya takılmadan önce bu kadar dikkatli bakmamıştım bacaklarına)Yemin ediyorum bacaklarının dış tarafları aynı bizimki gibi çıkık .ama bacaklarının iç tarafı dolu ve diz içi dümdüz olduğu için benim hiçç dikkatimi çekmemişti dış yanlar.Her şeyi giyiniyor,platform topuklarla mini etekler,dar pantolonlar vs.bugün fotosun daha dikkatle bakınca senin bacaklarına benzettim.ben ona daha önceleri komple yani vucudunun geneline baktığım için dikkatimi çekmedi sanırım dış yanları.seninkide o hesap sen bacağının geneline değilde dış taraflara bakıyorsun sadece ,oysaki sana karşıdan bakan genele odaklanır.iç taraflarda sıkıntı olmadığı için bir çarpıklık yada kötü görüntü mevcut değil. ,mutlulukla geçirmen gereken zamanı sıkıntı yaparak geçirme lütfen.:16:

haklısın canım dünden beri aldığım yorumlardan sonra ve doktorun da sözleriyle ben de beğenmeye başladım. hatta dün eve gelince topuklu ayakkabı giyip baktım daha güzel göründüler gözüme..nasıl baktığımla alakalı sanırım :))
tabiki bizim yıllarca taşıdığımız herkez bize bakıyor duygusu var. onu aşmak da bir mesele. rahatla. inan bacakların çok güzel oldu. olmasaydı söylerdik zaten olmamış diye.

haklısın canım dünden beri aldığım yorumlardan sonra ve doktorun da sözleriyle ben de beğenmeye başladım. hatta dün eve gelince topuklu ayakkabı giyip baktım daha güzel göründüler gözüme..nasıl baktığımla alakalı sanırım :))[/QUOTE

Nasias bir arkadaşım var (ben buraya takılmadan önce bu kadar dikkatli bakmamıştım bacaklarına)Yemin ediyorum bacaklarının dış tarafları aynı bizimki gibi çıkık .ama bacaklarının iç tarafı dolu ve diz içi dümdüz olduğu için benim hiçç dikkatimi çekmemişti dış yanlar.Her şeyi giyiniyor,platform topuklarla mini etekler,dar pantolonlar vs.bugün fotosun daha dikkatle bakınca senin bacaklarına benzettim.ben ona daha önceleri komple yani vucudunun geneline baktığım için dikkatimi çekmedi sanırım dış yanları.seninkide o hesap sen bacağının geneline değilde dış taraflara bakıyorsun sadece ,oysaki sana karşıdan bakan genele odaklanır.iç taraflarda sıkıntı olmadığı için bir çarpıklık yada kötü görüntü mevcut değil. ,mutlulukla geçirmen gereken zamanı sıkıntı yaparak geçirme lütfen.:16:
kalın bacaklı ve kısa boylu olan kadınların birçoğu öyle zaten içle düz olduğu için bir sorun teşkil etmiyor görüntü.

kalın bacaklı ve kısa boylu olan kadınların birçoğu öyle zaten içle düz olduğu için bir sorun teşkil etmiyor görüntü.

en son gittiğim dr ne yaparsan yağ,ne kremlerle nede zayıflıyarak diz içindeki yağlardan kurtulamazsın dedi.doğuştan gelen yağ hücreleri olduğu için ancak lipo yöntemleriyle yok olurmuş.benden çok çok daha kilolu insanlar görüyorum diz içlerinde bir gram yağ yok.Sonra kendi bacaklarıma bakıp ,genetiğime ,yağ hücrelerime saymaya başlıyorum:1:

en son gittiğim dr ne yaparsan yağ,ne kremlerle nede zayıflıyarak diz içindeki yağlardan kurtulamazsın dedi.doğuştan gelen yağ hücreleri olduğu için ancak lipo yöntemleriyle yok olurmuş.benden çok çok daha kilolu insanlar görüyorum diz içlerinde bir gram yağ yok.Sonra kendi bacaklarıma bakıp ,genetiğime ,yağ hücrelerime saymaya başlıyorum:1:
evet diz içindeki ele gelen yağ hücrelerine yapacak hiçbrşey yok okadar dayanıklılar ki.. genetik evet... 2çocuğu var onların bacaklarının da içinde var onlardan allahtan çarpıklık ama yine de görüntüde kavis. onun çözümü zordeğil. benim dediğim dış yanlardaki kavis çoğu kilolu kısa ve kalın bacaklı kadının bacağı dışa kavisli ama iç( diz aşağısı) düz olduğu için çarpık görüntü yok. o diz içi en düz bacağı bile çarpık gösteriyor. aslında o yağlar bu kadar dayanıklıysa onları en zor yere koysun dr. tutunduğu yerden gitmiyorlar. 2-3 ay günde 10 dk. masaj yaptım eiritici yağlarla bana mısın demediler.milim oynamıyor. benle kilo alıp veriyorlar ama hep hep varlar:)

bu mubarek diz içi yağları neden özellik alt kemiğide yamuk olanlarda toplanır hiç anlamıyorum. ben de eskileri inceledim annemin fotolarına baktımda onda da diz içlerinde yağ var babaannemde de yamukluk olduğunu biliyorum. genetik süpeeer yani ... çocuklarımdan birinin bacakları düzgün ikinci karnımdayken çok dua etmiştim. allahım bacakları çarpık olacaksa ne olur kız olmasın diye erkek oldu ama bacakları aynen benimki gibi. allah a keşke bacakları düzgün olsun diye dua etseymişim diyorum şimdi.

hepinize merhabalar . arkadaşlar bayadır sayfaya bakamıyordum ameliyat olan arkadaşlara çook geçmiş olsun. KADER resimlerini gördüm bacaklarının yeni haline BAYILDIIIIM doğrusu inşallah hep böyle kalırlar hiç erimezler. eeeeee ne zaman etekli taytlı çıkıyorsun dışarı ?

hepinize merhabalar . arkadaşlar bayadır sayfaya bakamıyordum ameliyat olan arkadaşlara çook geçmiş olsun. KADER resimlerini gördüm bacaklarının yeni haline BAYILDIIIIM doğrusu inşallah hep böyle kalırlar hiç erimezler. eeeeee ne zaman etekli taytlı çıkıyorsun dışarı ?

teşekkür ederim güzel yorumların için. Etekli taytlı çıkmak o kadar da kolay olmayacak sanırım . önce kendime kabul ettirmem gerekiyor. birde . birkaç arkadaşım var daha önce neden etek giymiyorsun diye konusu geçtiğinde bin türlü yalan uydurmuştum çok zor durumda kalınca bir ikisine bacaklarımın şeklini beğenmiyorum dedim ama asla göstermedim. benim etek giydiğimi görse biri kesin sorar bacaklarına ne yaptın diye. bari rezil olmadan ona durumu anlatayım. şimdilik iyileşme sürecinde evde bol bol giyip kendimi hazırlayacağım

memko kesinlikle..bacak takıntsı olmayan insanlar dışında kimse aa şunun bacaklarına bak demez, ne güzel bacakları var da demez normale yakın oldular farkındayım. benim sorunum kendimle.bazen hiç umrumda olmuyor sana da bir özel mesajımda söylemiştim çizmeyle kamufle etmeden eteği giyip gittim...o cesaret her günüme gelir inşallah.daha yeni de sayılır.alışıcam diye düşünüyorum zamanla.

tabiki bizim yıllarca taşıdığımız herkez bize bakıyor duygusu var. onu aşmak da bir mesele. rahatla. inan bacakların çok güzel oldu. olmasaydı söylerdik zaten olmamış diye.

canım benim çok teşekkür ederim :) iyi ki bu forumu fark ettim, burda okuduklarımla ameliyatın varlığından haberim oldu, şu an eski bacaklarımdan eser de yok, bu kadarı yetmez gibi hala destek olmaya devam eden, cesaret veren arkadaşlarım oldu :16:

canım benim çok teşekkür ederim :) iyi ki bu forumu fark ettim, burda okuduklarımla ameliyatın varlığından haberim oldu, şu an eski bacaklarımdan eser de yok, bu kadarı yetmez gibi hala destek olmaya devam eden, cesaret veren arkadaşlarım oldu :16:[/QUOTE]

Evet nasias iyiki bu formu bulmusuz. Bazen disarida goruyorum bacak problemi olanlari acaba bu ameliyattan haberleri varmidir diyorum. Gerci bundan 5-6 yil oncesine kadar cok yapilmiyormus zaten

arkadaslar 3 ay önce yag dolgusu yaptırmştm
diz içlerim kapanmstı ama aram kapanmamstı ben gene memnundum
ama şu an hepsi eridi
tekrar neremden yag alcaklar blmiyorm
lipo yapılan yerlerde yag olusumu olmuyo

arkadaslar 3 ay önce yag dolgusu yaptırmştm
diz içlerim kapanmstı ama aram kapanmamstı ben gene memnundum
ama şu an hepsi eridi
tekrar neremden yag alcaklar blmiyorm
lipo yapılan yerlerde yag olusumu olmuyo

hep aynı soruyu soruyoruz, kusura bakma simone ama emin misin? ilk zamanki dolgunluk kimsede kalmıyor maalesef. yeniden operasyon mu düşünüyorsun? ne zaman için? şöyle dışarıdan bir gözle incelemeden bakabilsen, mutlu edecek kadar değil mi?

arkadaşlar siz bu çorabı gece yatarkende giyiyormuydunuz .çorap gece inanılmaz rahatsızlık veriyor. diz çevresinden bacak bükülünce baya bir can acıtıyor. acaba hala ödemli olduğu içinmi böyledir . sizce dışarıya çıkıp normal hayata tam olarak karışma zamanı ne kadar sonrasıdır dersiniz.

selam kızlar bende bu forumu yıllardır okuyorum. Çok yazmadım çünkü operasyona cesaretim yoktu ama son zamanlarda cesaretimi topladım ve bugün E.K ya muayene oldum benim bacaklarım çarpık doktor skoda bacak diye tanımladı :)) çok rahat bir operasyon sana yağ dolgusu olmaz dedi silikon koyacak çarşambaya rezerve de yapıldı ameliyathane ama hala korkuyorum:( 36 yaşındayım bu kadar seneden sonra alıştım bu çarpıklara diyorum , sonra yıllardır bakıp bakıp giyemediklerim geliyor aklıma :( E.K 'ya silikon olan varmıydı forum da bunu danışmak istedim size. Ben gerileri okuduğumda adının geçtiğini hatırlıyorum ama kim ameliyat oldu kendisine emin olamadım

yeni operasyon kesnlikle dşünüyorum
3 ayım doldu doktorum kontrole gelmemi söylemşti 3 ay doldgnda 3 ay sonnda tekrar yag enjekte edeblr msnz demstim o da 3 ay degl 6 ay bklemen gerekli anca öyle blli oluo şekli dedi hem blki yag enjekte etmeyiz yapcagımız operasyon degiseblr demsti bna

arkadaşlar siz bu çorabı gece yatarkende giyiyormuydunuz .çorap gece inanılmaz rahatsızlık veriyor. diz çevresinden bacak bükülünce baya bir can acıtıyor. acaba hala ödemli olduğu içinmi böyledir . sizce dışarıya çıkıp normal hayata tam olarak karışma zamanı ne kadar sonrasıdır dersiniz.

ben gecede giydim çorapları çünkü; çıkarınca ağrım oluyordu doktorda bana 3 hafta devamlı giyeceksin dedi zaten çoraplardan hiç şikayetçi olmadım benim bu gün tam 1. ayım doldu yere oturduktan sonra kalkarken zorlanıyorum yağ alınan yerlerde halen hissizlik var 1 ay daha böyle gider sanırım 3. haftadan öncede iyileşmeyi bekleme bence

yeni operasyon kesnlikle dşünüyorum
3 ayım doldu doktorum kontrole gelmemi söylemşti 3 ay doldgnda 3 ay sonnda tekrar yag enjekte edeblr msnz demstim o da 3 ay degl 6 ay bklemen gerekli anca öyle blli oluo şekli dedi hem blki yag enjekte etmeyiz yapcagımız operasyon degiseblr demsti bna

elinde ameliyat olduktan sonraki halinle şimdiki halinin fotoğrafları varmı çünkü; ameliyat olduktan hemen sonra bacağın aldığı hal doktorun koyduğu yağ değil ameliyat sebebi ile oluşan şişlik bence aslında yağlar erimiyor şişler iniyor doktor aslında şu anda bacağında olan kadar yağ koymuşta olabilir 3 ayda tüm yağların erimesi çok tuaf geldi bana :53: öyleyse en güzeli dizlerin alınabildiği kadar alınması olur

Kızlar Rabbim hepimizin gönlüne göre versin ne zor ya bu işler cesaretimi topladım tam diyorum istanbulda değilim öğretmen olunca sömestr tatili ideal dedim oda geldi çattı ama bakıyorum yaptıran bi zaman sonra memnun değilim diyor birde ben spor yapmadan duramam tamam sporcu değiliz ama artık orta yaşlara gelince insan bedenende ruhende harekete ihtiyaç duyuyor haftada bir kaç gün gün batımı hiç bişey yapmasam sahilde yürümeliyim ruhuma iyi geliyor bacak yaptırıp kımıldamıycaksamda kötü olacak.. Ebru Şallının bacakları çok tipsiz ama fiziği o kadar güzelki acaba vücut içinmi uğraşsam hem sağlıklı olurum demiyorda değilim:ssz:

Back
X