haklısın canım dünden beri aldığım yorumlardan sonra ve doktorun da sözleriyle ben de beğenmeye başladım. hatta dün eve gelince topuklu ayakkabı giyip baktım daha güzel göründüler gözüme..nasıl baktığımla alakalı sanırım :))[/QUOTE
Nasias bir arkadaşım var (ben buraya takılmadan önce bu kadar dikkatli bakmamıştım bacaklarına)Yemin ediyorum bacaklarının dış tarafları aynı bizimki gibi çıkık .ama bacaklarının iç tarafı dolu ve diz içi dümdüz olduğu için benim hiçç dikkatimi çekmemişti dış yanlar.Her şeyi giyiniyor,platform topuklarla mini etekler,dar pantolonlar vs.bugün fotosun daha dikkatle bakınca senin bacaklarına benzettim.ben ona daha önceleri komple yani vucudunun geneline baktığım için dikkatimi çekmedi sanırım dış yanları.seninkide o hesap sen bacağının geneline değilde dış taraflara bakıyorsun sadece ,oysaki sana karşıdan bakan genele odaklanır.iç taraflarda sıkıntı olmadığı için bir çarpıklık yada kötü görüntü mevcut değil. ,mutlulukla geçirmen gereken zamanı sıkıntı yaparak geçirme lütfen.